Our Client's Reviews

Volkan Anik, Esq.
5.0
Based on 774 reviews
Gorkem YILMAZ
Gorkem YILMAZ
1729105124
We cannot thank Mr. Volkan Anik and his team enough for their incredible support throughout my wife's naturalization process. From the very beginning of filing the N-400 to the final day of the oath ceremony, they made the entire legal journey easy and smooth for us. Mr. Anik was always available to answer our emails and phone calls, no matter how small the question. His responsiveness and attention to detail made all the difference in calming our nerves.His team was consistently supportive, checking in on us, and even the day before the interview, they reached out to ensure we had no concerns or unanswered questions. One moment that stands out is when I emailed him late one evening about a concern, and instead of waiting until the morning, Mr. Anik called me right away to assure us everything was fine. It was a small gesture, but it showed his genuine care and dedication. I could even hear his children in the background wanting to play with their dad, yet he prioritized making sure we were at ease.What impressed us even more was the follow-up after the ceremony. Both Mr. Anik and his team called us separately to congratulate my wife and share a few small but important details about being a new U.S. citizen. His attention didn’t stop once the process was completed; he genuinely cared about making sure we were informed and comfortable even after everything was finalized.From the first phone call, Mr. Anik laid out the entire process clearly for us. Our naturalization journey went exactly as he described, not like some of the stories we had heard elsewhere. His expertise and guidance helped us navigate every step with confidence.After all of this, Mr. Anik has truly become like family to us. We trust him completely, and from now on, he will be our lawyer for all of our legal needs.If you are looking for an attorney who is not only knowledgeable but also deeply committed to his clients, I highly recommend Mr. Volkan Anik. He goes above and beyond to ensure everything is handled with care, and we are so grateful for his help in making this process successful. Thank you, Mr. Anik, for being there every step of the way.
kadir bulut
kadir bulut
1729032943
Bugün Türkiye’ye gidiş uçak biletimi aldım. 8 yıldan fazladir gormedigim ailemi göreceğim. Bunun için Av.Volkan bey ve ekibine kalbimden ve gonlumden en temiz bir şekilde teşekkür etmekİsterim. Green card başvurum iptal olacagi sırada beni dip bir kuyunun icinden imkansız dediğim bir anda green card I bana almayi basaran ekip ve kendisine çok ama çok teşekkürler. Eğer Av.Volkan bey sizin dosyanız ile ilgileniyorsa gozunuzu kapatin başınızı yastiga rahat koyabilirsiniz. Emin olun guvenli ellerdesiniz.
Ibrahim Ergin
Ibrahim Ergin
1729024661
Sonunda 10 yıllık "Green Card" ım Volkan Bey ve ekibinin emekleri sonucunda onaylandı!!Eşimle birlikte olan bütün sorularımızı eksiksiz bir şekilde cevapladılar. Tüm süreç boyunca, bizi bilgilendirdiler ve sürecin bizim için daha rahat geçmesini sağladılar.Özellikle dosya hazırlama sürecinde, çok titiz ve özveriyle işlerini yaptıkları için "Green Card" ımı mülakatsız aldım.Volkan Bey ve ekibine çok teşekkür ederim.Herkese Anik Law ı şiddetle öneriyoruz!Anik Law ile çalıştığımız için mutluyuz!Teşekkürler Anik Law !
ceci Pineda
ceci Pineda
1728918709
Increiblemente agradecido por el excelente servicio brindado por el abagodo Volkan Anik. Su profesionalismo, dedicacion y compromiso con sus clientes es exepcional. My caso fue resuelto los mas rapido posible de lo que yo esperaba, gracias a su experiencia y arduo trabajo recivimos un resultado favorable. gracias por superar mis expectativas.! Recomiendo altamente al abogado Volkan Anik.
canan coşkun
canan coşkun
1728914080
Öncelikle Volkan bey ve ofisteki tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etmek istiyorum. Başvuru yaptıktan kısa bir süre sonra green card ımı teslim aldım. Süreç öncesi beni her adım hakkında bilgilendirdiler gerekli belgeleri toplamama yardımcı oldular Böylece hızlı bir başvuru yapmış oldum. Süreç tamamlanana kadar beni tüm aşamalarda bilgilendirdiler. Her iletişim kurmak istediğimde ulaşılabilir olmaları benim için çok değerli.Sabırla tüm Sorularımı yanıtladılar .Gerek sabahın erken saatlerinde gerek akşam geç saatlerde beni aradılar. Müsteri -danışan -danışman ilişkisinden farklı olarak bir aile gibi sizinle sevinmeleri heyecanınızı kaygılarınızı paylaşmaları çok şaşırtıcı fakat gerçek.Bu benim Amerika’da bir avukatla ilk çalışmamdı ve Doğru avukat ve ekibini sectigim için çok mutluyum. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
Asya Acer
Asya Acer
1728766979
Harika bir avukat. Evlilik üzerinden green kart başvurum da çok yardımcı oldu . Çalışma arkadaşları da öyle . Volkan bey ne zaman arasam en kısa zamanda dönüş yaptı . Meşgul bir avukat olmasına rağmen ne zaman arasam hep ilgilendi . Ekip arkadaşları da aynı şekilde . Zaten ne zaman bir Türk ile sohbet etsem dillerde tek bir avukat var . Volkan Anık . Amerika’nın her yerinde kendisi başarılarıyla çokça söz ettiriyor . Güvenebileceğiniz ve süreci gerçekten hızlandıracağınız bir avukat isterseniz kesinlikle öneriririm . Tekrar çok teşekkür ederim. Tüm ekibi başarılarından ötürü kutluyorum
Halit Ozdemir
Halit Ozdemir
1728746036
Volkan bey harika bir avukat. Esimin greencard basvurusundan vatandaslik almasina uzanan surecte hep yanimizda oldu. Gerekli oldugunda hafta sonlarinda, bir defasinda tatil yaparken bizimle iletisim kurdu ve destek cikti bu surecte. Kendisi sadece iyi bir avukat degil, guzel bir insan ve herkesin ihtiyaci oldugu bir dost. Tekrardan hersey icin Volkan bey ve ekibine tesekkur ediyoruz. Iyi ki varsiniz!
emre kılıç
emre kılıç
1728343491
Volkan bey ve ekibi her zaman çok yardımcı oluyor. Ne zaman kendileri ile konuşmak istesem her zaman zamani da bana geri dönüş yaptilar. Bence uzak ara en iyisi.
Yasin Seven
Yasin Seven
1728310876
Çalıştığım süre boyunca gerçekten memnun kaldım. İstediğiniz zaman ulaşabilme ve konuşma imkanı , profesyonel çalışma disiplinleri ,çok kibar ve cana yakın olmaları da gerçekten mükemmel bir deneyim. Diğer firmalardan ziyade insanları mutlu etmek için bu yola baş koymuşlar hissiyatını iliklerime kadar hissettim, tavsiye ederim.
Emre Şen
Emre Şen
1728229788
Volkan bey ve ekibi sayesinde mülakata gerek kalmadan çok kısa bir süre içinde yeşil kartım onaylandı . Öncelikle kendilerine çok teşekkür ederim . Bu zor süreçte her sorumu eksiksiz bir şekilde bekletmeden cevap verdiler . Diksiyonları olsun mütevazilikleri olsun sadece avukat olarak değil bir abi olarak kendisi ve ekibi çok yardımcı oldular . Vatandaşlık işlemlerinde de Volkan Bey ve ekibi ile çalışacağımdan şüphem yoktur . Yeniden çok teşekkür ederim kendilerine. Yolunuz açık olsun Volkan Bey !!!
Jazmin Ramos
Jazmin Ramos
1727886940
Recomiendo mucho al abogado Volkan, me ayudó con mi proceso de inmigración. Siempre contestó todas mis dudas, HONESTO, precios justos y me mantuvo informada sobre mi caso durante todo el tiempo. Tenía mis dudas porque cuando inicié mi proceso mi idioma inglés no era el mejor y yo no hablo turco, pero me tuvo mucha paciencia y la comunicación fue más sencilla de lo que yo esperaba. Si buscas un abogado que te acompañe en tu proceso de residencia, ese es Volcan Anik, lo recomiendo ampliamente.
Nur Özöğüt
Nur Özöğüt
1727872591
Green card alma sürecimde Volkan bey ile tanıştık ve kafamıza takılan tüm soruların cevaplarını hızlıca aldık.başvuru sürecimden 6 ay sonra da kartımı teslim aldım.Sizinle Green Card sürecini tamamlamak hızlı sorunsuz ve kolaylıkla geçti.Bu süreçte sizinle çalışmak çok doğru bir karar oldu.Çok teşekkür ederim.
Maral Sharipowa
Maral Sharipowa
1727657360
Самый лучший адвокат, мы получили Грин карту в течении 5 месяца, я очень рада, и очень благодарна всем кто трудились над моим кейсом 💕
Tunahan Ozdemir
Tunahan Ozdemir
1727642105
I had an outstanding experience working with my lawyer, Mr. Volkan. Yesterday, I received my green card approval, and I immediately reached out to him via email. He called me within minutes to share in my joy, which truly demonstrated his commitment to his clients. Words cannot fully express my appreciation for his support throughout this process. Mr. Volkan has always been available for calls and consistently kept me updated on my case. He provides invaluable guidance to ensure everything is in order, and it’s rare to find a lawyer who is so responsive and approachable. I highly recommend Mr. Volkan to anyone seeking legal assistance; his expertise and dedication are unparalleled. Thank you, Mr. Volkan! I am incredibly grateful for your help, and I appreciate not only your professionalism but also the genuine care you show to your clients.
Fazli Onluturk
Fazli Onluturk
1727463370
Immigration sürecleri herkes icin basli basina sikintili ve sancili bi sürectir ve bunun üstüne aradiginizda ulasilmayan,sorulari cevapsiz birakan, elindeki davadan bi haber olan avukatlarin oldugu bi ortamda Volkan bey ve ekibiyle calismak buyuk bir ayricalikti. Gerek kendisi gerekse ekibinin profesyonel ama ayni zamanda cana yakin tavirlariyla tum sikintili süreclerde insani rahatlatici ve güven verici tavirlari cok onemliydi. Ne zaman bir sorum olduğunda hemen cevaplanmasi benim için cok onemliydi. Benim davami kendi davalariymis gibi görüp uğraşan ve ellerinden gelenin fazlasini yapan Volkan bey ve ekibine çok tesekkur ediyorum. Iyi ki varsiniz.
Nelya Khayut
Nelya Khayut
1727279451
Great lawyer! Would certainly recommend him. He is sincere, informative, responsive, and really guides you through the entire process. Mr. Volkan is very knowledgeable and diligent to dedicating his time and attention to each case. My husband and I would love to express our sincere gratitude for assisting us through the entire process.
duygu dardompre
duygu dardompre
1727200957
Volkan bey ve ekibine ne kadar teşekkür etsem az. Biraz sorunlu olan green kart sürecimde bana inanılmaz derece de yardımcı oldular.İşinde ki titizliği, detaycılığı bir harika. Ve tabi ki de istediğiniz zaman kendisiyle iletişime geçme konusunda mükemmel biri. Telefonlarına yetişemediğim zamanlarda , sesli mesaj bırakıyor ve email atıyor.(hatta haftasonları bile kendisiyle görüşmüşlüğüm oldu) Ne yazık ki bir çok avukat bu konuda çok profesyonel değil. Özellikle ödeme yapıldıktan sonra , ulaşmak imkansız oluyor. Kendisinin kibarlığı , beyefendiliği ve işinde ki profesyonelliğini anlatacak bir kelime bulamıyorum.Eğer işinde çok profesyonel, kolay iletişime geçebileceğiniz ve ayrıca çok saygılı, kibar bir avukat ve ekibiyle çalışmak isterseniz , bu kesinlikle Volkan ANIK ve ekibidir. Şiddetle tavsiye ederim, gözünüz asla arkada kalmayacak.
Furkan Sucu
Furkan Sucu
1727135631
Hayatımda Tanıdığım en dürüst ve işini severek yapan avukat Volkan Anik 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
recep başer
recep başer
1727114964
Yaklasik 7 yillik bir surecin sonunda buyuk caba sarf ettigimiz mesakkatli yolun sonunda artik 10 yillik green cardimi almis bulunmaktayim . Ilk gununden bugune ne destegini esirgedi , hasta hasta telefonlarima cevap vererek beni her istedigim anda bilgilendirdi . Ardini aramaktan yorulmadi sikilmadi . Hastasi varken , vefati varken bir yolunu bulup her zaman dogru ve gercek bilgiyle hep bana geri donus yapti . Volkan Bey bu immigration surecinde iyiki karsima cikti . Tanidigim gunden bu yana gerek uslubu , gerek is ahlaki , gerek aile hayati karakteri , kisiligiyle , beni ve ona yonlendirdigim herkesin gonlunu kazanmayi hep bildi . Vatandaslik sürecimde de kesinlikle onunla calisacagima soz vererek , Siz degerli abilerim ve kardeslerime para avcisi olan avukatlara omur harcamak yerine kesinlikle Anik Law Firm ile calismanizi tavsiye ediyorum . Durumumun biraz karisik olmasi sebebiyle biraz uzunda surse sikilmadan hep pesine kosturdu hic habersiz birakmadi beni . Yonlendirdigim hemen hemen herkese bu sureci kolay hale getirdi . Kendisine , ailesine ve ekibine cok tesekkur ediyorum .Vatandaslik surecimde gorusmek uzere Volkan Bey .Basarili uzun bir kariyer ailenizle mutlu bir hayat gecirmeniz dilegiyle .
Mike Arda
Mike Arda
1726877477
Well first of all very respectfully I appreciate they answer phone on time and Mr Volkan took my case and gave me time period for my case amazingly he did what he promise way before he promiseThank you very much!!!!!!!
Kadir Cazır
Kadir Cazır
1726794909
Yavuz Sahin
Yavuz Sahin
1726777029
Size öyle bir arkadaş dan bahsedicem ki(arkadas diyorum) çünkü Volkan Bey bir avukat dan daha ötesi, sanki ailenizde bir avukat varmışcasina ve onunla konusup islerinizi hallediyorsunuz gibi gecti bütün süreç. Sorularimiza aninda denebilecek kadar hizli cevaplar aldik, harika enerjisini en basindan beri hissettik. Eger burada bu yorumu okuyorsaniz ve avukat secimi icin karar vermeye çalışıyorsanız artik düşünmeyin cunku dogru adresdesiniz.
Burcu Çoban
Burcu Çoban
1726667405
Greencard alma sürecimde Volkan Anık ile çalıştığım için çok memnunum. her sorumu nazikçe , sabırla , anlayışla yanıtladı ve başvuru sürecimi başından sonuna kadar tamamladı. Çok teşekkür ederim sizinle çalışmak çok doğru bir karardı ! 🤞🏻🙏🧿
Ozhan Kurt
Ozhan Kurt
1726592499
Bahadir Turan
Bahadir Turan
1726579810
Annemin green card başvurusu için kendisiyle çalıştım. Herşey gayet yolunda ilerledi. 1 sene olmadan green card elimize ulaştı. Kendisine ulaşmada hiç sorun yaşamadım. Ofisindeki çalışanlar da gayet kibar ve profesyonel arkadaşlardı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Burak Ayhan
Burak Ayhan
1726552239
Greencard başvurum için arkadaşımın tavsiyesi üzerine Volkan Beyle çalıştım ve bana bu macerada çok yardımcı oldu, nasıl bir süreç beklemem gerektiğini ve birçok detayı her ulaşmak istediğimde yanıtsız bırakmayıp , gerektiğinde bana gerek kalmadan kendisi ulaşarak anlattı. Ayrıca ekip arkadaşları Can , Deniz ve İrem hanımda her aramamda benle ilgilenip yardımcı oldular. Sonunda yeşil kartımı aldım ve herkese Volkan Beyi ve ekibini tavsiye edebilirim. Çok teşekkürler🙏🏻
Anil
Anil
1726495538
Volkan bey ile çalışmak çok kolay ve hızlı idi. Eşimin yeşil kart başvuru sürecinde bize gösterdiği ilgi ve danışmanlık için kendisinine çok teşekkür ederiz. Her zaman ulaşabildik, hiçbir sorumuzu cevapsız bırakmadı, süreci çok yakından takip etti ve ne söyledi ise o oldu. Göçmenlik ile ilgili konularda gönül rahatlığı ile kendisi ile çalışabilirsiniz. Şiddetle tavsiye ederim.
Mert Can
Mert Can
1726275835
Volkan bey ve ekibine sabirlari, saygilari, gerek telefondan gerek emailden her zaman ulasilabilirlikleri, ekibin davama olan yakin takipleri ve her asamada en kisa surede bilgilendirdikleri icin tesekkur ediyorum.
First of all, I would like to start by thanking Mr. Volkan and his team. They helped me in every way during my green card process and most importantly, they were always reachable. Especially Mr. Deniz answered every question I had in a second. I am very happy to work with them.
Ali Tuncay
Ali Tuncay
1726110409
Dear Volkan and Team,I would like to sincerely thank you for all your help and guidance throughout my card process. Without your professionalism, knowledge and support throughout the process, it would not have been possible for me to pass this stage with such comfort and confidence.It was truly a privilege to work with you. I am grateful for making this difficult process easier and for being with me every step of the way.
Statü değişikliği başvurumu Volkan bey ve ekibi ile beraber yürüttük. İlk günden son güne kadar iletişim halinde oldular. Dosyamı özenle ve kısa bir sürede sunarak başvurumun onaylanması için titiz bir şekilde çalıştılar. Çok teşekkür ederim.
Her zaman gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Süreç boyunca her zaman ulaşılabilir ve nazik oldular. Vatandaşlık için görüşmek üzere.
Beliz Aksu
Beliz Aksu
1725918601
Green Card başvuru sürecimizi öncesinde ve sonrasında bizim için kolaylaştıran Volkan Bey ve ekibine İrem Hanım'a Can Bey'e çok teşekkür ederim. Her sorumuza her zaman yanıt bulabildik yerli yersiz endişelerimizi tüm pozitiflikleriyle yumuşattılar bizim için çok değerliydi. Son günümüze kadar yanımızdalardı tüm desteğiniz ve her şey için teşekkür ederiz.
Christian G
Christian G
1725890583
Quick and easy- excellent work. Great communication. Don’t hesitate to work with Volkan!
Muhammet Demir
Muhammet Demir
1725554521
I would like to express my gratitude to Mr. Volkan Anik and his team for their diligent work and unwavering dedication to my wife's immigrant visa case. Despite the US Embassy placing our case under administrative processing, Mr. Volkan and his team continued to work tirelessly around the clock to ensure the process was resolved. Thanks to their relentless efforts, I was ultimately able to bring my wife to the US. I am profoundly grateful for Mr. Volkan Anik’s support and will enthusiastically recommend him to anyone in need of legal assistance.
Nito Gerz
Nito Gerz
1725300393
Her konuda size destek olabilecek , butun sorularinizi yanitlayabilecek ve en onemlisi her zaman sizinle iletisim halinde olacak mukemmel bir ekip.Her sey icin tesekkurler Anik Law .
Volkan bey ve ekibi ile Mart-2024 basinda calismaya basladik. Evrak takibinde gosterdigi titizlik, danismak istedigimiz konularda (saat bagimsiz) cok kisa surede donus yaparak aklimizdaki tum sorulari yanitlama sekli ve isine karsi liyatli olmasi bizim tum islerimizin zamanindan once neticelenmesine yardimci oldu. Kensine teslim ettigimiz evraklardan 5 ay sonra GREEN CARD ve diger belgelerimizin elimizdeydi. Devam edecek olan islerimiz olursa; gonul rahatligi ile ulasacagim tek adres: VOLKAN ANIK Hukuk burosu olacaktir. Kendisine ve ekibine basarili calismalarindan, samimi ve dosthane yaklasimlarindan dolayi cok tesekkur ederim.
Taha Findik
Taha Findik
1725207406
Volkan bey, gerçekten çok değerli ve kibar birisi. Kendisiyle birlikte bu süreci yönetmiş olmaktan çok mutluyum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hiçbir sorunuzun cevapsız kalmayacağından emin olabilirsiniz 💯
rabia şahin
rabia şahin
1725033745
Volkan bey ve ekibi ile sürecimi tamamladığım için çok şanslıyım. Her telefonuma anında cevap verdiler ve her şeyi çok hızlı ilerlettiler. Hiçbir zaman cevapsız kalmadım, çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
pelin batmaz
pelin batmaz
1724880385
Volkan bey ve ekibi Deniz Bey ne zaman ihtiyacım olsa bana hemen ulaştılar, ofis dışı saatlerinde bile endişelerimi belirttiğim mailde Volkan bey bana hemen ulaşıp sorularımı cevapladı. Başvuru öncesi ve sonrasında da her daim ilgili ve hızlılardı.Pozitif,samimi ve profesyonel bir ekip. Normalde çok sancılı ve uzun süren süreci 5 ayda çok hızlı ve problemlemsiz almamda yardımcı oldular. Bu süreçte Volkan Bey ve ekibiyle çalıştığım için çok memnunum ve Çok teşekkür ederim.
If you are looking for a great immigration lawyer - please, look no further! Mr. Volkan Anik and Umut are truly amazing. Not only he is extremely knowledgeable and experienced in immigration field - but he is also super attentive and dedicated and will treat your case/problem as his own. He is always available via email or phone, answers all the questions in details, and during meetings - he is always prepared and will spend extra time with you. He will not just collect your money and forget about your case - He will be in touch, guiding your thru the whole process until full success.I am very glad I chose Volkan Anik as my lawyer and highly recommend using his services if you need help in your immigration process.Thanks Anik LawVolkan bey ve yardimicisi Umut beye green card surecimizi vatandaslik surecine cevirmede gostermis olduklari destek icin gonulden tesekkur ederiz, tum bu surecte en degerlisi email veya telefon ile sorularimiza supheye yer birakmayacak sekilde cevap alabilmekti , sizi tum dostlarimiza ve musterilierimize gonul rahatligi ile tavsiye ediyoruz, basarilarinizin artarak devam etmesi dilegimile.
ANIK LAW ile çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Başta Volkan bey ve ekibi (Deniz ve Can bey) profesyonellik, samimiyet, konuya hakim olma ve her an ulaşılabilirlik olarak şahane hizmet veriyorlar. Daha yeni başlıyoruz. Uzun bir yolculukta beraber olacağız.
Gazel Armagan
Gazel Armagan
1724682101
Gren Card almak çok stresli ve uzun süren bir süreç ama Volkan bey ve ekibi her soruma eksiksiz cevap verip, başvuru öncesi ve sonrasındaki aşamalarda destek olup başvurumu eksiksiz tamamladılar. Her aramaya ve emaile tatilde bile olsalar dönüş yaptılar. Pozitif ve profesyonel bir ekip, çok teşekkür ediyorum.
kemal fitik
kemal fitik
1724622217
They helped me whenever I called, thank you for everything He is doing a very good job
Afra Dur
Afra Dur
1724525024
Mr. Volkan was great and handled everything very well. My husband’s green card came in less than a year! It was a pleasure working with him. Thank you so much!!
Sel A.
Sel A.
1724435912
Volkan Bey, avukat olarak son derece pozitif ve profesyonel.Ekibi de aynı şekilde son derece kibar ve takipçi.Amerikadaki vize konusundaki süreçlerimde hızlı bir şekilde çözüm sağladı.Samimiyetle kendisinin Amerikadaki Türk avukat tercihi için ilk sırada olabileceğine inanıyorum.Çok teşekkürler.
aykut dundar
aykut dundar
1724392584
Fast responses and fast solutions
Emre Ozturk
Emre Ozturk
1724248745
Anik Law ile, özellikle avukatlarım Volkan ve Deniz Bey ile çalışmak benim için olağanüstü bir deneyim oldu. Hizmetlerini aldığım ilk andan itibaren, en yüksek düzeyde profesyonellik, nezaket ve uzmanlıkla karşılandım. Onları diğerlerinden ayıran en önemli özellik sadece hukuk bilgileri değil, aynı zamanda müvekkillerine olan gerçek ilgileridir.Surecimin en yüksek dikkat ve titizlikle ele alınmasını sağlamak için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Her adımda beni bilgilendirdiler, karmaşık hukuki meseleleri anlaşılır bir şekilde açıkladılar ve her zaman davamın en önemli öncelikleri olduğunu hissettirdiler.Anik Law’daki tüm ekip, olağanüstü sonuçlar elde etmek için birlikte kusursuz bir şekilde çalışan olağanüstü bireylerden oluşuyor. Normalde çok daha uzun sürecek bir işi, SADECE 4 AY İÇİNDE çözüme kavuşturarak ne kadar verimli ve müvekkillerine bağlı olduklarını kanıtladılar.Uzmanlıklarını, sıcak ve müvekkil odaklı yaklaşımla birleştiren bir hukuk bürosu arıyorsanız, Anik Law’dan başkasına bakmayın. Volkan Bey, Deniz Bey ve tüm ekibi, olağanüstü hukuk hizmetleri için gönülden tavsiye ediyorum. Güvenimi ve saygımı gerçekten kazandılar ve benim için elde ettikleri başarılı sonuçtan dolayı son derece minnettarım.Teşekkürler Anik Law, stresli olabilecek bir süreci, sorunsuz ve başarılı bir hale getirdiğiniz için. En kısa süre de baklavamı alıp ofise geliyorum!!!
volkan bey ve calisma arkadaslari gayet nazik kibar ve surec boyunca hep yaninizda ve cok yardimci oluyorlar tessekurler
Ozy Musy
Ozy Musy
1724130611
Our experience with Volkan has been exceptional from the very start. He has consistently demonstrated professionalism and transparency, clearly outlining all the possibilities regarding our case. At no point did we feel uninformed or left out of the process.What truly sets him and his team apart, however, is their unwavering availability. Anytime we had questions or concerns, they were there to provide answers. I remember one instance when I emailed him with some concerns; despite him being in court, he promptly replied, assuring me he would address them by the end of the day—and he did. This level of responsiveness is rare; I’ve heard from others that it often takes weeks to hear back from their lawyers. With Volkan, within the same day, often within minutes.The day before our interview, I was incredibly stressed, but he took the time to call me personally, helping to calm my nerves. His support and dedication went above and beyond my expectations. I couldn’t have asked for a better lawyer. I highly recommend him to anyone in need of legal representation.
asya kilinc
asya kilinc
1723927835
I had an exceptional experience with Anık Law Firm during my Green Card process. From start to finish, they were incredibly attentive and made me feel heard every step of the way. The team at Anık Law truly pays attention to detail and takes the time to understand each client's unique situation. Every employee I interacted with was professional, knowledgeable, and genuinely cared about my case. Thanks to their dedication and expertise, my Green Card process went smoothly. I highly recommend Anık Law Firm to anyone in need of immigration services. Mr Volkan is the best 🙏
Mr. Volkan is the best lawyer I have worked with. My whole process of getting my green card lasted only 6 months. The whole process went so smooth that I got my work permit in 3 and my green card in 6 months. He was very professional and informed me of all the possibilities about my case. I would definitely recommend him.
sukru erdogan
sukru erdogan
1723396748
Green kartıma bugün ulaştım. Kendisine samimiyeti, işbilirliği ve her zaman ulaşılabilir olduğu için ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu stressli süreçle kendisini tercih etmem en doğru kararmış. Barış Yalçın
Gökçe Çelik
Gökçe Çelik
1723159453
I am very pleased to work with Mr. Volkan. My green card process was completed within 8 months from the date I applied. He helped me a lot during this period and contacted me without wasting time when I had any questions.
Bernur Kadüker
Bernur Kadüker
1723120423
Girmiş olduğumuz uzun ve zorlu F2a vize sürecimizi Volkan Bey'in yardımlarıyla sorunsuz bir şekilde atlatmış bulunuyoruz. Bu 3 yıllık süreç içerisinde kafamıza takılan bütün soruları anlayış ve güzel üslubuyla karşılaşayıp cevap verdi. Sürecimiz bitmiş olmasına rağmen hala takip etmeye devam ediyor. Greencard ile ilgili süreçleri sorunsuz bir şekilde atlatmak istiyorsanız kesinlikle Volkan Bey'den yardım almalısınız. Değerli ekibine ve kendisine tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.
Fatih Yalinyay
Fatih Yalinyay
1723103110
Harika bir avukat arıyorsanız doğru adres. Gün, saat, erken, geç demeden her sorununuza ve sorunuzla kendi işimiymiş gibi ilgilenen ilk gün nasılsa son gün de aynı titizlikte ve tüm süreciniz de yanınızda iyi bir avukat arıyorsanız tereddüt etmeden tavsiye ederim. Teşekkürler Volkan bey ve değerli ekibi..
Essie T
Essie T
1723055437
I most highly recommend Anik law firm. They help me through the process for applying for my greencard. The team of Anık Law Firm were professional, helpful, proactive throughout the entire process. They were always quick to answer my phone calls and my questions. With their help i was able to receive my green card in just a few short months! Their support gave me much needed peace of mind throughout the intimidating application process. I cannot highly recommend them enough. Thank you Anık Law Firm.
Recep Sonmezsoy
Recep Sonmezsoy
1722981714
My wife and i just got great news from him which we got approved for permanent residency. I can only say great service with super nice people, more and more ... Mr. Anik is awesome dude, he always reach me out on time and understands my concern. And we did !
6 ay önce Avukat Volkan bey e vatandaşlık işlemlerim için başvurdum. Ofisinde kendisi ile görüştüğüm ilk gün zaten pozitif enerjiyi hemen aldım. Bana sürecin nasıl işleyeceği ile ilgili çok anlaşılır bir dille olacakları anlattı ve anlattiklari harfi harfine gerçekleşti ve green kartım onaylandı. Gerek Volkan bey gerekse ofiste çalışan asistanları bana her an sürecin nerede olduğu ile ilgili bilgilendirme yaptılar. Hafta içi hafta sonu ne zaman kendilerini arasam anında cevap verdiler. Kesinlikle hizmet üst düzey. Tabiki burada en önemli konulardan bir tanesinde Amerika ya özellikle yeni gelen arkadaşlarımızı ilgilendiren bu hizmetlerin FIYATI. Çok fazla avukat araştırdım. Kesinlikle soyleyebilirim ki hizmet kalitesi ve FIYATLARIN uygun olması en önemli konulardan bir tanesi. Ve burada fiyatlar gerçekten çok uygun. Volkan bey ve asistan arkadaşlar tekrar özverili çalışmaniz ve iş takibindeki özverili çalışmalarınız için tekrar çok teşekkürler.
Ali Kasapoğlu
Ali Kasapoğlu
1722967137
Volkan Bey benim boşanma sürecimde yardımcı oldu. Süreci başlattıktan sonra en geç 8-10 hafta içerisinde boşanmanın olacağını söylemişti ve söylediği gibi oldu. Bana atılan maillerin bana ulaştığından emin olmak için özellikle arayıp haber verdiler. Gerekli evraklar konusunda olsun benim tarafımdan gerekli veya benim bilmem gereken konularda beni hızlıca asistanları ve kendi bizzat arayarak bilgilendirdiler. Özellikle kendisinin arayıp konuşması beni çok memnun etti. Kesinlikle öneriyorum!
İslam Yavuz
İslam Yavuz
1722887885
Volkan bey, hukuki süreçlerdeki bilgi ve deneyimiyle bana büyük bir güven verdi. Her zaman ulaşılabilir olması en yoğun günlerinde bile aynı gün mesai saatlerinin dışında ailesine ayıracağı vakitten ayırıp sorularımı yanıtlamak için araması ve sorularıma sabırla yanıt vermesi, sürecin her aşamasında kendimi güvende hissetmemi sağladı. Volkan Bey’in profesyonelliği ve insan odaklı yaklaşımı, onu mükemmel bir avukat yapıyor. Kendisine teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim.
Diyar Yurtsever
Diyar Yurtsever
1722882042
Both the realistic and positive approach, as well as being able to reach “him” directly regardless of time of day, was fantastic. Everything went as he said it would, and I received my green card without any issues. I am very grateful to him and his team.
sercan Sevgi
sercan Sevgi
1722637299
Volkan bey ve ekibine gösterdikleri ilgi,sağladıkları profesyonel iletişim ,evrak listesi ve yönetimi ve süreci çok profesyonel ve hızlı bir şekilde yönetti. Kendisine ve ekibine gösterdikleri çaba ve ilgiden dolayı çok teşekkür ederim.
Muyesser Ergun
Muyesser Ergun
1722472717
Volkan beye Green card surecimde vermiş olduğu destek icin gönülden teşekkür ederim. Her aşamada sabırla sorularımı cevaplanması, aramalara titizlikle geri dönüş yapması gerçekten yaptığı işe ne kadar önem verdiğinin ispatı.İşlerinin ve başarılarının artması dileğimle, teşekkür ederim.
Büş
Büş
1722437797
Volkan Anık bey ve ekibi bir aydan kısa sürede greencard başvurusu yaptılar ve 4. Ayda mülakatsız greencard onayımı aldım. Ne zaman ararsam arayayım hep ulaştım sorularıma yanıt aldım. Ofislerini ziyaret ettiğimde içtenlikle karşılamaları inanılmazdı. Titizlikle yapılan çalışma harika bir ekip. Aldığı paranın her kuruşunu hak eden tek avukat 👌🏻
Doğukan Savucu
Doğukan Savucu
1722274148
Volkan Bey ve degerli ekibine buradan tesekkur ediyorum. Kendisi ve ekibi surecinden basindan ve sonuna kadar cok ilgililerdi ve her konuda ne zaman aradiysak ulastik ve yardimci oldular. Gercekten minnettariz ve tum ictenligim ile soyluyorum ki kendisi super bir ekibe sahip ve herkes ilgili, yardimsever ve saygili.
Yunus Kaya
Yunus Kaya
1722108361
Volkan is very good at his job and his office is quite good to communicate. I’ve been working with him since I moved here and my permanent residency process got so smooth with him which is approved without interview. Highly recommended! Thank you so much.
Nur
Nur
1722079226
Basta Volkan bey olmak uzere butun ekibe green card basvuru islemleri surecinde bana gosterdikleri ilgi alaka icin cok tesekkur ederim. Gercekten cok profesyonel, tecrubeli ve her şeyden önce empati kuran insanlardan destek aldigim icin cok mutluyum. Eger guven duyabileceginiz bir avukat ariyorsaniz kesinlikle tavsiye ederim!!
EROL YILDIRIM
EROL YILDIRIM
1721761131
Thank you very much for always being there whenever I need, and thank you for being such a great lower. From being an immigrant to a US citizen you have made a significant job. Incredible. 🫡
Mücahit Bayrak
Mücahit Bayrak
1721687220
I had an exceptional experience with anik law firm Their office is professional friendly and made me feel at ease. The staff is knowledgeable responsive and went above and beyond to address my legal needs. Volkan Anik took the time to listen offered expert guidance and provided a personalized approach to my case.I highly recommend Anik Law Firm to anyone seeking reliable and compassionate legal representation. They truly care about their clients and strive to achieve the best possible outcomes. Thank you for your outstanding service!
Timurhan Kekec
Timurhan Kekec
1721331693
Anik Law provided exceptional service and support throughout my case. Their professionalism, dedication, and expertise made a significant difference. Highly recommended!
“If you need a reliable immigration lawyer or legal support in the USA, there is no need to look any further from now on. Because if you are reading this comment, you have found one of the right addresses. But it is in your best interest to keep reading. Congratulations in advance on your Visa, Green Card, or citizenship. You just need to wait patiently for the period specified by Mr. Volkan and send the requested documents; they handle everything on your behalf. There is never a need to visit the office for a face-to-face meeting. Communication is available by phone 24/7, offering an elegant service where you can receive all kinds of “quality,” respectful, and honest service and consultancy. There is no saving on law firms in the USA. When you learn this initially, you do not just lose money. Law firms without sufficient legal equipment, experience, or up-to-date knowledge of regulations, that do not operate in every state, or that do not offer live or online translator or translation services, can ruin your case and cause insurmountable situations. Never trust fraudulent fake lawyers or intermediaries. You might fall victim to an accident, your rightful process may take years, and you will lose not only money but also time. Your psychology will be affected. Immigration processes are a difficult journey that can take years. Therefore, do not try to save on the cost of quality and real legal support. You can trust Mr. Volkan.”Amerika’da güvenilir göçmenlik Avukatına veya Hukuki desteğe ihtiyaç duyarsanız, şu andan itibaren çok araştırmaya gerek yok. Çünkü, eğer bu yorumu okuyorsanız doğru adreslerden birini buldunuz. Ama okumaya devam etmeniz menfaatinize.Şimdiden Visa, Green Card veya Vatandaşlığınız hayırlı olsun. Siz sadece Volkan beyin belirtiği süreyi sabırla bekleyin ve talep edilen evrakları gönderin, onlar sizin adınıza her şeyi takip ediyorlar. Yüz yüze görüşmeye ofise gitmeye asla gerek yok. İletişim telefonla 7/24, Her türlü “Kaliteli” saygılı dürüst bir hizmet ve danışmanlığı alabileceğiniz elegant servis sunuyorlar.Amerika’da Hukuk Bürolarından tasarruf olmaz. Bunu ilk öğrendiğinizde sadece para kaybetmezsiniz. Yeterli hukuki donanım, tecrübe ve güncel mevzuat bilgisine sahip olmayan, her Eyalette hizmet vermeyen, canlı veya online çevirmen veya çeviri hizmeti vermeyen fason hukuk büroları işlemizi berbat edip içinden çıkılmaz durumlara neden olabilirler. Dolandırıcı sahte avukatlara veya aracılara asla itibar etmeyin. Kazaya kurban gidersiniz, haklı işleminiz uzun yıllar sürebilir, sadece para değil, zaman da kaybedersiniz. Psikolojiniz bozulur. Göçmenlik işleri yıllarca süren zorlu bir süreç. Bu nedenle Kalitenin ve gerçek hukuki desteğin bedelinden tasarruf etmeye çalışmayın. Volkan beye güvenebilirsiniz.
Fatih Sinop
Fatih Sinop
1720889448
Anik Law ile çalismak dogru tercihti. Ihtiyacim oldugunda her zaman ulasilabilir ve hizli yanit verdiler. Profesyonel tavsiveleri, yasal sürecimi kolaylastirdi.Güvenilir ve ulasilabilir hukuki destege ihtiyaci olan herkese bu avukati samimiyetle tavsiye ederim.Hizmetiniz için tesekkürler.Working with our lawyer was fantastic. They were always available and quick to respond whenever we needed help. Their professional advice made our legal processes easy to handle. I highly recommend this lawyer to anyone needing reliable and accessible legal support.Thank you for your excellent service!
Alara Gercek
Alara Gercek
1720766803
Volkan Bey ve ekibi ile birkaç ay önce çalışmaya başladık ve yaklaşık 3 ay gibi kısa bir sürede sonuca ulaştık. Süreç boyunca tüm sorularıma anında ve titizlikle cevap verdiler, her şeyi tek tek açıkladılar. Kafamda hiçbir zaman soru işareti kalmadı. Tüm ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum.
MEHMET ÇAKIR
MEHMET ÇAKIR
1720641641
Bu teşekkür yazımın ardından biliyorum ki, yüzlerce hatta binlerce kez tekrarı yazılacak olan bu ve benzeri satırlarda,Öncelikle kendi green card sürecimdeki ve daha sonrasında oğlumun green card sürecinde, beni her daim sabırla dinleyen, volkan bey ve ekibine çok teşekkür ederim.Bu süreçte kulaktan dolma bilgilerin ne kadar yersiz olduğunu, insanlardaki bilgi kirliliğinin azınlıkta olduğu bir toplumda, gerçek ehliyet sahibi bir avukatın ve arkasındaki her daim telefonunuzda sizi can kulağıyla dinleyen harika bir ekibin var oluşu, başlatmış olduğunuz dosyanızın ne kadar emin ellerde olduğunu, ilerleyen süreçte adım adım sizi yönlendirmeleriyle daha iyi anlıyorsunuz.Bu mesajım sadece bir teşekkür yazısı olarak kalmasından ziyade, iyi bir avukat ve iyi bir ekiple çalışmanın getirdiği kolaylığı tüm ihtiyaç sahibi insanların ulaşabilmesi adına paylaşmak istiyorum.Teşekkürler Volkan ANİKTeşekkürler Ekip ArkadaşlarıMehmet ÇAKIR
Engin Tombul
Engin Tombul
1720617479
“Sayın Volkan bey ve ekibi”Greenkart başvuru sürecimde başından sonuna kadar benimle yakından ilgilendi ve adım adım rehberlik etti. Hızlı yanıtları ve içten desteği sayesinde endişelerim azaldı ve güven duygum arttı. Profesyonelliği ve uzmanlığıyla her aşamayı sorunsuz bir şekilde yönetti. Sonuç olarak, Greenkart'ımı almam konusunda bana önemli bir destek sağladı ve hayalini kurduğum fırsatı elde etmemde büyük rol oynadı. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Tüm sorularımı ilgi ve alakayla yanıtlardıkları için Volkan beye ve deniz beye çok teşekkür ederim. En yakın zamanda görüşmek üzere. İlk görüşmemizde bile inanılmaz derecede profesyonelce yaklaştılar iyi çalışmalar dilerim
Gurhan Ozgumus
Gurhan Ozgumus
1720484114
Hem green card , hemde vatandaslik basvurum surecinde dosyami takip eden , ufacik bir gelismede hemen bilgilendiren , butun sorularima ictenlikle bikmadan usanmadan cevaplayan basta sayin Volkan Anik beyefendiye ve ekibine çok teşekkür ederim…
Sevgili Volkan Bey ve ekibine ilgi ve alakasından dolayı hem kendi hem eşim adına çok teşekkür ederim. Kendisiyle yollarımız vize mülakatında dosyamızın reddedilmesi sonucu bir danışanının önerisiyle kesişti. Dosyamızın red kararı 1 günde Refused statüsünden Issued olarak güncellendi. Bugün itibariyle vizemizi almış bulunmaktayız. Volkan bey de ekibi de tüm eksiklerimizi bütün profesyonelliğiyle tamamlandı. Bu süreç boyunca kendisine sormak istediğimiz bütün soruların cevabını daha biz sormadan kendisi verdi. Saat fark etmeksizin her an kendisine ve ekibine ulaşabildik. En önemlisi her zaman bize güzel telkinlerde bulundu. Bizimle mutluluğumuzu bizden daha mutlu şekilde paylaştı. Volkan bey alanının en profesyoneli diyebilirim. Sevgili Volkan Bey ve ekibi sayesinde sürecimizi tamamen sıkıntısız sorunsuz şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Herşey için tekrar ve sonsuz teşekkür ederiz. Kalbiniz kadar güzel bir hayatınız olması dileğiyle.
Simal
Simal
1720452148
Volkan bey mükemmel bir avukat çok profesyonel ama bence onu özel kılan aynı zamanda mükemmel bir insan olması. Kendisi o kadar profesyonelki daha sorunuzu sorarken leb demeden leblebiyi anlayarak cevabini veriyor. Her zaman kolayca bir e mail ile iletişime geçtik. Her sorumuza sabırla cevap verdi. Sayesinde sorunsuz bir başvuru ve sorunsuz olumlu sonuçlanan bir sürecimiz oldu. Herkese tavsiye ediyorum. Volkan bey kesinlikle ailemiz için bir avukattan çok fazlası..
Osman Çınar
Osman Çınar
1720042472
Green kart sürecinde eşimle birlikte yapılan başvurumuz inanılmaz bir hızla onaylandı. Başvurudan 3 hafta sonra parmak izi ve 3 ay sonrasında green kart. Rekor gibi bu sürenin mimarı kusursuz başvuru evraklarını hazırlayan Volkan bey ve ekibidir. Aklınıza takılan her sorunun cevabını eksiksiz ve çok kibar bir şekilde alabilirsiniz.Teşekkürler ANIK LAW.
Berkay
Berkay
1720008556
I highly recommend Anik Law for anyone seeking help with their greencard application. They were incredibly knowledgeable, professional, and guided me through the process with clarity and efficiency. Thanks to their expertise, my wife successfully obtained her green card without any issues. Outstanding service!
He is a great attorney . Makes his clients well informed , comfortable also reachable anytime. I highly recommend to all people who seek immigrant attorney.
Fulya Dundar
Fulya Dundar
1719900332
Anık Law firm sadece avukatlık ofisi olarak değil Amerika’da şimdiye kadar karşılaştığım en iyi işletme diyebilirim. Evlilik sürecimde her an ulaşabileceğim telefonun ucunda beni en iyi şekilde karşılayacağını bileceğim insanlar olması sürecimi ekstra kolaylaştırdı. Çoğu zaman sürecimle firmadaki arkadaşlar benden bile daha çok ilgilendi. Herkese gözüm kapalı öneriyorum. 3 ay içerisinde hiç sorunsuz bütün evraklarım green card dahil olmak üzere elimdeydi. Anık avukatlık ofisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Mahsum demir
Mahsum demir
1719615303
Tüm titizliğiyle ve her konuda yılmadan her sorumuza cevap verip green card sürecinin her aşamasını titizlikle yürütüp yanımızda olduğu için volkan bey size çok teşekkür ederim !!
Semih Yaman
Semih Yaman
1719601003
Volkan bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bütün green card sürecimde her aşamada ilgi ve alakalılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum 🙏🏽
Anik Law Firm has been an incredible partner in helping us bring my fiancé to the U.S. and continue the green card process. Their team demonstrated exceptional passion and dedication throughout our journey. Their expertise and commitment made a challenging process much smoother and more manageable.From the initial consultation to the final steps of the green card process, Anik Law Firm provided clear guidance and unwavering support. Their personalized approach and attention to detail ensured that every aspect of our case was handled professionally and efficiently.I highly recommend Anik Law Firm to anyone seeking immigration services. Their dedication and professionalism are truly unmatched. Thank you, Anik Law Firm, for making our dreams a reality.
güneş
güneş
1719423792
I would like to express my heartfelt gratitude to Mr. Volkan Anik, my lawyer, for his exceptional assistance and professional advice throughout the long process from obtaining the fiancé visa to getting the green card. His expertise and dedication made the process much smoother and more manageable. I am extremely satisfied with his services and highly recommend him to everyone.
Leman Ozdag
Leman Ozdag
1719407041
He is an amazing responder. He responded my questions very fast also with quite good knowledge.I am so thankful.
I am happy to provide a review for Anik Law, a professional who has demonstrated exceptional expertise and a passion for their work.Anik Law is an outstanding legal professional who is dedicated to providing top-notch legal services to clients. From the moment you engage their services, it is clear that they are committed to understanding your unique legal needs and providing tailored solutions that meet those needs. Their expertise and knowledge of the law are second to none, and they are always up to date with the latest developments in their field.One of the things that impressed me most about Anik Law was their attention to detail. They leave no stone unturned in their quest to provide the best possible legal representation to their clients. They are meticulous in their preparation, and their thoroughness ensures that no aspect of a case is overlooked.Another thing that sets Anik Law apart from their peers is their commitment to excellent communication. They are always available to answer questions and provide updates, and they are proactive in keeping their clients informed about the progress of their cases. Their ability to explain complex legal issues in clear, concise terms is a testament to their skill and expertise.In addition to their legal skills, Anik Law is also a compassionate and empathetic individual. They understand that the legal process can be stressful and intimidating, and they go out of their way to ensure that their clients feel supported and informed throughout the process.Overall, I would highly recommend Anik Law to anyone in need of legal services. Their professionalism, expertise, attention to detail, and commitment to client satisfaction make them an exceptional choice for anyone seeking legal representation. Thank you, Anik Law, for your excellent work!
Merhaba Volkan bey Annem’in vatandaşlık işlemleri de bize göstermiş olduğunuz tavrınız ilgi ve alakanız için çok teşekkürler harika iş çıkardık 4 ay gibi kısa bir sürede vatandaşlık sınavını geçtik işinizde uzmansınız herkese tavsiye ederim
Biz aile birleşimi için Volkan Bey’e müracaat ettik. Islem eksiksiz tam bir sekilde tarafindan sonuclandirildi. Hersey icin cok teşekkür ederiz.
Demir Turkoglu
Demir Turkoglu
1719294869
I have been a client of MR. Anik more than 10 years.He successfully completed all my immigration procedures ( change of status,green card apply ,citizenship ;apply green card of family member)Even though it is difficult to reach lawyers by phone.He makes big difference with his interest in cases,follow-up and ease of contact by phone.I feel very lucky to be client of him.Thank you so much ;I am so gratefull what you did for me and my family so far.Highly recommended !Best of the Best Always.
Tugce Kilinc
Tugce Kilinc
1719099104
Vekaletinizi guvenle teslim edebileceginiz, sizi bir dosya olarak degil; yakin bir dost olarak goren nadir bir kisiliktir. Size her turlu secenegi sunup, en uygun karari vermenize yardimci olur. Sizin dosyanizi sizden daha fazla takip eder ve her adimda sizi bilgilendirir. Uzun yillardir beraber calismaktan bir an pismanlik duymadigim en buyuk sansimdir Volkan Bey.Bu huzur ve guven dolu yolculuk icin kendisine sonsuz teşekkürler!
Y. Yerli
Y. Yerli
1718850644
Volkan bey ve ekibine gosterdikleri ilgi alaka icin cok tesekkur ederim. Green card basvuru surecimin basindan sonuna kadar her konuda yardimci oldular, konu ile ilgili tüm gerekli bilgilere rahatlikla ulastim.Işinizi bilerek ve severek yaptiginiz icin ve profesyonel calismaniz icin teşekkürler. Her davasi olanin sizin gibi gercek bir avukat bulmasi dilerim. Sizlerle calisirken icim cok rahatti 8 ayda cartimi aldim.Teşekkürler saygilar selamlar.
Busra Ozcan
Busra Ozcan
1718819677
Sevgili Volkan bey ve Anik Law ekibine sonsuz tesekkur ederim. Yaklasik 5 yildir tum islemlerimi sorunsuz sekilde cozume ulastirdigi icin.Ayrica Tum Green Card ve vatandaslik surecimde cok hizli calismis olup sertifikami almami sagladiniz. Volkan bey oncesinde 2 avukat ile islem yapmistim fakat Volkan beyi Kesinlikle tavsiye ediyorum istediginiz zaman ulasip size herseyi detayli anlatan farkli bir avukat daha tanimadim.Basarilariniz daim olsunSevgiler
Carlos Leon
Carlos Leon
1718723429
The best attorney ever!!Volkan took care of my process for a green card and he was outstanding, every time I had a question or needed it something I call or email him and I got an answer back right away.He was on top of everything all time and I can’t be more thankful.He is definitely the best choice if you need a Immigration lawyer!
Murat Gulec
Murat Gulec
1718720426
Av. Volkan Anik ile üç farklı dava için calistim.Her bir dava için;* konuya son derece hakim olmasi* aramalarima en kısa surede cevapvermesi* zaman içinde bilgilendirmeleri hemenyapmasi* hakkaniyetli fiyat politikasive her şeyden onemlisi samimiyeti ve iletisime gosterdigi ozen icin cok tesekkur ederim.
dilek koç
dilek koç
1718300262
Dosyamız dün onaylandı Kesinlikle çok memnun kaldık.Son derece hızlı ve çözüm odaklı geri dönüşler aldık. Tavsiye ederim.
Onder Tulum
Onder Tulum
1717808120
Sevgili esimin ailesinin green card larini alma surecinde bizlerden yardimlarini esirgemeyen volkan bey ve ekine tesekkur etmeyi bir borc biliyor bundan sonra ki yasamlarinda guzel gunler ve guzel isler diliyoruz…tesekkurler volkan bey ve ekibine
Sadegul Tulum
Sadegul Tulum
1717807302
Volkan bey harika bir avukat. Çünkü bir danışanı olarak şunu söylemeliyim ki, vatandaşlık ve istek sürecimi hızlı ve kusursuz bir şekilde sonuçlandırdı. Samimi yaklaşımı her türlü sorularım olduğunda hemen dönüş yapması benim bu süreci kaygısız bir şekilde atlatmamı sağladı. Kesinlikle tavsiye ederim.
sukru erdogan
sukru erdogan
1717792502
Volkan bey ve ekibi isini bilen bir ekip ve sounds tutan bir ekip gercekten ben memnunum herkese tavsiye ederim . Iyi calismalar diliyorum .
Enes Kırgeç
Enes Kırgeç
1717786259
Rinor Vardar
Rinor Vardar
1717773063
Mr. Volkan is the finest lawyer I have ever had. His responsiveness to my phone calls and emails truly made a difference. I always felt heard and informed, which significantly reduced the stress of the process.His professionalism, attention to detail, and dedication to my case were remarkable. Thanks to his expertise, the proceedings went smoothly, and I am satisfied with the outcome. I highly recommend his services to anyone seeking legal assistance.Once again, thank you for your exceptional work. You’ve made a challenging time more manageable, and I appreciate it immensely.
ANIK LAW FIRM e sonsuz teşekkürler!Hem Volkan Bey hem de ofis arkadaşları her soruma hızlıca yanıt verip konuyu çözüme ulaştırdılar. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Farklı konular için de servis alacağım tek hukuk bürosu Volkan Beydir.Teşekkürler Volkan Bey!
DOĞAN NARİNÇ
DOĞAN NARİNÇ
1717692013
Volkan Bey net olarak Amerikadaki en iyi göçmenlik Avukatıdır.Evlilik yolu ile greencard sürecimi başlatmadan önce çok fazla araştırma yaptım ve en sonunda Volkan beyle tanıştım profesyonelliği, samimiyeti, ve bilgeliği sürecim boyunca işimi çok kolaylaştırdı. Bu tarz işlemlerde problemler olabiliyor diye duymuştum ama Volkan bey ve ekibi işini o kadar iyi yapıyor ki hiç stres yapmadan, hiçbir problem yaşamadan sakin ve çok rahat şekilde sürecim sonuçlandı kesinlikle herkese tavsiye ederim. Bir kez daha Volkan beye ve ekibine çok çok teşekkür ederim. Sizlerle çalıştığım İçin çok şanslıyım.
Kevser Kendir
Kevser Kendir
1717616961
Volkan Bey çok anlayışlı, mütevaz,kibar ve her konuda yardımcı bir avukat. Her adımda ilgilendi ve beni bilgilendirdi. Profesyonel çalışması ve ekip arkadaşlarının yardımıyla sürecimi çok hızlı bir şekilde tamamladık. Herhangi bir göçmenlik sürecinde bir avukata ihtiyacı olan herkese öneririm. Kendisine ve ekibine tekrardan çok teşekkür ederim!!
Salih codar
Salih codar
1717610916
Her ne konuda olursa olsunBir kere bile geri cevrilmedimHer konuda yardımcı veya yardımı dokunacak kişi veya kuruluşa gönderildimSaygilar
Volkan Bey green kart surecimde ilk gunden beri cok yardimci oldu. Ne zaman bir sorum olsa kolaylikla ulasip sorularin cevabini eksiksiz verdi. Cok bilgili ve deneyimli bir avukat kendisi. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
Barış UÇAR
Barış UÇAR
1717554874
Volkan Bey ve ekibiyle çalışmak, bu ülkede başınıza gelebilecek en talihli olay. Çünkü evlilik ve takibindeki yeşil kart süreci onların yardımıyla sorunsuz ve hiç baş ağrısı olmadan ilerliyor. Gayet ilgili ve aşırı yardımcı oluyorlar. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
Onur Demircan
Onur Demircan
1717470267
They really went above and beyond in helping me with my case, and I recommend them to anyone who needs immigration services. They communicated well with me throughout the steps of my case, and answered any and all questions that I had about the process.Thank you!
Ahmet Öztoprak
Ahmet Öztoprak
1717432239
Bu guzel servis ve tecrube icin size ve ekibinize cok tesekkur ederim. Beklentimizden de cok daha hizli bir sekilde sizin sayenizde sonuc aldik. Ekibiniz en hizli sekilde hem telefon hem de email yolu ile anlik iletisim kurup her ihtiyaci aninda cozume kavusturdu. Basarilariniz daim olsun.
Çok saygıdeğer Volkan Bey öncelikle Amerika’da sizler gibi işinin ehli bir avukat ile tanıştım ve herşeyden önce her zaman ulaşılabilir oluşunuz ve çalışmış olduğunuz ekibinizide aynı kendileri gibi saygılı sevgili oluşu bizi çok mutlu etti ilk önce benim greencard sürecim daha sonrasında kızımın greencard süreçlerinde bizim yanımızda olduğunuz için size ve ekibinize( ailenize) çok ama çok teşekkür ederim
TANER SONMEZ
TANER SONMEZ
1716585945
Avukat Volkan Anik ile yeşil kart yenileme sürecim üzerinde çalışmak sorunsuz bir süreçti. USCIS'te dava açmayı planlayanlara hizmetlerini şiddetle tavsiye ediyorum. Yaptığınız her şey için çok teşekkür ederiz!
Umit Ficici
Umit Ficici
1716583361
Excellent service, communication, and value. I highly recommend VOLKAN ANIK !! He treat you like family!
overgreens
overgreens
1716581529
Best Lawyer ever to go to get your paper work done. I am so so happy I can't be more thankful.I wanna say thank you to Volkan Anik.Make sure go to their office if you wanna get your problems solve.
Zehra Sert
Zehra Sert
1716554365
Volkan Bey gerçekten birebir ilgili, danışanlarına çok yardımcı olan, endişelerini giderip onları doğru yola yönlendiren ve her zaman ulaşılabilir müthiş bir avukat. Ekibiyle beraber Sürecin çok kolay ve hızlı ilerlemesini sağlıyor çok teşekkür ederim her şey için.
Merve
Merve
1716254262
I was having communication problems with my previous lawyer, so I reached out to Mr. Anik. He made everything super easy to understand and communication was a breeze. He completed all the necessary steps really quickly, getting my extension approved in just a couple of weeks. If you need a lawyer who knows their stuff and really cares, go with him!
Mert Bozkurt
Mert Bozkurt
1716227847
Anik Law gerçekten işlerinde çok profesyonel ve ilgililer. Kafamda hiçbir soru işareti bırakmadılar ve sorduğum sorulara net ve güvenilir cevaplar verdiler ve bunu mümkün olduğu sürece hızlı yaptılar. Sağladığınız bu güven veren ve pozitif yaklaşımınız ve hizmetiniz için tekrardan teşekkür ederim. Bir ayrıca teşekkürde Sayın Volkan Anık Bey’e.
İlk kez danışmanlık almış biri olarak Volkan Bey ve değerli ekibi her konuda ve her aşamada gayet sabırlı, titiz ve hızlı bir şekilde işlerimin çözülmesini sağladılar. Ne kadar teşekkür etsem az kalır. Kesinlikle tavsiye ediyorum 🙏🏼
Buse Başdemir
Buse Başdemir
1716160860
I would like to thank Volkan and his wonderful team very much. His team gave quick and helpful answers to all my questions. I went through the process of getting my green card very quickly and without any problems. I can say that he is the lawyer who will be with you and help you in the best way possible.
Hakan ŞAHİN
Hakan ŞAHİN
1715997207
We would like to thank Mr. Lawyer Volkan Anik and his wonderful team from the day you met them, for maintaining a well-scheduled and orderly work, for constantly sharing information and for the rapid and positive conclusion of our case file, and if you have legal proceedings, we recommend that you contact Lawyer Volkan ANIK. I do.
John Black
John Black
1715804462
Volkan bey ile green card başvurusu sürecinde tanıştım, sonrasında avukattan öte abi oldu her soruma cevap alabildim aramalarıma maillerime çok kısa sürede dönüş sağladı dosyamın başlangıcından green kartı aldığım güne kadar hiç bir eksik hiç bir sorun yaşamadım hazırladığı dosya sayesinde direk 10 yıllık kartımı aldım kesinlikle çalışılacak tek avukat’tır. Diğer işlemlerimdede kesinlikle Volkan beyi tercih edeceğim. Fatih Erdine
Celil Caliskan
Celil Caliskan
1715730757
"Avukatım Volkan Bey , benim için harika bir destek sağladı. Evlilik konulardaki bilgisi ve profesyonelliği sayesinde her zaman güven duyuyorum. Sorularıma hızlı cevap veriyor ve süreci açıkça yönlendiriyor. Kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim."
Kazim Metin
Kazim Metin
1715692216
Bir avukattan öte o içten samimiliği ve kişiliğiyle herzaman elinden geleni yaparak bu süreçte bize bu mutluluğu yaşatan volkan bey ve çalışanlarına cook teşekkür ederim
Mustafa Mus
Mustafa Mus
1715639893
This law office is the best choice for immigrationAnik and his team were extremely Very friendly, kind and professional. Mr. Volkan's signature brought good luck and success and the case was closed in 4 months.
Ömer Kaya
Ömer Kaya
1715386019
Daha önce çalıştığımız avukat ile hiç bir sonuca ulaşamadığımız için bir arkadaş tavsiyesi üzerine Volkan bey ile çalışmaya başladık. Çalıştığımız süre içerisinde gerek insana olan saygısı gerek iş ahlâkı ve profesyonelliği olsun bize çok yardımcı oldu. Green card sürecimde ben ve oğlumun kartını 1 yıl gibi kısa bir süre içerisinde almamızı sağladı. Volkan bey ve ekibine gösterdiği ilgi ve alâkayı takdir ediyor ve teşekkür ediyorum.
orhan arıkan
orhan arıkan
1715369987
Green card basvuru surecimde en basindan sonuna kadar en ince detayina kadar yardimci olan ve butun sorularimin cevabini kolayca alabildigim Basta Volkan Bey , Can Bey, Deniz Bey ve ekibindeki butun arkadaslara sonsuz tesekkurlerimi sunarim. Butun arkadaslarima dosyalarinin guvenilir olabilecek en hizli sekilde sonuclandirmalarini istiyorlarsa ANIK LAW siddetle tavsiye ediyorum .
orhan arıkan
orhan arıkan
1715369653
Green card basvuru surecimde en basindan sonuna kadar en ince detayina kadar yardimci olan ve butun sorularimin cevabini kolayca alabildigim Volkan bey ve ekibine en isten tesekkurlerimi sunarim.Butun arkadaslarima siddetle tavsiye ederim .
ersin güven
ersin güven
1715174956
Vatandaslik başvurusunda calistigim ve çok kolay bir şekilde mülakatı geçmemi sağlayan , çok profesyonel çok tecrubeli ve her şeyden önce empati kuran, sabırla sizi dinleyen, size doğru yolu en kısa ve yalin şekilde sunan çok başarılı bir avukat . Yardımları için çok teşekkürler.
Berk Hepgüler
Berk Hepgüler
1715111304
Ben ve eşim ağustos ayinda Volkan bey ile çalışmaya başladık ve 1 mayısta greencardim onaylandı hızlı ve kolay bir süreç oldu dosya düzenlemesi ve kendilerine ulaşma sürecinde hiç bir sıkıntımız olmadı
Berk Hepgüler
Berk Hepgüler
1715111218
Ben ve eşim ağustos ayında Volkan Bey ile çalışmaya başladık ve 1 mayista green vardım onaylandı dosya konusunda ve genel olarak sorunlarımda sürekli yardımcı oldular kolay bir süreçti
Emir Gördebil
Emir Gördebil
1715105003
Yaklasik 1 bucuk yillik surecimizde bizimle yakindan ilgilenen avukatimiz Volkan beye cok tesekkur ediyoruz. Her aradigimizda ulasabildik ve sorularimiza cevap alabildik. Ailemizin greencard islemleri bugun olumlu bir sekilde sonuclandi. Hersey icin tesekkurler.
Anıl Gördebil
Anıl Gördebil
1715091622
Sevgili Volkan bey’e tekrardan tesekkurlerimizi iletiyoruz, aile islemlerimizi kendisi eksiksiz ve zamaninda tamamladi, ne zaman arasak bikmadan en ince detayina kadar yardimci oldu. Umarim herkesin boyle isinde profesyonel, kibar,guleryuzlu bir avukati olur 🙂
Sezar Bozoğlan
Sezar Bozoğlan
1715013261
Muhteşem bir ekip!!!!! Evlilik yolu ile aldığım Green Card süreci boyunca titiz bir şekilde çalışan, sürecin her aşamasında bilgi veren arkadaş canlısı bir ekip ile sürecimi tamamladığım için çok mutluyum. Ben daha uzun beklerken, yaklaşık 7-8 ay gibi sürede mülakatsız Green Card’ım “AnikLaw” ekibi sayesinde elime ulaştı. Dosyada ki hassasiyetiniz ve çabanız için çok ama çok teşekkür ediyorum.Amerika’da ki avukatınız kesinlikle “Aniklaw” olmalı !!!!!
Engin Eminçe
Engin Eminçe
1715002428
Tanıştığım en samimi ve işinde tecrubeli avukat Volkan Bey Teşekkürler.
Fast and Reliable, I highly recommend Volkan Anik.
nuray aksu
nuray aksu
1714432644
Volkan Bey artık ailemizden birisi bizim için.Volkan Bey ve ekibi sayesinde Green card imi sorunsuz,hızlı ve mulakata bile gerek duymadan aldim. Daha oncede kendisiyle K1 vize sürecinde birlikte çalıştık ve cok memnunum. Aklimda en ufak sorulara bile dakikasinda ulasarak kendisi ve ekibi cevaplandirdi bu yuzden bu stresli surec kolay hale geldi.Cok profosyonel bir sekilde her duruma gore oneri sunarak bu sureci olabildigince en hizli hale geldi. New York da Immigration ile ilgili her hangi bir durumda ilk gitmeniz gereken adres Volkan Anik!İyiki tanıdık seni ☺️
Ege Aydin
Ege Aydin
1714352231
I hired Volkan Anik to help me with my Adjustment of Status (Green Card) Application through marriage. He was fast, honest and reliable through the entire process and now thanks to him I am a permanent resident in USA. The process of immigration is normally very confusing and will give you a headache but thanks to Volkan Anik I didn't need to worry about this at all, all I had to do was to provide him the necessary info he needed and he took care of the rest. This long lasting, painful process was a breeze thanks to him.He is also very reasonably priced and flexible in terms of payment. I would recommend Volkan Anik to anyone who needs an Immigration Attorney. Cannot wait to hire him again, when it is time for Citizenship.Edit:I also worked with Mr. Anik for my 10 year GC application. He was professional, patient and understanding through out the entire process.Thanks to him now I am also on track to become US Citizen in just matter of months. I would highly recommend him to anyone. He will get the job done. 😉
Ege Aydin
Ege Aydin
1714352217
I hired Volkan Anik to help me with my Adjustment of Status (Green Card) Application through marriage. He was fast, honest and reliable through the entire process and now thanks to him I am a permanent resident in USA. The process of immigration is normally very confusing and will give you a headache but thanks to Volkan Anik I didn't need to worry about this at all, all I had to do was to provide him the necessary info he needed and he took care of the rest. This long lasting, painful process was a breeze thanks to him.He is also very reasonably priced and flexible in terms of payment. I would recommend Volkan Anik to anyone who needs an Immigration Attorney. Cannot wait to hire him again, when it is time for Citizenship.Edit:I also worked with Mr. Anik for my 10 year GC application. He was professional, patient and understanding through out the entire process.Thanks to him now I am also on track to become US Citizen in just matter of months. I would highly recommend him to anyone. He will get the job done. 😉
semiha dincel
semiha dincel
1714336651
They are extremely professional and work diligently. We got results in a very short time. Thanks.
semiha dincel
semiha dincel
1714336578
They are extremely professional and work meticulously. We got results in a very short time. Thanks.
Rabia Ç
Rabia Ç
1714162817
Volkan bey bizim K1 vizemizde danışmanlığını aldığımız bize o zorlu süreçte her sorduğumuz soruya içlenlikle ve en doğru şekilde açıklayan kendi alanında çok iyi bir avukattır. Daha sonra green card işlemlerimiz için çalıştığımız işinde çok profesyonel ve çok hızlı bir avukattır kendi yanında çalışan ekibide kendisi gibi çok iyi ilgili ve nazik insanlardır çok çok tavsiye ediyorum.
Hasan Çambel
Hasan Çambel
1714098786
Volkan bey, Amerika’ya geldiğim ilk günden beri her şeyimde çok yardımcı oldu. Düşünmeden her işleminizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Çok teşekkür ederim her şey için, sağlıcakla kalın.Mr. Anik has been very helpful in everything since the first day I came to America. You can safely carry out all your immigration procedures. Thank you very much for everything.
Amazing experience. Fast communication and professionalism.
Pınar Kaplan
Pınar Kaplan
1713933877
Esimin vatandaslik sureci ve benim green card surecimde her sey ile tek tek ilgilenip bize bu zorlu surecte kolaylik sagladigi icin kendisine cok cokk cokk tesekkur ederiz.
Cuneyt Dalcan
Cuneyt Dalcan
1713923935
Yaklaşık 20 yıl önce eşimin yeşil kartı ABD'de ikamet etmediği için iptal edildi. Volkan bey, eşimin karmaşık durumunu çok profesyonelce, dikkatli ve sabırla çözdü. Ve uzun bekleyişimiz bu hafta sona erdi. Sabrı ve profesyonelliği için Volkan beye çok teşekkür etmek istiyorum. Immigration sorunu yaşayan herkese kendisini tavsiye ediyoruz. Müvekkillerine mükemmel yaklasimi, dikkatli ve titiz iş takibi için kendisine çok teşekkür ederiz
E TNC
E TNC
1713886709
Yesil kart basvurumdan vatandasliga tum sureclerde Volkan Bey ile calistim. Cok memnun kadim. Yardim ve destekleri icin kendisine minnettarim.
Ben çok teşekkür ederim volkan bey ve ekibi için ilginiz mücadeleniz mükemmel olmaz diye düşündüğüm herşeyi en kısa zamanda sonuca ulaştırmak beni eve ailemi çok mutlu etti 🙏sizle çalışmak çok güzeldi iyi çalışmalarınızın devamını dilerim saygılar sunarım
Aslan Murat
Aslan Murat
1713448286
Volkan beye sonsuz teşekkürler ederim bütün sorularıma ve işlerimlerimde çok yardımcı oldu eğer volkan bey değilde başka bir avukat ile anlaşsaydım bütün işlemlerim bu kadar kolay geçmezdi
Eylem Aytaş
Eylem Aytaş
1713305765
Volkan Anik was very helpful throughout my green card process and always answered all my questions without getting tired. He consistently kept me informed by calling me regularly. I have never regretted choosing him as my lawyer; with the help of his assistant, Mr. Deniz, they always provided great support to ease my mind during this process, and in the end, my case was approved. I highly recommend them to everyone.
Mutlu Uzun
Mutlu Uzun
1713288841
Volkan Bey ile yolum sonradan kesişti ve bu süreçte pişman olduğum tek durum onunla daha önce karşılaşmamak oldu, onu ve yönettiği o profesyonel ekibi canı gönülden kutluyorum tüm sürecimde inanılmaz bir özveriyle ve babacan tavırlarıyla beni bu konuda çok mutlu ettiler allah hepsinden razı olsun hepsini canı gönülden tekrar kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
Tarkan Taş
Tarkan Taş
1713275783
Volkan Anik bey ve Ekibine teşekkür ederim . Green Card’ımı aldım. Bütün işlemler sırasında çok sabırlı ve profesyonel davrandılar. Bir kere bile arayıp da ulaşamadığım olmadı. Ellerinize sağlık
Efe güneş
Efe güneş
1713213205
Ben green card işlemim için Anik law firmi tercih ettim. Bir çok seçenek vardı, bana da bir arkadaşım önerdi, ben de işlemlerimi Volkan beyle yapmak istedim ve gayet memnun kaldım. İşlemlerimi başlatmak için ofisine gittim, gayet güzel ve detaylı süreci, yapmam gerekenleri ve olabilecekleri açıkladı. Süreç boyunca, aklıma takılan durumlarda her aradığımda, bana hemen , hemen olmadığı zaman da aynı gün içinde kesin dönüş yaptılar. 6 ay gibi kısa bir sürede de greencard onayım geldi. Herkesin dosyası farklı tabiki ama ben memnun kaldım.
A E.
A E.
1713154993
Volkan Bey ve ekibi Green Kart sureci boyunca yanimdalardi. Kendisiyle calismaya baslamadan once, yorumlari okumus ve oyle karar vermistim. Bu sebeble benden sonraki kisiler icin yorum yazmak istedim. Islemleri baslattiktan cok kisa surede ve hicbir puruz olmadan surecimi tamamladik. Bu surecte, tecrube ve bilgi cok onemliydi, iyi bir avukatinizin olmasi elzem. Ayrica benim tum panik anlarimda telkinler vermesi de cabasi. Volkan Bey ile calistigim icin kendimi sansli sayiyorum. Buradan kendisine tekrar cok tesekkur ederim. Eger aklinizda soru isareti varsa, muhakkak kendisinden randevu alip, konusmanizi tavsiye ederim. Umarim bu yorumum sizlere yardimci olur. Sevgiler.
Via S.
Via S.
1713044352
Merhabalar, Ben Volkan Beyi bir arkadaşım vasıtasıyla tanıdım. Kendisi ve ekibi gerçekten çok iyi ve profesyonel. Heyecan ile sorduğum gereksiz soruları bile gayet kibar bir şekilde cevapladılar kendilerine bu konuda ayrıca teşekkür ediyorum. Yaşayanlar bilir, işlemler sırasında gergin bir süreç vardır. Bu süreçte size Volkan Bey gibi bir avukatla çalışmanızı tavsiye ederim. Biliyorsunuz bir avukat fakat yaklaşımı bir dost kardeş gibi.. Kızımın kart yenileme süresinde parmak izinden bir hafta sonra yenilenmiş on yıllık green card’ını bugün postadan aldım.. Mucize gibi 🙏 Şimdi sıra benim kartımda. Volkan Beye ve ekibine tekrar tekrar teşekkür ederim
Pınar Coklar
Pınar Coklar
1712623885
Mr. Anik and his team were great and very helpful. Thanks to them my greencard process went smoothly and I got my greencard without an interview!
Merve işlek
Merve işlek
1712559649
Volkan Anik helped me through my Greencard journey that lead to Naturalization. All of these processes I can say that I’m lucky that I have worked with him. He is a professional lawyer, and at the same time a great person. Thank you so much Volkan Anik. I’m appreciated for your work and everything.
Nilgun Cebelli
Nilgun Cebelli
1711758421
Mukemmel, Bir avukat, Volkan,bey’e hangi tur de tesekkur edebilcegiz bilmiyorum , Sabirli davranip, hep yanimizda oldugunun disinda, Vatandaslik pasaportunu alirken yapilan yanlisligi Savunma bilmek ve devlete empoze edene kadar verdigi ugrasi,bize surekli, bilgileri hatirlatmasi,,Herseyden onemli, Ailesi ile tatildeyken bile, aradigimizda hemen donerek yardimci olmasi,En onemlisi heyacan terapisi yapmasi,Ruhen rahatlatmasi,,Gercekten isini mukemmel yapan!! Mukemmel bir Avukat,Kendisine cok ama cok tesekkur ediyorum,, Basarilari daim olsun,
Ece KIZILTAN
Ece KIZILTAN
1711667808
I highly recommend this lawyer office; the law office firm was very diligent and professional to my mother's green card application process. Very attentive to details and answered all my questions and concerns regarding my application. The process was very smooth and easy, and the instructions were very understanding and clear, even though the application process can be challenging when you do by yourself. Mr. Volkan Anik was totally amazing, and I will suggest Mr. Volkan for your family in the near future if you need help for getting recommendation for your immigration process.-Ece KIZILTAN
Oktay
Oktay
1711616394
A professional lawyer who is familiar with the process and its operation, it is very easy to communicate with them during the processes. Thank you very much Anik law…
Oktay Esen
Oktay Esen
1711462086
He wasn't the first lawyer I've worked with, but I can definitely tell you all, "He is the best one."You can ask him questions anytime you want. He will get back to you within 24 hours. If you're working with an immigration lawyer, you all know how important a lawyer's responsiveness is for your mental health. So trust me, this gentleman is the real deal.Experience speaking: Since 2016.Arkadaşlar selamlar,Volkan Bey ilk avukatım değildi. Şayet sorularıma 24 saat içinde bir aile üyesi gibi cevap vermesi, açıklama yapması ciddi anlamda önem taşıyan konular. Şayet göçmenlik işleri psikolojik olarak yoran uzun bir maratondur.Etrafınız şöyle ilgileniyoruz böyle ilgileniyoruz diyen avukatlar illa ki vardır. Volkan Bey inanın doğru adres.Şayet ben bir ağbi-Kardeş hizmeti aldım diyebilirim. Volkan Bey diye hitap ederken, abi nasılsın ? Olarak işlemlerimizi bitirdik.Abime saygılar, sevgiler.Teşekkür ederim.5 yıldız veriliyor ama gönlümüzde 10 numaralı formaya sahip.
Duygu Ercan
Duygu Ercan
1711419922
Annem green cardini aldi sayenizde bu surec cok kolay ve sorunsuz oldu . Kafamdaki butun soru isaretlerini her zaman cevaplayadiginiz icin cok tesekur ederim .
Yağmur Bulut
Yağmur Bulut
1711342402
Yağmur Bulut
Yağmur Bulut
1711342378
He took care of very carefully of my case and he replied immediately all my questions. I definitely satisfied with his work. I appreciate that he help me so professionally. Thank you. 🙏🏼
Berk Cevik
Berk Cevik
1711326411
Green Card sürecimde Volkan Bey ile çalışmaktan çok memnun kaldım. İşindeki profesyonelliği tartışmasız... Her zaman pozitifliği, nezaketi, uslübu için çok teşekkür ederim!
Berk Cevik
Berk Cevik
1711326355
Green Card sürecimde Volkan Bey ile çalışmaktan çok memnun kaldım. İşindeki profesyonelliği tartışmasız... Her zaman pozitifliği, nezaketi, uslübu için çok teşekkür ederim!
O.Guven
O.Guven
1711029251
O.Guven
O.Guven
1711028948
Volkan bey ile çalışma zevkini yaşadım ve söylemeliyim ki hizmetleri beklentilerimi fazlasi ile karsiladi. Kendisine ve calisma arkadaslarina ulaştığım andan itibaren doğruluk, hızlı yanıt ve gizliliğe olan bağlılıkları açıkça görülüyordu.Bu ofisteki tum calisanlarin ayrıntılara olağanüstü bir dikkat göstererek davamın her yönünün kapsamlı bir şekilde incelenmesini sağladıgini belirtmek isterimCok tesekkurler
Deniz Can
Deniz Can
1710817031
Volkan beyi kesinlikle tavsiye ediyorum! Uzmanlıkları, profesyonellikleri ve özverileri sayesinde göç süreci benim ve karım için sorunsuz ve stresiz geçti. 2 tane avukat değişikliğinden ve onların yüzünden uğradım hüsran dan sonra işini böyle düzgün yapan birisi aşırı memnun bıraktırdı ne söylesem az. Son derece sözünün eri ve işinin layıkıyla yerine getiren bir avukat. Volkan Bey İlk danışmandan karmaşık evrak işlemlerine kadar net yönlendirmeler ve kararlı destek sağladı. Detaylara olan dikkatleri ve davamıza verdikleri bağlılık gerçekten beklentilerimizi aştı. Onun sayesinde, artık yeni ülke de geleceğimizi güven ve huzur içinde inşa edebilirim. Göçle ilgili olağanüstü hukuki temsil arıyorsanız, Volkan beyden daha iyisini bulamazsınız!
Fatima Celik
Fatima Celik
1710816547
I can't recommend Volkan Anik highly enough! His expertise, professionalism, and dedication made the immigration process smooth and stress-free for me and my husband. From the initial consultation to navigating complex paperwork, Volkan Anik provided clear guidance and unwavering support. Their attention to detail and commitment to our case truly exceeded our expectations. Thanks to Volkan Anik, we can now build our future comfortably with confidence and peace of mind. If you're seeking exceptional legal representation for immigration matters, look no further than Volkan Anik!
Melek Ünlü
Melek Ünlü
1710776169
Avukat Volkan Bey ile çalışmaktan gerçekten çok mutluyum. Sadece işinde uzman olması değil, aynı zamanda insan odaklı yaklaşımıyla da muhteşemdi. Her adımda sabırla ve samimiyetle süreci açıkladı ve desteğini hiç esirgemedi. Davamı inanılmaz hızlı bir şekilde sonuçlandırması beni gerçekten şaşırttı ve minnettarım. Volkan Bey'e çok teşekkür ederim, gercekten güvenilir ve profesyonel bir avukat. Kesinlikle tavsiye ederim.
Halil Bozkurt
Halil Bozkurt
1710769751
Girmiş olduğum bu süreçte, Bütün sorunlarıma zamanında cevap veren, iletişimi kuvvetli ve çözüm odaklı bir avukat. Bu süreci olumlu şekilde tamamlamama çok büyük katkısı olan Volkan Bey’e bütün destekleri için teşekkür ederim.In this process I have entered, he is a solution-oriented lawyer who responds to all my problems in a timely manner. I would like to thank Mr. Volkan for all his support, who contributed greatly to completing this process in a positive way.
Enes Yalçın
Enes Yalçın
1710619755
Herşey çok güzel ilerledi. Yeşil kartım onaylandı. Volkan bey ve ekibini ne zaman arasam mutlaka benimle iletişime geçtiler. Dosyam ile titizlikle ilgilendiler. İyi ki Volkan bey ile dosyamı başlatımışım. İyi ki Volkan bey gibi değerli bir insanı tanıma fırsatı bulmuşum. Herşey için çok teşekkür ederim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Jewel Rozanski
Jewel Rozanski
1710245519
Very kind, caring, and knowledgeable person.
Nur Kucuk
Nur Kucuk
1710101697
I had the pleasure of working with Volkan Anık, and I couldn’t be more impressed. His professionalism, expertise, and dedication to my case were exceptional. Throughout the process, Volkan Anık and his team kept me informed, answered all my questions, and made me feel confident in the decisions we were making. I would highly recommend Volkan Anık to anyone in need of legal assistance. Thank you for your outstanding service!
Bircan Sapmaz
Bircan Sapmaz
1709846273
Volkan bey gerçekten çok mükemmel bir avukat ve YouTube da yapmış olduğu bütün videolar immigration la alakalı cok güzel ve yararlı bilgiler çok teşekkür ederim Volkan bey hem danışmanlğınız hemde yBilgi içerikli yayınlarınız için
emre temel
emre temel
1709694096
Amazing experience with Volkan Anik. Very professional lawyers who take your case seriously. They treated me with respect, were always available and answered all my questions. They were able to help me very successfully and removed a huge stress. Highly recommend..
Deniz Barclift
Deniz Barclift
1709651918
Excellent immigration lawyer with knowledge, professionalism, and good manners. Mr. Volkan is very involved in his cases and pays attention to detail, which is very important to me.
Neslihan arslan
Neslihan arslan
1709155811
Volkan Bey sayesinde Green card imi sorunsuz mulakata bile gerek duymadan aldim. Daha oncede kendisiyle calistim ve cok memnunum. Aklimda en ufak sorulara bile dakikasinda ulasarak kendisi ve ekibi cevaplandirdi bu yuzden bu stresli surec kolay hale geldi.Hicbir ucret almadan bu process boyunca sinirsiz danismanlik yaptilar ve odeme konusunda hic problem yasamadim.Cok profosyonel bir sekilde her duruma gore oneri sunarak bu sureci olabildigince en hizli hale geldi. New York da Immigration ile ilgili her hangi bir durumda ilk gitmeniz gereken adres Volkan Anik!
Volkan beye herşey için çok teşekkürler. En kısa sürede emaillere ve telefonlara geri dönüş sağladılar. İşlemlerimi en kısa sürede hallettiler. Asistanları ve kendisi çok yardımcı oldular. Mutlaka kendisiyle çalışmanızı tavsiye ederim.
Deniz Barclift
Deniz Barclift
1709093086
Mr. Anik helped us with an NVC required document and he was very engaging, caring, and fast. Our experience has been great and I’d definitely recommend him. He takes time to talk with his clients which is a wonderful quality in an attorney.
Mehmet Atas
Mehmet Atas
1708942321
SERVICE AND KNOWLEDGEThis is my second review for Mr Volkan who helped me with my wife,s citizenship procedures 8 years ago.This time for my son ( Asaf ) citizenship I have reached him again , his patience in adresingly all my questions , combined with his extremely deep expertise in immigration.Mr. Anık even goes extra miles answering all my calls any times any days.Volkan is the one you can trust for extremely good service and results.I highly recommend Mr. Anık for any immigration and legal issues you may have!Thank you very much again for everything,
Aydın G
Aydın G
1708932136
Burdan tekrardan Volkan Beye teşekkürlerimi iletiyorum. Vize ve çalışma izni almak isterseniz Amerika'dan, kesinlikle tavsiye ederim.
Ozz Ozzartan
Ozz Ozzartan
1708910567
Firat Harb
Firat Harb
1708558958
An excellent lawyer will support you in every matter and will do his best. You can achieve your every wish. I can say that he is one of the best Turkish lawyers in America.
Çok sade ve kendinden emin bir avukat green card ve vatandaşlık yolunda çok sağlam ilerledik .her ihtiyacımız olduğunda telefonla ulaşabildik .her tanıdığıma gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir insan .
Gerek kendisi gerekse ofisteki ekip arkadaşları bütün süreç boyunca çok anlayışlı ve yardımcı oldular. İletişimde en ufak bi sorun yaşamadım kendileriyle
Gerek kendisi gerekse ofisteki ekip arkadaşları bütün süreç boyunca çok anlayışlı ve yardımcı oldular. İletişimde en ufak bi sorun yaşamadım kendileriyle
Arcil061
Arcil061
1707529528
Amerika’ya geldiğimden beri (2018) bütün işlerimle (öğreci vizesi, b1, evlilik) ivedilikle ilgilenip her zaman irtibatta olan mükemmel bir avukat. Kesinlikle tavsiye ederim, tam bir profesyonel!
Asli Yildiz
Asli Yildiz
1707363071
Dear all, I am so happy that I found that quality service in USA! It beeb already challenging very beginning in my case, but Anik Law family assisted me very well and everything started to become better!
Volkan Bey ile vatandaşlık başvuru sürecimde tanıştım. Kendisi çok pozitif samimi ve işinin ehli bir kişi. Bu süreçte her konuda çok yardımcı oldu. Arayıp ta ulaşamadığım kesinlikle olmadı mutlaka çok kısa bir süre içerisinde geri dönüş yaptı ve sorduğum her soruya detaylı ve açıklayıcı şekilde cevaplar verdi. Hiçbir sorumu cevapsız bırakmadı. Ve bu süreç içerisinde hiçbir şekilde yalnız hissettirmedi. Ve sonunda süreç olumlu sonuçlandı. Kendisiyle çalışmak isteyen kişilere kesinlikle öneririm. Benimde ileride immigration ile alakalı başka bir durumum olursa kesinlikle yine Volkan Bey ile çalışacağım.
Bekir Ozdemir
Bekir Ozdemir
1707233536
Matt KIRDIM
Matt KIRDIM
1707188776
Volkan Bey ile çalışma deneyimim tam anlamıyla mükemmeldi. Hukuki süreçlerdeki bilgisi ve deneyimi, her adımda bana büyük güven verdi. Kendisiyle ilk görüşmemizden itibaren, konulara hakimiyeti ve detaylara verdiği önem sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Sorularıma her zaman açık ve anlaşılır yanıtlar verdi, karmaşık hukuki süreçleri bile kolayca anlamamı sağladı. Özellikle zor zamanlarımda yanımda olduğu ve meselelerimi titizlikle ele alması için Volkan Bey’e minnettarım. Kesinlikle tavsiye ederim; onun gibi bir avukat bulmak gerçekten zor.
atilla seddigh
atilla seddigh
1706903370
Volkan beye sonsuz teşekkürler, işlemlerim konuştuğumuz gibi tam zamanında, hızlı ve sorunsuz gerçekleşti.
atilla seddigh
atilla seddigh
1706903152
Volkan beye sonsuz teşekkürler, işlemlerim tam konuştuğumuz gibi zamanında, sorunsuz ve kolay gerçekleşti ve çok kısa sürede sonuçlandı.
Ali Eraslan
Ali Eraslan
1706842619
Ben m.ali eraslan denver colorado'dan volkan bey ile tanismam 2018 yilinda sosyal medya uzerinden yapmis oldugu canli yayinlar ile oldu okadar mutevaziydiki herkesin sorularina hic SIKILMADAN usanmadan icten bir sekilde cevap veriyordu volkan bey ile 2018 de baslayan yolculugulugum bugun ABD vatandasligimi almam ile sonuclandi sadece sunu acik ve net belirtmek istiyorum sanirim volkan beyi bu zamana kadar sordugum en absurt sorularla canindan bezdirdigimi dusundugum zamanlarda bile inanin hic usanmadan bikmadan sabirla sorularima gerek email ile gerekse telefon aramalari ile okadar aciklayici bir sekilde cevap veriyorduki aklimda herhangi bir korkuya mahal birakmiyordu....volkan bey sizin gibi donanimli harika sevgi dolu bir avukat ile calistigim icin cok mutluyum ...kucuk bir parantez acmadan edemeyecegim 8 sene sonra bir baba ve kizinin kavusmasina sebep oldunuz benim korkularimi yenmeme sebep oldunuz vatandaslik surecinde daima mental destek oldunuz ve once allahin sonra sizin sayenizde kizima kavusmama cok cok az kaldi size bir kere daha sabriniz ozveriniz desteginiz ve aklima suan gelmeyen tum yaptiklariniz icin cok tesekkur ediyorum....
Ömer Güven
Ömer Güven
1706835939
GreenCard surecimde Volkan Anik Bey ile calismaya karar verdigim an gercekten hayatimda aldigim en iyi kararlardan birisi olduguna bu surec icersinde emin oldum. Bu surecte karsilastigim bazi asamalarda hem bilgisiyle hem sabriyla ,ve mental destegiyle bir avukattan daha fazlasini verdigini soyleyebilirim.Bu yolculugumuzu kendisi gercekten cok guzel yonetti ve aldigimiz ONAY ile cok sukur guzel bitti.Eğer bir Göçmen Avukatına ihtiyacınız varsa hiç düşünmeden Volkan Bey ile çalışmanızı öneririm.Volkan Bey'e ve Ekibine sonsuz teşekkürler.
Great firm , great people and excellent service in lightning fast speed
Fast and efficient service …lighting fast
JulioEnrique._
JulioEnrique._
1705964844
I’m very please with Mr. Anik service. My divorce was quicker than I expected. Mr. Anik was very attentive to every detail, I highly recommend his service.
Selin Gultekin
Selin Gultekin
1705793421
I had the pleasure of working with Volkan Anik, a highly skilled immigration lawyer who exceeded our expectations. He demonstrated exceptional knowledge, professionalism, and dedication throughout our case.From the initial consultation to the final resolution, he navigated the complexities of immigration laws with precision. His attention to detail and thorough preparation were key to our positive outcome.What sets Mr. Anik apart is not only his legal expertise but also his genuine concern for clients. He addressed our concerns with empathy, kept us informed, and maintained excellent communication.We are immensely grateful for his outstanding work. If you need a reliable and effective immigration lawyer who combines legal excellence with genuine care, Mr. Anik is the right choice—highly recommended.
Ferhat Ozturk
Ferhat Ozturk
1705627323
Emre DURGAY
Emre DURGAY
1705590396
Volkan Anik Bey .. Uzun suredir beraber calistigim nadide bir avukat olarak kendisine cok tesekkur ederim . Bugun itibariyle evlilik uzerinden kazandigim Green Card surecimde tum telefonlarima yanit aldigim ve bu surecte; Avukat unvanindan ziyade “Abi” gibi yaklasan Volkan Anik Bey ve asistanlarina bir guzel yorum da ben yapmak istedim . Iyiki varsiniz ..
Volkan beye çok teşekkür ederim, hiçbir zaman yarı yolda bırakmadı. Tavsiye ederim.Sağolsun her güncellemede de şahsen arayıp bilgi veriyor.
mazlum erkozan
mazlum erkozan
1705510928
Volkan bey ile telefonda görüştüğümüz ilk günden beri kendisine olan güvenim yüksekti. Bu zorlu süreçte kendisine istediğim zaman ulaşabiliyor ve sorduğum sorularin yanitini hizlica alabiliyordum müvekkilleriyle ilişkileri gayet iyi ve sağlikli Kesinlikle öneriyorum
Alican Boynak
Alican Boynak
1705265100
Volkan bey ile bosanma islemim vesilesiyle calismaya basladik. Daha once sordugum tum avukatlarin sure zarfi gozumu korkutmustu. Volkan bey en kisa zamanda halletme sozu verdi ve tam da dedigi tarihte bosanma islemim gerceklesti. Tek yapmam gereken istedigi evraklari eksiksiz ona iletmek oldu. Sonuc aciklaninca beni bizzat kendisi arayip guzel haberi verdi. Ekibine ve Volkan beye, verdikleri guven, is titizligi ve ozverilerinden oturu cok cok tesekkur ederim. Kendisi tum evlilik islemlerinde tek danisacagim ve onerecegim avukattir.
I worked with Mr. Volkan for the green card application through marriage.I would like to thank Mr. Volkan and his team very much. He ensured that my process were completed well . He and team answered all our questions sincerely and sincerely throughout the process. I'm glad that ı worked with him.
Burcu Kucuk
Burcu Kucuk
1705079368
Volkan Anık Bey, Amerika’da Türkler için gerçekten eşi bulanmaz bir avukat. Bilgisi, tecrübesiyle, duruma yaklaşımıyla, öngörüsüyle işlem sürecimizi başarıyla tamamladı. Maddiyatı ikinci planda tutarak bizi doğru bir şekilde yönlendirdi.Samimi, içten yaklaşımı, sanki bir avukat değil de zorlu süreçteki bir yakınına yardım eder gibi, bir psikolog gibi bizi rahatlattı. Aklımıza gelip ara ara sormak zorunda kaldığımız sorularımıza da hızlı bir şekilde dönüş sağladı. En önemlisi de telefon ile aradığımızda kendisine rahatça ulaşabildik. Ve kendisi de bizi, bizzat arayıp işlemlerimizle ilgili bilgilendirdi ve süreci zamanında takip etti. Kibar, içten saygılı yaklaşımı için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Göçmenlikle ilgili avukata ihtiyacı olanlara kesinlikle Volkan Anık Beyi tavsiye ediyoruz. Bir gün mutlaka da kendisiyle tanışmak istiyoruz. Güzel ailesiyle kendisine sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllar diliyoruz…
Umut Kargi
Umut Kargi
1704997320
"Volkan Bey, davamızı hızlı ve etkili bir şekilde yöneterek başarılı bir sonuç elde etmemize katkı sağladı. Kendisiyle sürekli iletişim halinde olmamız, tecrübesi sayesinde adım adım ilerlememizi sağladı. Avukatımın uzmanlığı ve profesyonelliği, davamızı başarıyla sonuçlandırmamızda önemli bir rol oynadı. Kendisine güvenimiz tam, bu süreçteki destekleri için minnettarız."
Cok kibar ve sozunun eri biri ..Kendisinle yogunlugu sebebiyle calisma firsati bulamadik ama birkac kez gorustuk .Her zaman telefonlarimiza hizli sekilde donus yapti .Basarilarinin devamini dilerim
Ali Can
Ali Can
1704368843
Volkan Beyi tercih ettiğim için o kadar memnunum ki... Ufacık bir durum olduğunda dahi bana ve kızıma ettiği yardım, verdiği güven ve destek sayesinde kızımın green cardi onaylandı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsiniz. Ailenize selamlar sevgiler.
kubra dogan
kubra dogan
1704304313
Mr.Anik is the best lawyer that you could find. I had worked with him 3 different cases and he got me the approval for all 3 of them within months. He is amazing, responsible and patient. His work is literally an art. He listens our concerns, he answers all our questions and he makes everything extremely simple and easy. I recommend him to everyone I know. He loves what he does and he is definitely very successful with it. I will continue working with him.
Zaid Al
Zaid Al
1704267286
Iman Al-Badrani
Iman Al-Badrani
1704267261
Logan Strosahl
Logan Strosahl
1704132548
My wife and I have been working with Volkan for about 4 years, starting with the very first step in her citizenship process and ending last week, when she received her citizenship. It has been a pleasure working with him: he is prompt, personable, and very very experienced. As busy as he is, you never feel like he is rushing you or that he doesn't care; in fact we have had several pleasant conversations unrelated to our case. The citizenship process can be uncertain and long (in some cases). With Mr. Anik, you have a true ADVOCATE for your case. He will explain everything, keep you up to date, answer your questions, and, most importantly, get the job done. Thank you Mr. Anik.
Burak Özkök
Burak Özkök
1703966888
Ilk gunden son gune kadar hep ilgili, detayci ve durust oldular. Ne zaman bir sorum olsa hep ulasilabilir oldular. Her gelismede ilk tebrik eden oldular. Green Card dosyam sorunsuz bir sekilde, kisa bir surede sonuclandi. Volkan Bey ve ekibine tesekkur ediyorum.
Batuhan Bayram
Batuhan Bayram
1703262740
Volkan Beye çok teşekkür ediyorum profesyonelliğiyle süreci çok güzel yönetti ve hızlı bir şekilde sonuca ulaştık. Her zaman sorularımı ivedilikle cevapladı. Kendilerini kesinlikle tavsiye ediyorum.
tahsin acer
tahsin acer
1703261524
Esim icin, 2 yil once baslattigimiz green card basvuru surecininin, bugun Volkan Bey den aldigimiz telefon ile onaylanip, tamamlandigini ogrendik. Bizim icin zor bir donem oldu ama her an ulasabildigimiz ve desteklerini hic esirgemeyen, detayli bilgiler ile sureci anlasilir kilan sevgili avukatimiza minnettariz. Dokumanlarin eksiksiz tamamlanmasi, ek dokuman veya duzeltme talebi gelmemesi bizim icin cok onemliydi. Kesinlikle tavsiye ederiz.
Tulay Acar
Tulay Acar
1703069828
Eşim ve ben evlilik nedeni ile Green Card başvurumuzu Sn.Volkan Anik ve ekibi ile çalışarak aldik. Sürecimiz titiz bir çalışma sonucunda 8 aylık bir zamanda tamamlandi. Özellikle hızlı geri donusleri ve sorduğum saçma sorulara ( stresli bir süreç takdir ederseniz) bile sabırla cevap vermeleri bize çok iyi hissettirdi. Ve kendisinin bir uğuru olduğuna inanmaktayiz. Onunla calisan arkadaşlarımda dosyalarını sorunsuz ve hızlı sonuçlandırdılar.
Uygar Zirek
Uygar Zirek
1703046696
A valuable lawyer who provides excellent service, It is especially useful to know Turkish.
Halim Buyukkaya
Halim Buyukkaya
1702917665
Volkan hocam işini çok iyi bilen ve yardımcı olmak için gerekirse akşam mesai saati dışında bile arayıp yardımcı olmaya çalışan birisidir. Bilgisi zaten mükemmel, kesinlikle çok mutluyum kendileriyle yeşil kart başvurusu yaptığım için.
Tanıştığımız ilk günden itibaren gerek bizlere yaklaşımı gerekse dosyamıza olan ilgi ve alakasıyla, bize herzaman doğru yolu gösteren avukatımız Amerika’daki maceramızda karşımıza çıkan en doğru adımlardan biri oldu. Hiç düşünmeden tavsiye ediyorum. Gerçek tavsiye ve doğru yönlendirme istiyorsanız ve zaman sizin için kıymetliyse asla başka alternatif aramayın.
Yakup KIVILCIM
Yakup KIVILCIM
1702267279
Bir aile dostumuzun referansiyla Volkan Beyi tanidik. Kendisine dosyamizi teslim ederken bilgilerine olan guvenimizin yanisira, beyfendiligi ve ailemize kendi ailesi gibi yaklasimindan dolayi tesekkur ederim. 9 aylik bir surecte Green Card larimizi almamizdaki buyuk rolunden oturu kendisi ve ekip arkadaslarina ayrica minnetlerimizi sunariz. Hayatimizda cok buyuk iz biraktiniz. Saygilarimizla KIVILCIM ailesi
Sercan Aytekin
Sercan Aytekin
1701828539
Sercan Aytekin
Sercan Aytekin
1701825834
perihan çeçen
perihan çeçen
1701648131
Volkan beyle arkadaşımın tavsiyesi üzerine çalışmaya başladım. Genel olarak kendisi ve ekibiyle çalışmaktan çok memnun kaldım. Volkan bey profesyonel, nazik ve ilgili bir avukat. Green card başvuru sürecimde sorularımı içtenlikle cevaplayarak süreçte her zaman yardımcı ve çözüm odaklı oldu.. Birlikte çalışmaktan memnun kaldım. Tüm ekibine teşekkür ediyorum.
Serol Kabil
Serol Kabil
1701190541
Mr. Volkan was the best lawyer possible during this very stressful process for me. I probably couldn't have found a better lawyer than him. He did not leave any of my questions unanswered. He was also on the other end of the phone during the consulate interview. I sent a friend of mine who had been having problems with divorce for years and I was not embarrassed in the slightest. The case was concluded as quickly as possible. Mr. Volkan is a blindly reliable lawyer not only in immigration but also in divorce cases. He made me feel like a member of my family rather than a client. I am grateful to him for his dedication and professionalism.
Begum Abak
Begum Abak
1701142044
Son derece profesyonel ve titiz çalışan Volkan Bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Volkan bey her şeyden önce aradığınızda her zaman ulaşabildiğiniz ve sorularınızı sabırla ve içtenlikle cevaplandıran çok değerli bir avukat. Kendisi çok kısa bir sürede işlemlerimin güzel bir şekilde sonuçlanmasını sağladı. Başarılarının devamını diliyorum.
Sefa güney
Sefa güney
1700765298
Evlilik uzerinden green card basvurusu icin Volkan Beyle calistim, hem kendisi hem ekibi sureci cok hizli ve sorunsuz bir sekilde tamamlamama yardimci oldular, surec boyunca butun sorularima cok hizli bir sekilde donus sagladilar ve Green Card basvurum 3 ay gibi kisa bir sure icerisinde onaylandi . tekrardan hem kendisine hem de ekibine sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum.
Levent Özdağ
Levent Özdağ
1700573545
Sürecimi başarıyla tamamladığı için kendisine çok teşekkür ederim.Ne zaman ihtiyacım olsa hafta içi hafta sonu her zaman yardımcı olmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar, herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim!
BARIS KUNT
BARIS KUNT
1700444676
I worked with 5 different lawyers for 11 years, fought a lot and spent a lot of money. Finally meet with Atty. Mr. Volkan and get my green card in a very short time. thank you very much.
BARIS KUNT
BARIS KUNT
1700444305
11 yil boyunca 5 farkli avukatla calistim, cok mucadele ettim ve cok para harcadim. Sonunda Av. Volkan beyle tanistim ve cok kisa surede yesil kartimi almami sagladi. Kendisine cok tesekkur ediyorum.
john hasirci
john hasirci
1700411856
Volkan bey ile birkac defa esim'in dosyasi icin calismistim gercekten basvuruyu cok hizli bir sekilde gerceklestirdi ozellikle sabahin ilk isiklarinda calismaya baslayip basvurumu hizli bi sekilde doldurup yollamasi isinde nekadar profosyonel ve ciddi oldugunu gosterir, bircok kisiye tavsiye ettim ve edecegim hersey icin cok tesekkur ederim saygilar
Kemal Korkmaz
Kemal Korkmaz
1700063908
Oncelikle Volkan Bey ve calisanlarina cok tesekkur ederim. Hem hizli donus ve hemde sorularimi detayli sekilde cevapladigi icin de Ayrica tesekkur ederim. Her hangi ucrette talep etmedi.
Didem Demir
Didem Demir
1699903521
Volkan bey, profesyonel, nazik ve ilgili bir avukat. Green card başvuru sürecimde sorularımı içtenlikle cevaplayarak süreçte yaşanan sorunlar konusunda her zaman yardımcı ve çözüm odaklı oldu. İyi ki bu süreçte Volkan bey ile çalışmışım kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Kendilerine gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz.
Tatiana B
Tatiana B
1699762765
Хотелось бы выразить огромную благодарность Volkan Anik за помощь в оформлении spouse immigrant visa. С самого начала , Mr. Anik проявил большую внимательность и профессионализм , отвечая на все наши вопросы в самом начале пути ,поэтому сомнения в выборе адвоката сразу не осталось. Я и мой муж остались очень довольны как адвокат подготовил наш пакет документов, все было очень организовано,структурировано четко и по делу. Мы просто отправляли нужные документы и адвокат все подготавливал для нас, не нужно было ездить никуда и тд - это очень удобно !На протяжении всего процесса mr. Anik был на связи и отвечал на все возникающие в процессе пути вопросы, давал направление и лично звонил супругу перед интервью в консульство чтобы дать так сказать правильный настрой и объяснил чего ожидать и тд. Подводя итог могу сказать , что адвокат, не просто профессионал своего дела с большим опытом ведения иммиграционных дел, но и прекрасный человек, -это чувствовалось в общении и в его подходе к клиенту. Я от души рекомендую вам обратится к данному адвокату , если вы хотите чтобы ваш иммиграционный процесс прошел гладко и успешно .
Recep TAŞÇI
Recep TAŞÇI
1699309537
Volkan Bey ile yaptığım Green Kart başvurum olumlu sonuçlandı.Bu süreçte benimle sürekli iletişimde kalması ve tekrar eden sorularıma bıkmadan sabırla cevap vermesinden dolayı kendisine teşekkür ederim.Aldığım hizmetten gerçekten memnun kaldım .Tekrardan teşekkürler Volkan Bey 🙏
Asım KARLI
Asım KARLI
1699299368
Volkan beyle K1 vizemiz icin balistik kendisi sureci çok iyi takip etti kendisini kesinlikle öneriyorum
yigit karakaya
yigit karakaya
1699299140
This law office is the best choice for immigration services. Everyone there is extremely friendly and professional. Mr. Volkan even goes the extra mile, responding to emergencies at any hour, even in the middle of the night. They provide a quick and efficient process. Thank you so much for all your help!
Furkan Dolu
Furkan Dolu
1698952709
Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz biri.Herhangi bir problemde en hızlı ve kolay çözümü bulup yardımcı oluyor.Kendisine gerçekten teşekkür ederim.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Gülay Baylav
Gülay Baylav
1698890869
Volkan Bey, Profesyonel, saygılı, net, şeffaf, ilgili, çözüm odaklı harika bir Avukat. Green Card işlemlerim sürecinde tüm sorularımıza çok net ve açıklayıcı cevaplar verdi. Tüm sorularımızı içtenlikle yanıtladı. Bu süreçte iyi ki Volkan Bey ve ekibi ile çalışmışız. Kendisine ve ekibine işleyiş sürecimdeki yakın ilgileri için çok teşekkür ediyorum.Eğer bir Göçmen Avukatına ihtiyacınız varsa hiç düşünmeden Volkan Bey ile çalışmanızı öneririm.Gülay Baylav
Nesrin BULUT
Nesrin BULUT
1698766489
Nesrin BULUT
Nesrin BULUT
1698721369
gözde kılıç
gözde kılıç
1698679951
Volkan Bey ile statu degistirmek icin birlikte calistik. Surecteki alakasi ve sureci hizli yonetmesi ve profesyonelligi sayesinde cok hizli sonuc aldik.
Arzu Sevimler
Arzu Sevimler
1698436725
Highly recommended! He was very knowledgeable and answered all of the questions I had in a timely manner. I’m
Muhammet Turan
Muhammet Turan
1697662203
Muhammet Turan
Muhammet Turan
1697662181
Ezgi Senolanlar
Ezgi Senolanlar
1697649470
Sevgili Volkan Bey ve ekibine cok tesekkur ediyorum. Surecim cok hizli ve profesyonel bir sekilde ilerledi. Ihtiyacim olan her saniye hic gecikmeden cevap ve destek aldim. Cok soru soran zor bir danisan olmama ragmen her zaman destek icin ve hatta durumumu kontrol etmek icin tarafindan ulasildim😊Isini seven ve isine sahip cikan ciddi bir avukatla calismak zor bir surecte beni en cok rahatlatan seylerden biri oldu; cevreme onerdigim yegane isimdir kendisi🙏🏻
turgay ocak
turgay ocak
1697296698
Volkan bey ile once kizimin evliligi uzerinden green card, sonra da vatandasligi suresinde beraber calistik. Kizimin vatandasligini almasindan sonra ben ve annesine green card alma suresinde de kendisi avukatimiz oldu. Kasim 2022’de basvurdugumuz kartlarimiza bu ay ulastik. Kendisi ile yillardir calismaktan hep cok memnun olduk. Iletisimi, saygisi, uslubu, candanligi, ulasilabilirligi ile her zaman bir avukattan cok fazlasi olup, ailemizin bir uyesi oldu. Gocmenler icin beklemek, sartlar, kanunlar anlasilmasi her zaman zor konular oldugundan, Volkan bey ile calismak bize her zaman gonul rahatligi ve guvence sagladi. Bize avukat onerilerileri icin ulasan herkese kendisini gonulden oneriyoruz ve onermeye de devam edecegiz. Isini bu kadar seven, muvekkillerine bir davadan cok kendisinin yardimina ihtiyaci olan bir insan, gurbette bir gocmen olarak gorup davranan ve ilgilenen cok nadir bulunan bir avukat. Kendisini ailecek cok seviyoruz, hersey icin cok tesekkur ediyoruz, basarilarinin devamini diliyoruz. Yolunuz her zaman acik olsun, Volkan bey!
Funda Alkan
Funda Alkan
1697241277
He is absolutely so knowledgeable. He helped me about my Greencard process. Definetly, I am gonna work with him for my citizenship.
Enes Aydın
Enes Aydın
1696875603
Volkan bey iletisimi kuvvetli ve isini profesyonelce yapan avukatlardan herhangi bir sorunuz veya arzunuz olduğunda aradiginiz zamana veya email attiginiz zaman ulaşabiliyorusunuz.Tavsiye ederim 🙏
Erdem Bektas
Erdem Bektas
1696425874
Volkan Bey gercekten cok profesyonel ve hizli calisiyor.Butun emekleriniz icin sizlere tessekkur ediyorum.
Özge Şahin
Özge Şahin
1696197725
nur okur
nur okur
1696036277
Volkan Bey ile daha ilk konuşmamızda sanki bir avukatı değil de abimi aramışım gibi hissettim.. Başkalarını bilmem ama ben kendi davamı gözü kapali emanet ettim.. Kendisi işinde ne kadar profesyonel olduğunu , verdiği sözleri tutarakta ispatladı.. Bizlere her konuda yardımcı olan Volkan Bey'e ve Ekibine sonsuz teşekkürler
Tugce Odabas
Tugce Odabas
1696018565
Volkan bey ile ben ve butun cevrem uzun zamandir calismaktayiz. Sanirim daha once Amerika’da bulunan avukatlarin %90’i ile calistim, Volkan beyin hepsinden farki, isini iyi yapmasinin yani sira size ailesinden bir bireymissiniz gibi hissettiriyor. Asla mail’lerinizi cevapsiz birakmiyor. Kendisine ve ekibine tesekkurlerimi iletiyorum. Anik Law ile calismak için tereddüt etmemelisiniz! 🙂
It was a valuable and quick three months of processing paperwork with Mr. Anik When applying for a green card I also want to thank you once again for making me where I am today. I will definitely contact with this a great lawyer again.
tuna cocukseven
tuna cocukseven
1695861350
Volkan Bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Kendisi çok kısa bir sürede işlemlerimin güzel bir şekilde sonuçlanmasını sağladı. Süreç boyunca bütün sorularımızı içtenlikle ve samimi bir şekilde cevapladı. İyi ki kendisi ile tanışmışız. Başarılarının devamını diliyorum.
Ali M
Ali M
1695661711
Volkan bey bütün sorularımıza ve işlemlerim nasıl ilerleyeceği hususunun ön bilgi paylaşımını karşılıksız şekilde iletti. Prosedür, Volkan Bey’in bildirdiği şekilde işledi ve biçtiği sonuçlanma süresi tam olarak çıktı. Yaklaşımı ve samimiyeti ile ABD’de az rastlanan bir avukat olarak nitelendirilebilir. Profesyonelliği ve dürüstlüğü sebebi ile yakın çevrem dahil olmak üzere herkese tavsiye ederim.
Ali Zahid
Ali Zahid
1695650489
I had the privilege of working with Mr.Volkan as my immigration lawyer, and I can't recommend him enough. His patience in addressing my questions, combined with his deep expertise in immigration law, made the process seamless. Volkan's proactive approach and dedication to my case were truly impressive. If you're in need of an immigration lawyer, Volkan is the one to trust for outstanding service and results
Gundogdu Bahri
Gundogdu Bahri
1695240377
Very quick divorce. He promise me to no one quicker than him and he did. Thank you very much. Just 19 days finish it. Thank you very much.
Gundogdu Bahri
Gundogdu Bahri
1695240361
Very quick divorce. He promise me to no one quicker than him and he did. Thank you very much. Just 19 days finish it. Thank you very much.
Ümit Bulut
Ümit Bulut
1695228801
I have been registered for J1 Waiver to Anik Law firm. This is the basic process as Turkish Student and they helped me really good. They were on the other line anytime I need to assist me.
Baris Yurtseven
Baris Yurtseven
1695063727
Volkan Bey ve asistanlarinin hepsi bu süreçte çok yardımcı oldular bana. Onlarla beraber green card sürecim de hızlı ve güzel geçti herşey için çok teşekkürler. Herkese tavsiye ederim. Pişman olmuycaksınız eğer Volkan Bey ile çalışırsanız.Aklınızda ki her soruya cevap alabiliyorsunuz ve aradığınızda ulaşmamız çok kolay her şekilde yardımcı oluyorlar.
Baris Yurtseven
Baris Yurtseven
1695063110
Volkan Bey ve asistanlarinin hepsi bu süreçte çok yardımcı oldular bana. Onlarla beraber green card sürecim de hızlı ve güzel geçti herşey için çok teşekkürler. Herkese tavsiye ederim. Pişman olmuycaksınız eğer Volkan Bey ile çalışırsanız.
erbatun ozkul
erbatun ozkul
1694969805
Volkan Bey'e dava mi teslim etmeden once new yorkta bulunan zamanin en unlu 3 turk avukatina email gondermistim. Ayni emaili ayni saatte ayni sekilde. Diger ikisinden geri donusu birakin haber bile gelmedi.Volkan Bey'e email attiktan yaklasik 15 dakika sonra direkt olarak kendisinden arama geldi, ve ben guvenecegim kisiyi bu sekilde buldum. Volkan Bey'in sizin davaniza bakmasi ciddi anlamda haksiz bir rekabet.Eger size bu dava boyle boyle gelisir ve sonucu bu olur dediyse farkli bir sonuc cikmasi imkansiza yakin. Anahtari kendisine teslim edip arkaniza yaslanin ve sabredin, tecrube ile sabit :). Yaptigi isin hakkini veren ender insanlardan kendisiyle calisma sebebim de zaten buydu. 12 yil boyunca farkli avukatlar ile calisma deneyimim oldu ve bu soylediklerimi Volkan Bey hakkinda gonul rahatligiyla soyluyorum. Herkes meslegini para kazanmak icin yapar burasi dogru ancak herkes meslegini sanat haline getiremez. Volkan Bey bir avukattan ziyade bir sanatci, virtuoz , orkestra sefi. Davamin detayina girmeden kisaca soylemem gerekirse enkaz bir davayi alip beni istedigim sonuca goturdu. Baska bir avukatla calismadim ancak calissaydim maddi anlamda beni cok fazla yoracagina adim gibi eminim. Volkan Bey size olacagi soyler ucreti soyler ve kolay kolay bir surprizle karsilasmazsiniz. Buradaki yorumlari okumadim, sadece kendi tecrube ve dusuncelerimi paylastim ve Volkan Beye bir omur boyu minnettar olacagim. Cevremdeki herkese de kendisiyle calismalari icin oneride bulunuyorum. Ama benim mental kafa sagligim onemsiz, avukatimin bir cevap icin beni haftalarca bekletmesini, beni maddi anlamda yormasini onemsemiyorum diyorsaniz siz bilirsiniz, herkes tercihleriyle yasar. Kendinden daha iyisini yetistirene kadar benim gozumde en iyi gocmenlik avukati Volkan Anik'tir.
mustafa koc
mustafa koc
1694904044
Green kart alma surecini cok iyi yonettiler. Kendileri ve calisanlari ellerinden geleni yaptilar. Anik law ile calistigim icin mutluyim.basarilar diliyorum .
Erdinc UCAR
Erdinc UCAR
1694474365
Merhabalar, ben Volkan Anık beyi Amerikan Vatandaşlık işlemlerim başlamadan önce Facebook üzerinden takip ediyordum. Ama asıl kendisi ile çalışmaya başlayınca nasıl doğru bir karar almışım onu farkettim. Aklımdaki bütün sorulara çok kısa bir süre içinde cevap verdi ve bütün süreç boyunca hep yanımda oldu ve destek verdi. Bu yüzden kendisine buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Dürüst, güvenilir, doğru bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmak istiyorsanız Volkan Anık bey ile calışmanız yeterli olacaktır. Çünkü ben bu deneyimi yaşadım. Ayrıca Amerika da yaşıyorsanız ve Göçmenlik Dairesi ile ilgili bir işiniz varsa kendisi ile çalışmanız size cok büyük avantajlar sağlayacaktır. Ve de bir avukat ile çalışmaya karar vediyseniz o zaman sizlere kesinlikle Volkan Anık beyi tavsiye ediyorum. Son olarak bu yorumu okuyan herkese keyifli, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmenizi yürekten diliyorum. Saygılarımla, Erdinc Ucar
Hasan Sunter
Hasan Sunter
1694442848
Hasan Guzel
Hasan Guzel
1693941985
2018 de green card işlemlerinden 2023 e vatandaşlık işlemlerine kadar bütün Immigration işlemlerini mükemmel bir titizlik ve hassasiyetle yürüttüğü için Volkan beye ve Ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum.
Burak Kaynak
Burak Kaynak
1693834046
Aldığım danışmanlık hizmeti sonrasında vatandaşlık sürecinde de kendisiyle çalışma kararı aldım. Yaşanan ve yaşanabilecek ekstrem olaylara karşı donanımlı ve gerçekten işinin ehliydi. Haftasonları dahil kendisiyle rahatlıkla iletişim kurabildim ve hiç bir noktada çözümsüz bırakılmadım. Kendisine ve ekibine sundukları samimi ve kaliteli hizmet için çok teşekkür ediyorum. 5 yıldızı sonuna kadar hak ediyorlar.
ali aris
ali aris
1693606373
Volkan Bey kagit islerimizin her detayinda buyuk bir sabirla bize yardimci oldu. Yaptigi isi en ince detayina kadar takipledi. Ne zaman ihtiyacimiz olsa telefonun veya masasinin diger ucundaydi. Kendisine sonsuz tesekkur ederiz.
Irfan Bulca
Irfan Bulca
1693583593
Thank you for your exceptional work and for achieving the positive outcome I had hoped for. Mr. Anik made a significant difference in my life, and I am truly grateful for his assistance. From our initial consultation through the resolution of my case, he consistently demonstrated professionalism and a deep understanding of the intricacies of the law. His ability to explain complex legal concepts in a clear and understandable manner helped me make informed decisions throughout the process.His accessibility and responsiveness were greatly appreciated. He promptly answered my questions and concerns, providing reassurance and guidance during what was a challenging and stressful time for me.
Vahit Gülercan
Vahit Gülercan
1693245538
Statü değişikliği sürecimde her zaman proaktif ve sorularıma en kısa süreçte dönüş yapan ve en önemlisi de istediğimiz sonucu almamızı sağlayan, volkan bey ve ofis arkadaşlarına çok teşekkürler..
Harun Aydin
Harun Aydin
1693002677
Volkan is a very good person as well as a very good lawyer. Engagement visa and citizenship procedures of our newborn baby were also very helpful. He immediately responded to all my emails and phone calls. I would definitely recommend working with Volkan. I would like to thank him again.
Onur Dinler
Onur Dinler
1692977903
He managed to all process from starting to the end very professionally. One of the most important thing of his service is to be transparent and very to do point and result oriented. That has been best lawyer service I have got in US. Strongly recommended and we will work more together in close future
Volkan Taş
Volkan Taş
1692928817
Volkan Bey’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Green card sürecimizi sorunsuz ilerlettiler. Her istediğimizde ulaştık. Hem mail hem telefon ile hızlı dönüş yaptılar. Sorularımıza cevap vermenin dışında içimizi de rahatlatmak için ellerinden geleni yaptılar. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz. Cok tesekkurler
Emre Bayrak
Emre Bayrak
1692894379
Volkan beyin hizmetinden son derece memnun kaldık. Kendileri her konuda oldukça hızlı ve çok ilgililerdi. Ekibine ve volkan bey’e çok teşekkür ederiz.
Ekrem Kara
Ekrem Kara
1692748580
Volkan bey gren card sürecinde her soruma ivedilikle cevap vermiş çok ilgilendigi için kendisine çok teşekkür eder işlerinde başarılar diliyorum
muharrem aral
muharrem aral
1692634946
Ekim ayinda basladigimiz green card surecinin sonuna geldik. Volkan bey ve Umut beye cok tesekkur ederim. Kendisi gercekten cok deneyimli avukat. Surec icinde her zaman sorularima en hizli sekilde donus yaptilar. Herseyden once kendisine samimiyeti icin tesekkur ederim.
ENES OĞUZ
ENES OĞUZ
1692446322
Sayın Volkan Anik bey ve çok değerli ekibine teşekkür ediyorum. Green Card başvuru sürecimi çok profesyonel bir şekilde takip ederek en kısa sürede kartımı almamı sağladılar. Volkan bey ile bu süreci avukat müvekkil ilişkisi dışında abi kardeş ilişkisi olarak yürüttük. Bir avukat düşünün ailesi ile birlikte vakit geçirebilecekken gecenin bir yarısı sizi arayıp kartınızın onaylandığı bilgisini veriyor. Volkan bey bir avukattan fazlası. Kendisine ve ekibine tekrardan çok teşekkür ediyorum.
Kendisi vatandaşlık sınavımda güven kaynağım oldu, sözleriyle beni hep rahatlattı. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Vatandasi olmami kendisinin bana verdigi metanet ve cesarete borçluyum. Pozitif tavırları da cabası 😊 Bu süreçte yanımda olduğu icin kendisine minnettarım. İyi ki tanımışım sizi Volkan bey, iyi ki varsınız. İsleriniz hep rast gitsin ins. Yolunuz açık olsun🤗
Ekrem Soylemez
Ekrem Soylemez
1692299555
Cok tesekkur ediyorum. Zaman zaman çok bilmişlik yaparak avukatımızı sinirlendirdiğimizi düşünsem de işini iyi yapan, nezaket sahibi, her an ulaşılabilir, önemli durumlarda mesai kavramını dahi gözetmeksizin yardımınıza koşan güzel bir insan. Tavsiye ediyorum
Hakan Ozemre
Hakan Ozemre
1692231192
Kendisinden danismanlik hizmeti aldim. Cok samimi, durust, guvenilir bir insan. Ego, kibir olmadigi gibi isinin ehli, bilgi ve tecrube donanimli her sorunuza dogrusu neyse o sekilde cevap veren acik yurekli konusunda uzman bir avukat.Allah isine bereket versin. Allah, sana, ailene ve tum sevdiklerine saglik, huzur, mutluluk versin guzel insan.
muhammet sahin
muhammet sahin
1691419986
Volkan Bey vatandas olma seruvenimizde hep yanimizda oldu surekli her asamada bilgilendirerek her noktada gerekli dogru adimlari atmamizi sagladi. Ailem ve kendi adima kendisine sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum.(Mr. Volkan has always been with us in our path of becoming a citizen, keeping us informed at every stage, and ensuring that we take the necessary correct steps at every point. Appreciated.)
It was imperative for me to find the best lawyer in this very stressful process for me. After long researches, I decided to work with Mr. Volkan. He and his team were always by my side during this process. They did not leave any of my questions unanswered. They gave me all the information in the most detailed way. I finished my process with the most experienced lawyer in this work without any problems. Made me feel like a family member rather than a customer. I am grateful for all the work they do with dedication and trust.
Evren Aydeniz
Evren Aydeniz
1691111587
Vatandaşlık başvurumu Volkan beyle yaptım sorunsuz bir şekilde vatandaş oldum.Kendisi ve ekibi muhteşem ilgi alakaları kendi ailesinden birinin dosyasını takip ediyormuşçasına muhteşemdi teşekkürler Volkan bey
İrem Arslan
İrem Arslan
1690838362
Volkan Bey ile calismaya basladiktan 3 ay gibi kisa bir sure icinde green card onayim geldi. Gerek islemlerin eksiksiz yapilmasi gerek tum ekibin sizinle hemen iletisime gecmesiyle onerebilecegim bir avukattir kendisi. Ayrica ilk basvuru yapacagimiz zaman catkapi gitmemize ragmen bize yardimci oldugu icin de sonsuz tesekkurler.
Volkan Anik is very professional and actually cares about his clients. He's helped me a lot duringmy immigration process and he's been very responsive.I would reccommend anyone who needs a trustworthy lawyer.
Rhea B
Rhea B
1690650243
Merhaba Volkan bey ve tum ofis calisanlari statu degisikligi islemlerim icin her konuda yardımcı oldular evraklarimin takibini saglayip beni sürekli bilgilendirdiler kendilerine teşekkür ederim tereddüt etmeden güvenebilirsiniz .
Yunus Kaya
Yunus Kaya
1690570022
Vizemin uzatılması ile alakalı müthiş ilgilendiler. Bütün süreci benden daha iyi takip edip yardımcı oldular. Çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
Sezen Turan
Sezen Turan
1690423604
Basvurumdan 4 ay sonrasi green card’ im ulasti. Volkan Bey’e ilgisi ve sureci kolaylastirdigi icin cok tesekkur ederim. Hersey cok sorunsuz ve duzgun bir sekilde ilerledi.
Hilal C
Hilal C
1690399093
If you need a real lawyer to get things done Volkan Anik is the name…He’s very attentive. If you have any questions or concern about immigration journey please work with him. He will make everything easier for you.🫶🏼🙏🏻🙏🏻
Matt Stanley
Matt Stanley
1689794082
Mr. Anik is a great immigration lawyer. We are so happy with his service. He has a great personality, and he always goes above and beyond. Thank you so much Mr. Volkan Anik for making our experience great! God Bless You!
Isinde basarili bir avukat. Sordugum sorulara hizli donus ve yardimda bulundu. Islemlerimi yaptigim sirada da bir sikinti yasamadim. Gonul rahatligiyla iletisime gecebilirsiniz.
R B
R B
1689181763
Volkan bey sagoulsun kendisi Turkiyeden Amerikaya kadar esimin nisahli vizesinden, calisma kartin dan, girin karta kadar ne gerektiyse hepsi ni yapti. Kendisine cok tesekur ederim basarilarinin devamini diliyorum. Avukat Volkan bey burda herkese tavsiye ederim.
Gulay Ayaz
Gulay Ayaz
1689013065
Volkan Anik helped adjust my status and he helped me receive my green card. I would recommend him to anyone looking for an immigration attorney. Thank you for everything.
Nurcan Kaman
Nurcan Kaman
1688400409
Herşey için çok teşekkür ederiz volkan bey
Kerem Beydüz
Kerem Beydüz
1687701900
Volkan Bey arkadaslarimin greencard surecinde yardimci olmus her iki arkadasimda tavsiye etmisti , kendisine guvenim tamdi .Benim dosyamda da ayni hassasiyeti ve titizligi gosterdigi icin kendisine cok tesekkur ederim.
Tum avukatlarin 12 ayda bitirecegi davayi 1 ayda bitirdi. Emeginin hakkini veren avukatlardandir kendisi , Kendisine ve ekibini sonsuz tesekkurler.
sefa c
sefa c
1687542469
Very friendly , kind and professional attorney!He and his team always response your call and mail. No matter when you give to call or send a mail for sure You are able to get response so quickly! I think one of the best thing about Anik Law Firm. I personally recommend to this attorney if you need professional guidance.
Mirkan
Mirkan
1687280932
Eyup Akoglu
Eyup Akoglu
1687274730
Merhabalar daha önce benim dosyamda cok emeyi olan simdi esimin dosayasinida basariya ulastiran volkan beye sonsuz tsk ederim biz cokMemnun kaldik egerki bu yoru okuyorsaniz dogru adrestesiniz demektir ☝️volkan Beyle yaklasik 2 senelik bir tanisiklimiz var ama bir avukattan cok derdini dinleyebilen biri islerin ters gittinde bir avukattan cok bir abi edasi ile yaklasmasi zaman zaman umitsiz birsey dusundumde hic takmayin Hersey Yolanda birgun soylenenler deyil senin vatandas oldunu göreceyiz diye kurdu bir cumle vardi sayin volkan beyin Avukat kimlinden cok insanlara samimi yaklasmasi gerektinde (acil durumlarda ) 24 Saat arabilme samimiyetini vermesi benim icin onemli birsey di dosyam surecinde ve on yillik kartim gelmeden vatandaslik islmelerimi ayni anda olma ihtimalini bana Salgladi icin tsk ederim
Amazing customer service and very helpful!Don’t think twice about this one !!!
Olkan ÇINAR
Olkan ÇINAR
1686838447
Çok bilgili, kapsamlı, harika bir iletişimci ve müşterilerinin çıkarlarını gerçekten en iyi şekilde temsil ediyor. Volkan bey davanızı alırsa, her şeyi yapacağından ve kazanacağından emin olabilirsiniz. Olağanüstü bir profesyonel olmasının yanı sıra çok iyi bir kişiliğe sahip ve onunla çalışmak tek kelimeyle bir zevk. Teşekkürler Volkan bey!
Zeynep Bas
Zeynep Bas
1686773406
Volkan Bey ile esimin green card surecinde beraber ilerledik. Kendisi isin de cok profesyonel ve donanimli bir avukattir. Her aradigimizda ulasabilgimiz nadir avukatlardan birisidir. Green kart basvurumuzdan itibaren sonuna kadar her konuda bizi ayrintilariyla bilgilendirmesi ve tereddut ettigimiz her konuda yardimci olmasi diger pozitif ozelliklerindendir. Kendisiyle calistigimiz ve kendisini tanigimiz icin cok sansli oldugumuzu dusunuyorum.Volkan Bey’e ve profeyonel ekibine tum yardimlari icin cok ama cok tesekkur ederim.
Onur Önal
Onur Önal
1686772432
Tüm sorularımıza tatmin edici cevaplar verdi. Onunla çalışmaktan çok memnun kaldık. Teşekkür ederim.
Merhabalar .Sayin Volkan Anik sayesinde islemlerimiz cok hizli ilerledi. Yardimlari sayesinde cok Kisa surede K1 Visa onayimizi aldk.Bir onceki avukatimizdan memmun kalmadik ve kendisiyle calisma ya basladik . Ilk gorusmede butun sorularimiza cevap verdi. DS 160 formumuzu 1 hafta icinde doldurdu ve muracat etti. Ne zamn bir sorumuz olsa cok Kisa surede donus yapti. Yardimlari sayesinde cok Kisa surede onayimiz geldi. Gocmen Avukati ihtiyaci olan herkese kesinlikle Tavsiye ederim. Volkan bey yardimlariniz icin tesekkur ederim. Birkac ay sonra green card islemlerimize sizinle calismakdan dolayi Icim cok rahat ve huzurluyuz . Hersey icin tesekkur ederiz.
Mr VOLKAN Anik ; I applied petition for my parents with that Mr. Anik. He was a great immigration lawyer he was honest to me ; he sent that paper quick, and also he told me the estimate when I old will receive the green card ; I highly recommend it, Mr. AnikThank you a lot my parents receive the green card🙏👏
Yagmur Ozenc
Yagmur Ozenc
1686690159
Avukatımın hizmetinden son derece memnun kaldım. Kendisi her zaman güleryüzlü ve samimi bir şekilde benimle ilgilendi. Herhangi bir sorum olduğunda hızlı bir şekilde geri dönüş yaparak beni bilgilendirdi ve her zaman yanımda hissetmemi sağladı. Profesyonel yetenekleri ve hukuki bilgisi sayesinde, benim için en iyi sonucu elde etmek için çaba sarf etti. Kendisiyle çalışmak benim için gerçekten keyifli bir deneyim oldu ve kendisini yüksek standartlara sahip bir avukat olarak tavsiye ederim. Teşekkürler!
damla guvenc
damla guvenc
1686577953
Erman Özünal
Erman Özünal
1686332280
Volkan beye çok teşekkür ederim.Davamı söylediğinden de daha erkene halletti, kesinlikle öneririm herkese.
Emre Kaynar
Emre Kaynar
1686324610
Mükemmel bir avukat olmasının yanında mükemmel bir insan. İstediğiniz anda bir telefon uzağınızda, her dakika ulaşabilirsiniz. Özellikle sizin ne istediğinizi çok iyi anlayan ve sizi bu doğrultuda yönlendiren bir avukat. Vize süreçlerimde her zaman benim yanımda olduğun için çok şanslıyım, tekrardan çok teşekkür ederim Volkan Abiii… 🫡 ☺️
SEZER BAYIR
SEZER BAYIR
1686235434
Mr Volkan is really a very experienced person. He helps with everything with his team members . You can always call and talk. It informs you in every process and resolves your processes as soon as possible.Volkan bey gerçekten çok deneyimli birisidir. Ekibiyle beraber her konuda yardımcı oldu. Her zaman arayıp ve her konuda bilgi alışverişinde bulundum. Her süreçte beni bilgilendirdi ve süreçleri en kısa sürede çözüme kavuşturdu.
I worked with Mr. Anik for my application to extend nonimmigrant status. Thanks to him, i could get approval 3 times. I highly recommend. Directly 5 star!
Ahmet
Ahmet
1685764348
Volkan Bey son derece bilgili, dürüst ve profesyonel bir avukat. Kendisiyle gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.Tüm zorlu süreçlerimde yardımını hiçbir zaman esirgemedi. O yüzden kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. İyi ki varsınız.
Berad Ikbal
Berad Ikbal
1685750631
Uzun zamandır önce benim green card ve vatandaşlık işlemlerimde daha sonra oğlumun green card ve vatandaşlık işlemlerinde ve en son eşimin green card işlemlerin de harcadığı emek ve özveriye çok çok teşekkür ederim bütün bu süreçte göstermiş olduğu nezaket e yoğun çalışma esnasında hiçbir sorumu ve sorunumu cevapsız bırakmadı saat kaç olursa olsun hep nazikçe ve nezaketli sabırlı davrandı allah razı olsun herşeyimizle birebir ilgilendi iyiki varsınız 2012 den beri bütün işlemlermizde çözümsüz hiç bırakmadı ailecek size minnettarız hiç tereddüt etmeden kendisiyle herhangi bir konuda gönül rahatlığıyla çalıştık ve çalışabilirsiniz gözünüz arkada kalmadan biz ailecek size minnettarız ve daha nice ailere güzellikle ve samimiyetle yardımcı olacağından hiç şüpheniz olmasın tekrar tekrar teşekkürlersaygılar bizdenBerat Ikbal
Batuhan Oğuz
Batuhan Oğuz
1685731129
He help me to apply for citizenship and green card extension. He is a professional lawyer and he kept me informed all the time. He answered to all my questions patiently. No issues, thanks for the service.
Fatih Mersinli
Fatih Mersinli
1685659480
Volkan Bey ve ekibi cozum odakli, yaptiklari ise hakim ve her zaman anlayislilar. Vize tipinde gerceklestirdigim islemlerde kendileri sureci gayet guzel yonettiler ve sonucunda islemleri basarili bir sekilde sonuclandirdilar.Tekrar Volkan Bey’e ve Anik hukuk burosu calisanlarina tesekkur ederim.
Mr Volkan was very helpful during the time of Green Card process. He helped me a lot. Very trustful and responsive lawyer. I highly recommend
Burcin Cngz
Burcin Cngz
1685072205
Green Card sürecinde bana yardımcı olduğu için Volkan Bey’e çok teşekkür ederim. 2019’da J1 vizemi F1’a çevirmeme yardımcı olmuştu ve kısa sürede işlemim sonuçlanmıştı. Hızlı dönüşleri ve zorunda olmadığı halde mesai saati dışı bile olsa sorumu yanıtlamak için beni arayıp bilgilendirdiği için ayrıca teşekkür ederim. Güvenimi boşa çıkarmadınız. Amerika’da çalışacağım ve arkadaşlarıma tavsiye edeceğim tek avukat.
Deniz Kaymal
Deniz Kaymal
1685061725
supported me at every step and ensured a smooth progression of the process. His professional approach and expertise were truly remarkable. I highly recommend Volkan for any immigration-related legal matters. Thank you for your outstanding assistance!
Hulya Yalcin
Hulya Yalcin
1684780273
Tesekkur ederiz Volkan bey bu surecde yanimizda olup dogru bilgi ve yonlendirdiginiz icin saygilarimizla Yalcin ailesi
Sevda Demir
Sevda Demir
1684635683
Benim hayattaki en büyük şansım sanırım Volkan bey ile çalısmak oldu. Nişanlılık vizesi için başka nir avukatla çalıstım inanılmaz aksilikler yaşadık yedi aylık süreç üç yıl sürdü. Dosyaları bile bana hazırlattı.Sonra Volkan bey’i bulduk üç ay içinde eşim geldi , working permit, green card , social security card hepsi geldi. Biz hiç bir şey yapmadık üstelik.Volkan bey inanılmaz biri. Tavsiye etmiyorum kesin çalışın diyorum.
hakan kara
hakan kara
1684635431
Volkan bey sayesinde calısma izni ve green cardıma üc ay içinde greencard görüşmesine bile girmeden sahip oldum. Kendisi ve ekibi gerek profesyonellik ve iş ahlakı gerekse her aradığınızda anında ulaşabilirlik adına muhteşemler. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
Sevde Gerz
Sevde Gerz
1684421246
Ilk olarak Volkan bey ve degerli ekip arkadaslarina tesekkurlerimi sunmak istiyorum. Volkan bey ve Umut bey sagolsunlar her aramama ve her emailime en kisa surede geri donus yaptilar. Kendilerinin ozenle ve ozveriyle calismalari sayesinde butun islemlerim en kisa surede olumlu sonuclara ulasti. Kendilerine tekrardan tesekkurlerimi sunuyor ve herkese gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum.
Bulent ISIKLAR
Bulent ISIKLAR
1684375483
You supported me on a day when I was most anxious. Please accept my deepest thanks.
Alona Dikhtiar
Alona Dikhtiar
1684190857
Mr. Volkan , best and professional immigration lawyer , thank you for everything 🙏🏻
Yasin Kavuzlu
Yasin Kavuzlu
1684190205
Volkan anik , he’s the best immigration lawyer, he take care of all my family, for green card and citizenship thank you very much again for everything ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Özlem Çınar
Özlem Çınar
1683917148
Volkan Bey ile greencard surecimde birlikte calistik. Bir avukatta aradigim en onemli sey sorularima kisa surede cevap alabilmekti. Volkan Bey alaninda uzman profesyonel ve hizli, sizi oyalamayan bir avukat. Kesinlikle tavsiye ederim.
We worked together to apply for citizenship. I was very satisfied with his services. He is very professional. He constantly followed my file and kept me informed. He answered all my questions patiently. I am so happy to be working with him. Thank you so much 🙏😊
Mukemmel hizmet. Formun doldurulmasindan, mulakata hazirliga kadar her konuda destek ve yardimci oluyorlar. Herhangi bir sorunuz oldugunda ulasmak cok kolay. Tesekkurler Volkan Anik.
Pinar Cakmak
Pinar Cakmak
1683608466
volkan beyle çalışmak harikaydı . Ne zaman arasam ve aklıma herhangi bir soru takılsa her aramama döndü ve gerçekten çok açıklayıcı ve gönül rahatlatıcı açıklamalar yaptı . İşinde inanılmaz iyi bir avukat !
Handan Yucedal
Handan Yucedal
1683576758
Green Card çekilisinde numaramın seçildiğini öğrendiğimdemuhteşem bir sevinç yaşarken, evrak işlemleri nasıl olacak diye endişelenmeye başlamıştım. Çok şükür ki endişe uzun sürmeden Volkan Bey ile tanıştım ve bütün endişeler kayboldu. Bugün 1 Mayıs 2023 ve aldığım en muhteşem haber değerli Volkan Bey’den oldu. Green Card başvurumuz onaylanmıştır Nasıl bu kadar şanslı oldum?✨ Volkan Bey’e samimiyetiyle, bilgeliğiyle, dürüstlüğüyle, tüm sorularıma eksiksiz ve net cevap verdiği için, evrak işlemleri sürecinde her işlemi adım adım takip edip doğru bilgi vererek işleri kolaylaştırdığı için, işini özveri ile yaptığı için, ve bu süreç boyunca gösterdiği saygı ve sağladığı güven için ve tüm katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Anık Law. çalışanlarından değerli Umut Bey’e ve Hakan Bey’e , işlerini özveriyle yaparak alan hızında her aşamanın tamamlanmasında verdikleri emekler için çok teşekkür ediyorum. Başarılarınız daim olsun Anık Law ekibi !
Ozcan Can
Ozcan Can
1683552920
Oguzhan Acil
Oguzhan Acil
1683511395
Volkan Bey ile ilerletmis oldugum surec boyunca, tum sorularima ve karsilasmis oldugum problemlere hizlica cozum alabildim. Sureclerim bekledigimden daha kisa surede sonuclandi.
Yeliz Uzundag
Yeliz Uzundag
1683213496
Sayin Volkan Anik ve ekibi ile annemin yeşil kart başvurusu için çalıştık. Volkan Bey başvuru sürecini adim adim bizlere açıkladı ve süreç boyunca da, bizimle düzenli olarak iletişim halinde kalarak dosyamızı takip etti. Kendisine ve ekibine profesyonelliklerinden ve islerini zamaninda takip ettiklerinden dolayi tesekkur ederim.I would like to share my positive feedback about Mr. Anik and his team. I worked with him for my mother's green card application. Mr. Anik provided clear explanations of the process and maintained follow-up on our case after the application was submitted. His professionalism, helpfulness, and kindness were greatly appreciated. It was a pleasure to work with him and I am grateful for the excellent service he provided.
Berguzar Ozsoy
Berguzar Ozsoy
1683028267
Cok tesekurler Volkan Bey sizin yardiminizla cok rahat gectim
Serkan Gulmez
Serkan Gulmez
1683021041
Özellikle ilginiz için gerçekten teşekkür ederim. İyi ki varsınız
Dilara Ozsan
Dilara Ozsan
1682717849
I worked with Mr. Anik for my Diversity Visa Lottery Greencard and he was very helpful, reliable, and made himself available whenever I had a question. My Greencard got approved last week without any issues and I couldn't be happier. I would recommend his services!
Kam
Kam
1682715692
Volkan was always available to answer questions when needed and provided guidance and transparency into the process.
Professionalism, Quality, Responsiveness, Value, InformativeResponded very promptly. I had a detailed discussion on my case. I am thankful to Volkan Anik for being so knowledgeable, professional and informative in explaining what the best way forward would be for my case, the pros and cons of other faster routes. Highly recommend his services!
Eshrat Khan
Eshrat Khan
1682694538
I worked with Anik for an Immigration case. He always has been very helpful and accessible. He always took the time to explain whats happening and what the process would be like. I would definitely recommend him.
Metin Yalçin
Metin Yalçin
1682357823
Green card için avukat araştırırken sürekli ismini duyduğum Sayın Volkan bey gerçekten de işinin hakkını vererek yapan sayılı avukatlardan. Şubat 16'da başladığımız green card sürecimde 22 martta çalışma iznim, 19 nisanda ise green card'ımı almış bulunmaktayım. Aklıma takılan bütün soruları çok ama çok hızlı bir şekilde cevaplayan ve beni aska bekletmeden geri dönüş yapan Volkan bey'e ekininde çalışan Umut ve Hakan beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Her şey gönlünüzce olsun 🙏
Yusuf Güler
Yusuf Güler
1682205833
I was quite nervous and worried during my green card process. In this process, I needed a lawyer who would really understand me. At this point , I am very pleased to have met Mr. Volkan and his team . They have been by my side with all their professional knowledge. not missing any detail , following every fine detail . Thanks to Anık law firm, I handled the whole process in the easiest way without any problems/ Green card sürecim boyunca oldukca tedirgin ve endiseliydim. Bu surecte beni gercekten anlayacak bir avukata ihtiyac duyuyordum . bu noktada Volkan bey ve ekibi ile tanistigim için çok memnunum . hic bir ayrıntıyı gözden kacirmayarak, her ince ayrıntıyı takip ederek , bütün profesyonel bilgileri ile yanimda oldular . Anık hukuk burosu sayesinde hic bir sorun yasamadan tum sureci en kolay sekilde hallettim .
Cisem Savas
Cisem Savas
1682187880
Volkan bey ile anne ve babamin green card surecinde calistik. Kendisinden cok memnun kaldik. Surecte hic bir sknti yasamadik. Ne zaman bir sorumuz olsa kendisine ulasabildik. O an ulasamadiysak en kisa zamanda geri donus yapti hep. Her adimda hep arayip, bilgilendirdi. Riske atmak istemediginiz bir durum mevzu bahis ise kesinlikle kendisiyle calismanizi oneririm.
Inan Yakacak
Inan Yakacak
1681829654
Volkan bey gercekten cok deneyimli vede alakadar herseyle tekrardan tesekkurler
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine göçmenlik başvuru sürecini Volkan Beyle yapma kararı aldık ve sıkıntılı olan başvurumuz kendisinin gayretleri sonucunda olumlu sonuçlandı.
Armagan Kus
Armagan Kus
1681577530
Herkesin farkli yorumlar yaptigi bu surecte volkan bey gibi birisi ile calismak her anlamda sevindirici oldu . Profosyonel calismalar sonunda mutlu sona ulastik . Bu surecte basta Volkan bey olmak uzere ekibindeki arkadaslara cok tesekkur ediyorum . Daha guzel gunler icin Volkan bey ile emin adimlarla yola devam ediyoruz . Saygilarimla
Bize de mi
Bize de mi
1681486500
The "Best" in town!! Coolest guy I have ever seen and solutions finder.That's all you need to know.I think that's explain all...
mehmet
mehmet
1681347470
Avukatim Volkan Beye cok tesekkur ederim. Green Card surecinde bana cok yardimci oldugunuz icin ayrica minnettarim. Sevgili Volkan Bey ekibi islerini gercekten profesyonel sekilde yapiyorlar. Bu sure boyunca titizlikle yardimci oldular. Iletisim konusunda hic bir sorun yasamadik. Butun sorularima cok hizli bir sekilde cevap aldim. Her sey icin Cok Tesekkurler.
Semra
Semra
1681346114
It was a pleasure to work with Volkan Anik. I would highly recommend Volkan Anik because he is professional and helpful. He answered all of my questions quickly and was well-informed. In addition, he helped my husband to get a green card. He was always available to our questions. Thank you again, Volkan Anik and coworkers.
basar findikli
basar findikli
1681337416
Volkan bey ile evlilik üzerinden yaptığımız green card başvurusu 1.5 yıl önce başladı, Geçen hafta itibariyle olumlu şekilde son buldu, Volkan beyin profesyonelliği ve US Immigration hakkındaki derin bilgisi ve sabri ve tutumu bizim komplex olan dosyamızın onaylanmasını sağladı. Kendisine her an ulaşabildik, mesai saatleri dışında bile olsa her sorumuzu bekletmeden cevapladı, kendisine çok çok teşekkür ediyorum.Volkan bey ile çalışmayı herkeze öneriyorum.
Seyit Akyol
Seyit Akyol
1680908644
Green Card almaya karar verdiğim sürece çok Avukat araştırdım ama en iyisini bulduğuma o kadar sevindim ki ne zaman kafamda bir soru olsa hemen telefon veya mesaj la bana geri dönüp beni rahatlatan iyi yürekli Volkan Anik bey ve ekibi bu işte çok çok iyi ve herkese de tavsiye ediyorum bazen paranın satın alamadığı şeyler o da böyle iyi insanlar . Volkan bey iyi ki seni tanımışım evlatlarım kadar seviyorum sen ayrıca iyi bir aile babası örnek bir insansın tekrar herşey için sana teşekkür ediyorum gerçi daha çok görüşeceğiz oğlum ve eşim içinde green card başvurum olacak insanları mutlu etmeye devam . Volkan Anik ve ekibi 🙏
Kendinizi ailenizden birine emanet etmiş gibi hissetmek isterseniz doğru adrestesiniz. Süreç boyunca asla gözümüz arkada kalmadı. Volkan bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
İrfan Kukul
İrfan Kukul
1680817872
Greencard başvuru işlemlerimi titizlikle takip edip sürekli bilgilendiren tüm aşamaları sorunsuz ve hızlı birşekilde sonlandıran sevgili volkan bey e çok teşekkür ederim
Volkan bey alanında uzman bir avukat. Green card sürecimizi profesyonel bir şekilde yönetip başarıyla sonuçlandırdı. Sadece göçmenlik değil amerika hakkındaki sorulara bile gayet hızlı açıklayıcı cevaplar verdi. Teşekkürlerimi sunuyorum tekrardan.
Bilal Cantaş
Bilal Cantaş
1680530719
It was really great working with lawyer VOLKAN and his teammates. Lawyer Volkan and his teammates are honest, reliable and knowledgeable. The efford they put on the case pleased me immensely. It was incredibly easy to reach when I called them for information on the slightest question mark that came to my mind. Volkan Bey's reassuring statements during the process of obtaining a green card made us feel comfortable. He really made this difficult process extremely easy. I would like to thank lawyer Volkan and his teammates very much.(Avukat VOLKAN ve ekip arkadaşlarıyla çalışmak gerçekten çok güzeldi. Volkan bey ve ekip arkadaşları dürüst, güvenilir ve bilgi sahibi. Davaya koydukları efford beni fazlasıyla memnun etti. Aklıma gelen en ufak bir soru işaretinde bilgi almak için aradığımda ulaşmak inanılmaz kolaydı. Volkan Bey'in yeşil kart alma sürecindeki güven verici açıklamaları ise içimizi rahatlattı. Bu zorlu süreci gerçekten son derece kolaylaştırdı. Avukat Volkan ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim.)
Mahmat Kemal
Mahmat Kemal
1680312440
Green card surecimin her asamasinda mukemmel bir sekilde yardımcı olan volkan beye çok teşekkür ederim.sordugumuz tüm sorulara sabırla dinleyen açıklayan sıcak ve samimi tavirlariyla bize yardımcı olan mükemmel bir avukat profesyonel ve çok tecurbeli olmasina rağmen alçakgönüllülugu ve insanligi ayrıca takdire şayan herkese tavsiye ediyorum daha iyisini tanımıyorum tekrar tekrar teşekkürler
Asli Meddur
Asli Meddur
1679965741
Volkan Bey ve ekibi gerçek anlamda profesyoneller göstermiş oldukları tıtız ve ilgili çalışmalarından dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır.
Cagri Keles
Cagri Keles
1679965061
İlgi alakaları ve özenli dosya takipleri gerçekten takdire şayan. Herşey için çok teşekkürler.
Mine Guven
Mine Guven
1679498338
Son derece profesyonel ve aradiginiz tum sorulara durustce cevap alabileceginiz cok iyi bir avukat. Ulasilmasi kolay, aramalara hizli donus yapan, positif ve beyefendi kisiligini de ayrica belirtmek isterim. Ofis calisanlari son derece saygili ve ilgililer.
Merve Argac
Merve Argac
1679244266
Volkan bey çok ilgiliydi. Her bi soru işaretimizde çok yardımcı oldu. Bütün dosyayla çok iyi ilgilendi.
esra akbaş
esra akbaş
1678841438
Sizi biraz gec bulduk ama iyiki bulmusuz, bu greencard surecimizde yanimizda oldugunuz ve desteginizi hic eksik etmediginiz icin cok cok tesekkurler. Soru ve sorunlarimiza hem bir avukat hem de bir psikolojik danisman edasiyla en kisa zamanda, en samimi ve en detayli bir bicimde yanit verdiniz. Ender rastlanan guvenilir ve profesyonel avukatlardansiniz. Isini hakkiyla yapan cok az kisi var ve sizin Amerika’da olmaniz da bizim icin buyuk sans. Yolunuz acik ve basarilariniz daim olsun. Ekip arkadaslariniza da hersey icin cok tesekkurler. Ailenize de sevgiler. Iyi ki varsiniz🙏
umut ulas
umut ulas
1678550948
Volkan abi işini layıkıyla yapan ender insanlardan biridir, abi diyorum çünkü mesleğimin dışında bize abilikte yapmıştır. Amerika da kaldığım zaman zarfı içinde her Aradığımda ulaşabildiğim çözüm odaklı kaliteli bir avukattır, ben kendi payıma kendisine çok çok teşekkür ederim , saygılarımla
Yusuf Kalik
Yusuf Kalik
1678292987
Çok memnun kaldım. Yardımcı olabileceği her konuda sonuna kadar destek veren ve işini samimiyetle takip eden bir avukat.
oguz ozen
oguz ozen
1677941314
Hayirli calismalar dilerim,Volkan bey.
dogus c
dogus c
1677898079
I highly recommend Anik law office for immigration purposes. I had a great experience from start to finish . If you are looking for a professional immigration lawyer I bet there is nowhere better than Mr. Volkan and his team. It was a pleasure to work with them. Thank you so much for everything you have done for me.
ezgi demir
ezgi demir
1677896518
Çok teşekkürler , her şey harikaydı.Bilgilendirme , süreç takibi ,onaylanana kadar ki iletişim sürekliliği için minnettarım.
Veli Yagci
Veli Yagci
1677613548
Volkan bey süreç boyunca çok yardımcı oldu, iletişim sorunu yaşamadım. Çok teşekkürler…
Mert GOLDSMITH
Mert GOLDSMITH
1677544909
I really appreciate Mr. Volkan is a very professional lawyer, I would like to thank him for all his help.
Paul Coleman
Paul Coleman
1677544667
Volkan is a very professional lawyer who does his job on time and in the most accurate way. I would like to thank him for all his help and work 🙏🏽
Serpil Özge
Serpil Özge
1677205984
Green kart sürecimizde , ailemize göstermiş olduğunuz sevgi dolu yaklaşımınız ve nezaket yüklü iletişiminiz için sonsuz teşekkürlerimizi kabul edin lütfen. Güzel sona ulaşmak bizleri çok mutlu etti. Sevgilerimizle ♥️ ÖZGE AİLESİ
Vatandaşlık sürecinde göstermiş olduğunuz hoşgörü ve desteğiniz için teşekkür ederiz Volkan bey.Size ve ekibinize iyi çalışmalar dilerim.
che
che
1677201075
Volkan bey ile çalışmak çok iyiydi.Amerika da tavsiye edebileceğim tek avukat diyebilirim.Herşey için teşekkür ederiz.Size ve çalışma arkadaşlarınıza iyi çalışmalar başarılar dilerim yeniden.
Daha önce, Amerika'da yaşayan Türklerin göçmenlikle ilgili sorularına hazırladığı videolarla yardımcı olduğunu takip ettiğim Volkan beyle, 2 yıllık kartımın 10 yıllık karta güncellenmesi sürecinde şahsen tanışma şansına sahip oldum. Volkan bey aklıma takılan her soru için, kendisini her rahatsız edişimde, her zaman ki dost tavrıyla ve sabırla beni dinleyip, gerekli açıklamaları benimle paylaştı. Sadece bir avukata değil, bir dosta sahip olduğumu hissetmek benim için büyük bir ayrıcalıktı. Volkan beye, işindeki profesyonelliğinin yanı sıra, bana güven veren bu dost tavrından dolayı sonsuz müteşekkirim.
UGUR YILMAZ
UGUR YILMAZ
1676678627
"I still can't believe this whole things got done so quickly and efficiently. " Thank you so much for excellent customer service.
Volkan bey işini hakkıyla yapan çok iyi bir avukattır. Ailemin greencard ve vatandaşlık işlemleri süresince bizimle tüm samimiyetiyle yakından ilgilendi ve gerekli tüm bilgilendirmeleri zamanında yaptı. Sayesinde her şey yolunda gitti. Kendisini tanımaktan çok mutlu olduk. Ailem adına kendisine çok teşekkür ediyorum.
Thank you for everything Volkan! Definitly recommend to my friends
Herkese merhabalar, change of status, turist, öğrenci vs. gibi tüm işlemleriniz için kesinlikle tavsiye ediyorum. Sürecin başından öğrenci statüsüne geçiş yapana kadar olanki süreçte her zaman titizlikle, samimiyetle ve hassasiyetle yardımcı oldular. Özellikle Av. Volkan Bey'e ve ofis çalışanı Umut Bey başta olmak üzere bu kurumda çalışan tüm ekip bireylerine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Aklınızda hiç bir şüphe kalmadan avukatlık hizmeti alabileceğiniz bir adres. mutlaka değerlendirilmesi gereken bir hizmet anlayışına sahip ve işinin ehli bir kadro ile çalışıyorlar. Burdan bir kez daha tekrardan teşekkür etmek istiyorum.
Omerhan Ozdogan
Omerhan Ozdogan
1675798628
Volkan Bey and his team are very knowledgeable and responsible. they work with great responsibility from the beginning to the end of everything. I would like to thank each and every one of them for helping me in my citizenship process.Thanks again and again 👍🏻
Alperen Yılmaz
Alperen Yılmaz
1675781227
Sevgili Volkan bey ve ekibi işini gerçekten en profesyonel şekilde yapıyor. Tüm dosya süreci boyunca her konuda titizlikle destek oldular. Aramızda hiç bir iletişimsizlik yaşanmadı,iletişim kurmak istediğim her zaman sorunsuz bir şekilde iletişim kurdum ve sorularıma net cevaplar aldım. Her şey için çok teşekkürler.
A Kadir Atug
A Kadir Atug
1675638606
I would like to thank you my lawyer Anik so much. He’ll help me a lot through GC process. I am extremely grateful for all of your help and bearing with me through everything! Dear Anik - I write today to express my gratitude for your help- thank you 🙏
Son derece ilgili , nazik ve yonlendirici Bilgisi ve becerisi ile guvenilir bir Avukat. Iyiki kendisini tanimisim. Muvekkilleri ailesi gibi.
Zuhal Deler
Zuhal Deler
1675012659
Yüzünüzde tebessüm olmasını istiyorsanız,adresiniz Volkan Bey, Green card aldıktan sonra hem ebeveynlerimin son günlerine tanık olmak ve Green card'ımi kaybetmemek için başvurusunu yaptığımız Re-entry de ortaya çıkan engelleri aşmamızda olağanüstü çabayı gösteren ve takibini bırakmayıp her gelişmede, bizi arayarak rahatlatan Volkan beye minnettarım.2023 yılına girerken insanı rahatlatan ses tonuyla beni arayıp olumlu sonucu iletmesiyle, ne kadar mutlu oldum,tarif edemem, yeni yılda aldığım en güzel hediyedir.İyi ki sizi tanıdım, güven veren, işine ve ailesine sevgiyle bağlı, ulaştığımız her an hemen bize ulaşıp rahatlatan Volkan Beyi gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim.Z. DELER
Mary McCaffery
Mary McCaffery
1674601464
I would highly recommend Volkan Anik because he is professional and courteous. He made the experience pleasant. I felt he answered all of my questions quickly and was well informed. I was confident he would help my husband get his immigrant visa. He was always available to me and responded almost immediately. A very positive experience with good results. Thank you!
Gulhan Busra
Gulhan Busra
1674525368
Türkiye’den Amerika’ya ilk geldiğimde sudan çıkmış balık gibiydim. Etraftan sürekli insanların avukatları dolayısıyla nasıl zarara uğradıklarını, Türk avukatlardan nasıl zarar gördüklerini dinleyip duruyordum. Kardeşimin bir arkadaşı vasıtasıyla Volkan bey’le tanıştık. Bir avukatla değil de sanki bir kuzenimizle tanıştık. Hem kardeşimin hem benim işlerim için gerçekten büyük özveriyle çalıştı. Turist vizemi ogrenci vizesine cevirdi. Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum kendisiyle. Bu devirde üstelik Amerika’da güvenilir bir avukat bulmak o kadar zor ki…Gerçekten Volkan bey çok düzgün bir insan. Kendisiyle karşılaştığımız için o kadar mutluyum ki. Bizi gece gunduz saniyesinde bilgilendirdi. Sorularimiza saniyesinde cevap verdi. Kendisi inanilmaz guvenilir, sorumluluk sahibi, bilgilendirici ve profesyonel. Bizler ailece duacisiyiz. Herkese tavsiye ederim.
Umut Kaplan
Umut Kaplan
1674487984
Volkan Bey ile greencard işlemimin pürüzlü olduğu dönemde irtibata geçtim kendisi ve ekibi son derece profesyonel bir yaklaşım sergileyerek hazırlamam gereken evrakları detaylı açıkladılar her adımın aksiyonunu irtibatta olarak gerçekleştirdik ve sonucunda greencard başvurum onaylandı kendisi işlem öncesinde onaylanabileceği süresi ve şekline kadar bana bilgi vermişti ve aynen dediği gibi oldu buda işinde ne kadar tecrübeli ve bilgili olduğunun kanıtıydı adeta . Bu yazıyı okuyan kişilere tavsiyem son derece önemli olan dosyalarınızı piyasada çokça bulunan iş bilmeyen insanların eline bırakmayın ben bu hatayı yapan birisi olarak buranın aracılığıyla Volkan Bey’e , ekibi Umut ve Hakan Beylere de çok teşekkür ediyorum
Buse Çimen
Buse Çimen
1674480130
Volkan Bey, işini ciddiye alan ve her sorduğumuz soruya en kısa zamanda cevap verip destekleyen ve çözüm odaklı yaklaşan bir avukat. Tüm yardımları için kendisine çok teşekkür ediyorum.
Mehmet Kokangul
Mehmet Kokangul
1674151490
Volkan bey gibi bir avukatiniz varsa sirtiniz yere gelmez.Kizimin 21 yasinda olmasina 1 ay kala islemlerimizi baslatti ve 23 yasinda olmasina yine 1 ay kala green cardimiz onaylandi.Volkan bey ve ekibinin titizlikleri ve islerini harika ustu yapmalari sayesinde kizim ile 18 yil sonra 1 subat 2023 te kavusuyoruz.Sonsuz tesekkurler Volkan bey, ekibinizede cok tesekkur ederiz.Basarilarinizin artarak devam etmesi dileklerimizle.
Emre Yılmaz
Emre Yılmaz
1673540240
bi avukat değil sadece abi kardeş ilişkisi olan inanılmaz bir insan gerçekten,işini layıkı ile yapan ender insanlardan sizin ile çalışmak çok iyidi herşey için çok teşekkür ederim ekbinize ve size başarılar dilerim yeniden 👌😊
Irfan Korkmaz
Irfan Korkmaz
1673539071
Volkan bey ile bir tanıdık vasıtası ile tanıştım ve iyi ki tanışmışım. Kendisi her zaman bir telefon uzağımda oldu ne zaman arasam ulaşabildim. Sorduğum soruları çok açıklayıcı bir dille her zaman cevapladı. Beraber yaptığımız işlemler başarıyla sonuçlandı. Kendisine birkez daha teşekkür ediyorum.
Rustem Gode
Rustem Gode
1673040730
Öyle bir avukat düşünün kiHer aradığınız da cevap versin…Volkan bey nasıl yapabiliyorsa tebrik ediyorum. işlemlerimizin ilk basamağı çok başarılı geçti..ikinci ve diğer basamaklarını da Volkan bey ile çalışmak’dan çok memnun kalacağımdan eminim..Tüm içtenlikle kendisini/ofisini tavsiye ederim..Teşekkürler Volkan
Ayca Y
Ayca Y
1673023121
Volkan Bey ve değerli ekibine çok teşekkür ederim. Kendisi beni ve ailemi yıllar içinde greencard, Amerikan vatandaşlığı ve son dönemde re-entry permit başvurularımızda temsil etti. Her seferinde sorularımıza detaylı şekilde cevap vermesi, nazik üslübu ve hızlı geri dönüşleri için kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Hem aileme hem de arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla önerdiğim bir avukattır. Amerika’da güvenilir, beyefendi ve konusunda bilgili bir avukat arayışınız varsa kesinlikle Anık Law’ı tavsiye ederim.
Oya Yerdelenli
Oya Yerdelenli
1672871099
Eşimin Green Card ve Vatandaşlık işlemleri için Bir Avukat ararken tesadüf eseri Volkan beyle tanıştık hem Avukatımız hem Arkadaşımız oldu. İşinde çok titiz özverili ve kibar bir Beyfendi. Biz Volkan beyle tanıştığımız için çok şanslı hissediyoruz.Amerikada böyle başarılı dürüst bir Avukatımız olduğu için Gurur duyuyoruz.Her şey için tşk ederiz.
Anik Bey was extremely helpful and attentive during my wife's green card application and interview.You can easily reach him and he will answer your questions without causing you to panic about the process. He is honest and will explain your situation clearly so you know what to expect from your ongoing case. I say to be honest because every other lawyer I spoke to before him asked for an extra feeOverall it was a good experience and you can use it for status updates etc. I have already recommended it to other friends who need a lawyer forAs with any seeker, the foremost rule for the lawyer is diligence.Thank you VOLKAN ANIK 🙏🏻
Didem Agilonu
Didem Agilonu
1672159067
VOLKAN ANIK BEY İŞİNİ HAKKI İLE YAPAN, ÇOK DÜRÜST, VE BİR OKADAR DA SICAK KANLI BIR AVUKATTIR.GREENCARD BASVURU AŞAMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİP, BİZİ SÜREKLİ BİLGİLENDİREREK İŞLEMLERİMİZİ SORUNSUZ VE OLABİLECEK EN KISA ZAMANDA SONUCLANDIRMIŞ ÇOK KIYMETLİ BİR İINSANDIR KENDİSİ.TECRÜBELERİNDEN FAYDALANMANIZ DİLEĞİ İLE KENDİSİNE BURADAN BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Selman Yilmaz
Selman Yilmaz
1671741098
Volkan bey ve butun ekibi tek kelimeyle mukemmel . Bilgilerimi vermek harici elimi hicbirseye surdurmediler ve her adimda , aldiklari her bilgide aninda bana haber verdiler. Hersey icin cok tesekkur ediyorum ve herkese kesinlikle tavsiye ediyorum .
Adnan Ugur
Adnan Ugur
1671244487
Volkan Bey isini hakkiyla yapan, her turlu sorunuza cevap alabileceginiz ve her sekilde yardimci olmaya calisan simdiye kadar gordugum en iyi avukattir. Kendisiyle calisan herkesin benimle ayni dusundugune eminim.
Mehmet Ozpagda
Mehmet Ozpagda
1670964016
Sayın Volkan Anık bey ve ekibi Green Card işlemlerimizi tam profesyonel anlayışla, işlemlerin her aşamasında bizi bilgilendirip, sorularımıza anında ve cevap vererek, hedef odaklı çalışmaları sayesinde ben ve iki oğlum Green Card’larımıza kavuştuk. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.Volkan Anik, Esq.Şiddetle tavsiyemdir.Saygılarımla,Mehmet Özpağda
Eger iyi bir göçmenlik avukati ariyorsaniz Volkan Bey çok dogru bir adres, iletisim konusunda çok iyi, çok bilgili ne yaptigini bilen, bir sonraki adimi cok rahatlikla tahmin edip, sizi en iyi sekilde yönlendiren bir avukat, Volkan Bey sayesinde vatandaslik almayi hak kazandim, kesinlikle kendisi ile calismanizi oneririm, emin ellerde oldugunuz kendisi ile calisirken anlayacaksiniz, Volkan Bey ve ekinine bir kez daha tesekkur ederim...Aysim Kudu
Volkan bey kesinlikle çok çok teşekkür ediyorum size verdiğiniz emekten dolayı iki buçuk ay da dosyayı sonuçlandırırım demiştiniz ve sözünüzü bir gün geçirmediniz. Bu kadarını bende beklemiyordum beni şaşırttınız çok sağ olun herkese kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim . avukatlık tercihinde kesinlikle bir numara siz olmalısınız iyi günler iyi çalışmalar dilerim.
Mr. Anik and his associates are professional and they are expeditious and HONEST!!!I would highly recommend his services. He answered my phone calls and dealt with my divorce with integrity!Thank you for handling my divorce with precision and in a timely fashion!
esra tabaru
esra tabaru
1669830154
Volkan Anik is an amazing lawyer! THANK YOU! A true Professional, Honest, Kind Lawyer! I recommend Mr. Volkan Anik if you are looking for an Immigration Lawyer that will tell you the truth and care about your well-being, then look no further because you have found him.Thank you for the time you put in our case and producing a better then expected outcome. Highly recommended!
MERT YORULMAZ
MERT YORULMAZ
1668878271
Volkan bey ile yaklasik bir sene once baglantiya gectim. Statu degisikligi yaptirmak istedigimi soyledim. Kendisi o gun herseyi, butun sureci en ince detayina kadar bana anlatti ve sureci baslattik. Bugun statu degisikligimin onaylandigini yine kendisinden ogrendim. Ilk gun konustugumuzda ne dediyse farkli tek birsey olmadan butun surec ayni sekilde ilerledi. Kendisine surec boyunca gosterdigi ilgi, durustluk, samimiyet ve tabiki sabir icin cok teskkur ediyorum. Eger ABD sinirlari icinde bir avukat ariyorsaniz Volkan beyle gorusmeden asla karar vermeyin.
Funda Donohue
Funda Donohue
1668730031
I had retained Volkan Anik 3 times in my immigration journey starting from the conditional green to citizenship application. In each of these processes he has been an excellent source of knowledge, very much into detail, supportive [even easing your unnecessary emotional concerns:)] and taking the extra mile to be of help! If you’re looking to receive an excellent legal service on your immigration case, look no further!
Ebru Edem
Ebru Edem
1668536033
Öncelikle herkeze merhaba, burdan volkan beye ve asista'ni umut beye cok tesekkurler. Ben bir Anne olarak , volkan bey ve umut beye , cocuklarimin 2 hafta gibi surede amerikaya evlerine donmeleri icin nasil asil ve displinli bir sekilde calistiklari ve işlerini gercekten hakkiyla yaptiklari icin bir Anne olarak minnettarligimi sizlere anlatamam. Allahim ikisinin annelerine ,Bogle hayirli ve duzgun ,merhametli evlat yetistikleri icin tesekkurler. Herkeze tavsiye ederim bu ekip muhtesem cok tesekkurler.
Gizem Yarimoglu
Gizem Yarimoglu
1668381075
Dogan Can Sener
Dogan Can Sener
1668171060
Hadi gelin size bi “Süperlawyer” hikayesi anlatayım evet yanlış duymadınız Süperman var da neden Süperlawyer olmasın ki ? Kısaca size anlatmaya çalışayım hatta yazarı da benim. Bazılarınız gülecek ama işin aslı öyle değil aslında bazılarınız için küçük benim için büyük bir süperlawyer hikayesi bu. Bu yazımı yazarken tüm lawyer’ları tenzih ederek başlamak istiyorum işini saygı ve sevgi çerçevesinde yapan ve para kıstasını en öne yerleştirmeyip önce “İnsan” diyen tüm lawyer’lara selam olsun saygı ve sevgilerimi sunarım ve herkesin kendi uyguladığı müvekkillik makamına da saygı duyduğumu tekrardan belirtmek isterim. Şimdi bi lawyer düşünün müvekkili olduğunuz zaman siz mesaj bırakınca akşam evde ocağın başında da olsa (ki ben o kaşığın tencerenin içinde yapılan yemeğin karıştırılış sesini duyuyordum) size alo deyip evet Can Bey bugün mesaj bırakmıştınız şu an dönüş sağlayabildim diyebilip yine de sizi o cevaplanmayan sorularlarla yatırmıyor. Düşününki bu süperlawyer mesaj bıraktığınız anda paramı aldım işim bitti diye bakmayıp Can bey 5 dk sonra toplantıya gireceğim ama bi soru sormuştunuz o bildiğiniz gibi değil bu şekilde deyip telefonu kapatabiliyor. Bazen zamanı varsa size lawyer’lıktan öte abillik ve kardeşlikte yapması da cabası. Geçirdiğim tüm bu süreçte inanın hiç bir saniyesinde söylediğinin aksini düşünemedim çünkü bir psikolojik danışman gibi yanaşan bi süperlawyer’la karşı karşıyasınız. Dediğinin aksi hiçbir şey çıkmadı her süreç yönetiminde dediği gibi gelişti tüm olaylar. Gerçekten Volkan Anık’a yani avukatıma yeri geldiğinde abime çok minnettarım iyi ki tanımışım iyi ki sizle tanışmışımda bu süreçte beraber çalışmışız. Başarılarınız daim olsun.
zubukzade1979
zubukzade1979
1668050326
Annemin yeşil kart davasında elinden geleni yaptı ve sonunda yeşil kart elimeze ulaştı mesai saatleri dışında arayıp ulaşa bildim göçmenlik davasında tavsiye ederim herkese ilgi alakadan çok memnun kaldım teşekkür ederim.Volkan anik.
Sedat Guler
Sedat Guler
1667945395
When Volkan started to being lawyer he is my lawyer. He is the most honest and trustable lawyer. He never tell lie for money. I am saying that because l took my green card thanks to him and also today l became a American citizen and l am so happy to meet with him.Thank you so much
Handan Avci
Handan Avci
1667498145
My mom needed to apply for a green card through family, and we worked with Mr. Volkan Anik after our initial consultation call with his assistant. This is a team that is extremely well prepared and knowledgeable, and I truly believe it is worth the expense. Our accountant made a huge mistake on my tax return, so USCIS wanted to have new documents, then Mr. Anik fixed the mistake made by my accountant for free of charge.Making us aware of the possible timeline range to expect the EAD (employment authorization doc), the travel document, and the interview itself (due to COVID, they explained that a lot of these could be delayed). At the end, Mom didn't need to attend an interview. They just sent us approvement notice 8 months after applying for a green card. (February 28,2022-October 28, 2022)Mr. Volkan Anik also took the time and let us know both by phone and email that my mom is GC approved and sending to us shortly.Tremendous thanks to Mr. Volkan Anik and the rest of the staff at Anik Law Firm for making this as painless as we could have hoped for!
Koray Basoglu
Koray Basoglu
1666660001
It was a pleasure working with Mr. Anik. He helped me with several issues regarding my immigration case. Whenever I had any questions he was always responsive & helpful. He wasn't just a lawyer, he's also a good person who was very supportive of my difficult journey. My case is now resolved thanks to Mr. Anik and I would highly recommend him. Thank you for everything.
Cansin Kaya
Cansin Kaya
1666645568
Volkan Anik is a fantastic role model for all immigration lawyers and a strong defender of immigrants. He is super knowledgeable, farsighted, honest, and he always provides helpful recommendations. Mr. Volkan and his firm were amazing helping me work through my case to get approved. At first, I thought that the I751 file would be difficult to get approval, but thanks to Mr. Volkan, my green card was approved without an interview. Thank you for everything.
Nijat Binnatov
Nijat Binnatov
1666457884
I have known Mr. Volkan for about 3 years. He had a great effort in getting my card. He patiently calls to an impatient person like me, even outside of business hours, and answers all my questions without thinking about finances. He is meticulous and responsible in his work, and most importantly, he is a very good person.You can trust him and his work without hesitate. Thank you Mr.VolkanTeşekkürler Volkan bey. Vatandaşlık müracaatında görüşmek üzere 🙂
Umt Coskn
Umt Coskn
1666049588
Best lawyer you can work with. He is helpful and knowledgeable about everything.You can reach him whenever you need. It was so pleasure to work with him if I need lawyer again I’ll definitely work him. High recommended. Thank you for everything
Mehmet Ongan
Mehmet Ongan
1665768886
Ibrahim Tayfur
Ibrahim Tayfur
1665671050
Volkan Anik was extremely professional. He knows the law with respect to legal strategies for the best possible outcome. Very easy to connect and work with! Highly Recommended!
ahmet malgit
ahmet malgit
1665166985
Green card islemlerimizi sorunsuz bir sekilde sonuca ulastirdigi icin kendisine tesekkur ederim.
Ceren Miedema
Ceren Miedema
1664326994
I am a citizen of the United States of America today!#LoudAndProud 🇺🇸Bugün zorlu ve onurlu bir yolculuğun son adımını attım ve Amerikan vatandaşı oldum. 🇺🇸Bu göç yolculuğumuz ben çok küçükken, babamın diğer insanlardan aldığı her engele ve olumsuz yoruma rağmen bize daha iyi bir eğitim sağlayabilmek için yaptığı göçmenlik, sponsorluk ve yeşil kart başvurularıyla başladı, 18 yaşından sonra benim bireysel yeşil kart loto başvurularımla devam etti fakat 20 küsür sene sonra, kısmette bugün bu vatandaşlığı, evliliğim, eşim, çocuklarım, anne ve babamın bana binbir fedakarlıkla sağladığı üniversite öğretimi, mesleğim ve diplomam sayesinde almak varmış. Bu güzel yolda ağırladığımız yol arkadaşımız, dostumuz ve alkışların en büyüğünü hakeden kişi değerli göçmenlik avukatım Volkan Anık’tır. Bize her zaman bir avukattan fazlası olup, bir dost, abi, kardeş ve yoldaş olmuş, bu davayla ilgili olan ya da olmayan her sorumuzu canıgönülden sabırla yanıtlayıp, endişelerimizi gidermiş, açıklığa kavuşturmuş, ulaşmak istediğimizde New York’ta her zaman telefonun ya da emailin bir ucunda bizi dinlemeye hazır olmuştur. Biz bu yolda onunla yürümekten her zaman mutlu, huzurlu ve umutlu olmakla birlikte, üslubuna, çalışma azmine, işine bu kadar sevgiyle bağlı olmasına ve isteyen herkese bu konuda sonuna kadar sevgi ve sabırla yardımcı olmasına hayran olduk. Anne ve babamın başvuruları için daha uzun yıllar kendisiyle beraber çalışacağımız için çok mutluyuz. Volkan bey, ellerinize, zamanınıza ve herşeyden önce o güzel yüreğinize sağlık. Iyi ki varsiniz! Herşey için çok teşekkür ederim! ♥️💙🤍
Pacey Pro
Pacey Pro
1664165270
Kubra Cingirlar
Kubra Cingirlar
1664165111
I tried to talk to a few lawyers before I applied to green card even though that I knew Mrs. Volkan is doing a great job, I wanted to see the others. I even couldn’t have a communication with other lawyers except Volkan Anik. He’s the best of the best !!! I recommend him everyone who is looking for an immigration lawyer. Thank you for your support and professionalism that you provide.
Shirin H
Shirin H
1664048729
Volkan bey ilk çalışmaya basladygymyz günden itibaren herşeyi ince detayına kadar dikkatli anlatarak, kendiniz herşeyi takip ederek bu sürecte yanimda oldunuz. Gösterdiğiniz emeğiniz, nezaketiniz, sabrınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Sayenizde kısa bir süre içerisinde Amerikan Vatandaşı oldum. Her süreci pürüssüz mükemmel yürütüyorsunuz. Çok teşekkür ederim. Daha güzel işlerde çalışmak dileğiyle.
Yagmur İll
Yagmur İll
1664031509
Volkan beye sonsuz teşekkür ediyorum. Sayesinde sıkıntısız bir şekilde 10 yıllık green cart ımı aldım. Gerçekten çok emek verdi. İş bitiriciliği tartısmasız çok iyi.
tun kah
tun kah
1663901273
Great Law firm, professional and all around great person. He definitely put 110 percent in helping anyone out there in my case and i will recommend him to anyone who needs him. Thanks again.Gercekten harika birisi ve isine olan alakasi inanilmaz amaci sadece para kazanmak deyil size en dogru olani gosterip bulunduğunuz cikmazda size gercekten yardimci olabilecek birisi iyiki boyle insanlar var ..olmaz mumkun deyil denilenii basardiniz sonsuz ..TESEKKURLER …saygilarimla Tuncayy
Goksel Cinar
Goksel Cinar
1662917541
Yesil Kart basvurumda bana destek veren,sonuclandiran,bastan sona tum surecte gonul rahatligiyla iletisim kurdugumuz Sn Volkan Anik'a sonsuz tesekkurler.Gocmen avukati ariyorsaniz hic dusunmeden kendisiyle calisabilirsiniz.
N. R.
N. R.
1662911479
Господин Volcan, выражаю Вам свою искреннюю благодарсность за оказанный Вами профессиональный сервис. Хочу отметить Ваш профессионализм, квалифицированность, честность, внимательность и аккуратность при оформлении документов. Я рада, что часами не сидела в очередях в офисе и не ждала результат работы годами. Как вы обещали и так получилось за короткое время.😍 👍 Честно скажу, в начале боялась и переживала вести дела через интернет. Волкан бей успешно и честно ведёт работу в нашем информационном технологическом веке. Tekrardan teşekkür ediyorum ve iyi işler!
Umutti11
Umutti11
1662681329
Man of his word! Super knowledgeable, kind, professional attorney! I called the office in noon for a case already in process over a year. His assistant Umut took his notes. Mr Volkan called me same day. He explained what he can do in details as honest and sincere possible. No bs, no weird law terms like most other lawyers in NYC area.On top of that he didn't charge for consultation fee! I paid $100 for 2 questions to another lawyer which I googled for days but couldn't find the answers myself. That end up she can't help me at all and made $100 in literally 5 mins.I'm so happy to see there is such a great, seasoned and humanitarian lawyer like him. Not only chasing money but helping people.I strongly recommend him to anyone.
Senay Ozuyener
Senay Ozuyener
1662106858
Basvurumuzun her asamasinda bize mukemmel bir destek verdi ve sonuclandirdi.Volkan Bey ile calismanizi kesinlikle tavsiye ederiz.
Muhammed DNZL
Muhammed DNZL
1661447602
Volkan Bey gercektende basarili ve bilgili bir Avukat kendisiyle islemlerinizi yapmaniz ve onun onerilierini ve evraklar konusunda herseyi duzenli temin etmeniz sonucunda basarili olmaniz kesin diyerbilirim gercektende isinde uzman bir Avukat hic dusunmeyin her keze onerebilirim...
Derya Özler
Derya Özler
1661193461
Amerika’ya green cardımızla ayak bastığımızdan beri tek çalıştığımız avukat Volkan beye sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Oğlumun ve benim vatanadaşlık başvuru sürecimizi kusursuz bir sorumlulukla tamamladığı süreçte bize her türlü desteğini esirgemeden anında çözüm yolları bulmasından dolayı ayrıca müteşekkirim. En önemlisi de konuşması sırasında ki kibarlığı ve insanı yatıştıran pozitif tavrından dolayı aileden biriymiş hissini vermesi de bizi ayrıca mutlu etti.Daha nice güzel işlerde birlikte çalışma dileğiyle kendisine buradan teşekkür ediyorum.
I am very happy to work with anik law company. First of all, because they applied online, I was able to make an appointment very quickly, besides the immigration office, whenever I called, they answered me as quickly as possible and guided me in the right way, thank you very much.
Her zaman ulaşabileceğiniz, işinin profesyoneli , mütevazı ve size cesaret verecek kadar yürekli , size hayali durum değil olması gerekeni gösteren , aklınızda bir soru işareti olmadan sürecinizi sağlıklı götürmek istiyorsanız volkan bey sizin için hazır olacaktır . Ben memnun kaldım , sizlerinde kalacağına inaniyorum .
Lütfi Koçak
Lütfi Koçak
1660831514
Volkan Bey Basra olmak uzere umut Bey ve tum Anik law calisanlarina Cok tesekkurler ediyorum vatandaslik islemlerim de inanilmaz ozveri ve ilgi gosterdiler Cok dogru bi yol izlediler ve amerikan vatandasligimi almami sagladilar Cok tesekkurler ediyorum onlara……
Ali Uludag
Ali Uludag
1660783145
Volkan bey sen benim bosanma davasina bakmistin yanlislikla 1 yildiz verisim sorry duzelttim simdi
Matt Oz
Matt Oz
1659867820
Volkan Bey gercekten mukemmel bir insan ve avukat. Ihtiyac duyup her aradigimda ulastim(bu benim icin onemliydi).Islemimizi basindan itibaren tum acikligiyla anlatti. Soyledigi gibi de adimlar ilerledi ve kisa bir surede olumlu sekilde sonuclandi.Tekrardan tesekkurler.Ihtiyaci olan kisilerde gonul rahatligi ile calisabilirler.
Serhat D.
Serhat D.
1659478290
Mr. Anik and associates are fantastic! True professionals with highest level of diligence and integrity any case regarding immigration. I am honored to disclose that with Mr. Anik’s forthright guidance throughout these past few years, I have become a naturalized US citizen. He treated my case on a personal level like family. It’s very difficult to find such dedicated competence nowadays. Like a Superman attorney for immigration! I strongly recommend his office’s services to all prospective clients. It was a pleasure to write this review!
Merve Yilmaz
Merve Yilmaz
1659464053
Turist vizesinden öğrenci vizesine geçiş sürecimde Volkan Beyle çalıştık. Kendisi işinde başarılı ve aklınıza takılan tüm soruları profesyonelce ve içinizi rahatlatacak şekilde sizlere sabırla anlatan bir avukat. Ayrıca tüm sorularım ve süreç için iletişime geçtiğimde kendisi ile iletişim konusunda hiçbir problem yaşamadım, her zaman sorduğum sorulara gün içerisinde özenli ve ilgili olarak cevap verdi. Ayrıca süreçteki endişelerime, empati kurarak ve bunu gözeterek gerektiğinde telefonda uzun uzun açıkladığı için de çok teşekkür ederim, gönül rahatlığıyla iletişime geçip kendisiyle çalışabilirsiniz
New Yorker
New Yorker
1659387483
Ben ve kardeşim bütün immigration işlemlerimizi Volkan Anik bey ile yaptik.Green card başvurusu,evlilik,boşanma gibi ,hiçbirinde bir sıkıntı yaşamadık herşey gayet yolunda gitti ,herkese Volkan Anik beyi tavsiye ederim,memnun kalirsiniz.
Mert Karaağaç
Mert Karaağaç
1659303701
Volkan bey Amerika’da çalışabileceğiniz en iyi avukat ! Kendisi zorlu greencard sürecimde aklımda hiçbir soru kalmayacak şekilde bana gece gündüz demeksizin yardımcı oldu. Kendisine bu süreçte gösterdiği emek ve muhteşem tavrı için çok teşekkür ediyorum. Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum.
Türkçe :Volkan Bey ile yaklaşık 15 ay önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile bağlantıya geçtim. Statü değişikliği yapmak üzerine talepte bulundum, kendisi bana bütün gerekli olan her şeyi detaylı olarak anlattı gerek mail yoluyla gerek telefon konuşmalarıyla. Bu 15 aylık süreçte kendisinin pozitif, profesyonel, dürüst, saygılı yaklaşımından dolayı iyi ki onunla çalışmışım dedim. bugün itibari ile öğrencilik statüm onaylandı. Kendisine burdan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Amerika Birleşik Devletlerinde bir göçmen avukatı arıyorsanız, arayacağınız ilk kişi Volkan Anık olsun.English :I contacted Mr. Volkan about 15 months ago with the recommendation of a friend. I made a request to make a status change, and he explained everything necessary to me in detail, either by e-mail or by phone calls. I said that I am glad to have worked with him during this 15-month period because of his positive, professional, honest and respectful approach. As of today, my student status has been approved. I hereby express my endless thanks to him. If you are looking for an immigration attorney in the United States, let Volkan Anık be the first person you call.
I have been working with Volkan for a few years now. Volkan is the best in the business. He is clear, straight to the point, and extremely knowledgeable. He’s been so helpful in helping me through the green card process . I highly recommend him to anyone looking for an immigration lawyer at any stage of the process.
Mert Turk
Mert Turk
1657927579
Volkan beyle biraz önce konuştum kendisi mailime direk beni arayarak dönüş yaptı .Mesleğinde ne kadar iyi olduğunj önceden çok duymuştum ama insanlık olarakda çok kaliteli bir insan olduğunu anladım.Bütün sorularıma içten samimi bir şekilde yanıt verdi .Kendisini kesinlikle öneririm . Bu yazımı okuyorsanız sizede çok teşekkür ederim tekrardan Volkan bey..
Taylan Kuzucu
Taylan Kuzucu
1657576064
I just worked with him for my Naturalization process. He explained every single detail even in our first call. He is very responsive for any question/request. Thank you Volkan Anik.
Onder Dalgic
Onder Dalgic
1657419825
Sayın Volkan bey çok teşekkur ederim bana Vatandaşlık sınavına hazırlama aşamasında her soruma anında cevap Özellikle Türkiye de ulaşabilme imkani verdiginiz için .Bir arkadaş gibi yakınlıgı işine düşkünlüğü saygısı ve donanımıyla her konuya hakimiyeti ile gerçekten herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim .Tekrar teşekkürler .
ates hanim
ates hanim
1657297456
Green kart başvurum için önce başka biri ile çalışıyorduk. Bir çok konuda eksik ya da yanlış doldurulmuş formlarım. Daha sonra Volkan beyi bulduk. İyi ki bulmuşuz. Hemen bütün hataları düzeltti eksikleri tamamladı ve kısa bir sürede interviewum geldi. Görüşmeye isteğimiz üzerine bizimle katıldı. Tüm bu süreçte kendimi son derece güvende hissetmemi sağladı. Görüşme esnasında herşey kontrolü altındaydı ve green kartımı aldı. Herşey için teşekkür ederim. 🙏🏼
Nedime Avan
Nedime Avan
1657289502
Thanks to the lawyer, we got my green card quickly. It made me feel incredibly safe in the interview during the application process. I would definitely recommend.
serpil hadley
serpil hadley
1657038605
Deniz Whelan
Deniz Whelan
1656628715
Kesinlikle Amerikada onerebilecegimiz tek avukat! Kendisi vasitasiyla bugun yesil kartimi almis bulunmaktayim. Her zaman sorularimi yanitlamasi, pozitif dusuncesiyle manevi olarak destekte bulunmasi ve asistaninizla beraber butun yardimlariniz icin cok cok tesekkur ederiz.Volkan beyle calismak calisma yontemi olsun, durumlara yaklasimi olsun hersey harika ve mukemmeldi. Servisinizden cok cok memnun kaldik, tesekkurlerimizi sunariz, cok saolun.
Dogukan
Dogukan
1656531643
Volkan is an absolute pleasure to work with. He is not only knowledgeable but he is direct & patient. If you want results, you have to be upfront & know what you want. He made our process so much more simpler than it would be. He has never steered us in a wrong path at any point in time. My gratitude to him is absolutely enormous. If I could give more than 5 stars I would. There is no other immigration attorney I would recommend.
Doruk Kakici
Doruk Kakici
1656425641
He is really good in his job and as long as my change of status process duration, he was helpful to answer my tons of questions whenever I ask.I definitely recommend him for this kind of process.
Atakan Gunay
Atakan Gunay
1656027390
Volkan Bey’e Annemin vatandaslik islemleri icin basvurduk. Hizmet anlayisi gercekten mukemmeldi. Butun sorularimiz ve endiselerimiz icin her zaman destegini esirgemedi.Kendisine tesekkur ederiz.
Cecil DMtl
Cecil DMtl
1655213471
Volkan bey ile ablamın green card sürecinde bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştık. Çok kısa bir sürede herşey dediği gibi oldu ve ablam kartını aldı. Ardından ben ve eşim, vatandaşlık başvurumuzu Volkan bey ile yaptık ve 4 ay gibi bir sürede sonuca ulaştık. Bu yolculukta, bizim her sorumuza anında cevap vermesi, telaşımızı gidermesi, her daim ulaşılabilir olması ve nihayetinde işini seven, işine ve sözüne güvenilir bir avukattan öte, bir dost kazandık. Kendisini tanıdıklarıma da tavsiye ettim ve herbiri de aynı memnuniyetleri dile getirdiler. Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim.
kemal kaya
kemal kaya
1654725771
We have a lot of plans despite that we are struggling against a lot of problems in the time. Everything is for having a better life. So that we are looking to work best lawyers.I started to work with Mr Volkan after talking many lawyers many years ago. Whenever I need him he solved my problems. He shaped my life as a shinny diamond with cutting out problems by so so so kindly, gently, timely ways.For the highest energy, best service, reaching to your lawyer on time, finding best ways to solve the problems; and so polite and friendly I could say only one lawyer name: Volkan AnikI highly recommend Mr Volkan to everyone. For the best results, just work with the best.
N S
N S
1654616552
Oncelikle volkan beye Bir kez daha Burdan tesekkur ediyorum , turkiyedeki esimin greencard onaylandi!!Surec icerisinde arkadasca Ve her daim telefonlarima cevap verdi , uzulerek soluyorum ki Bunu Diyer avukatlar parayi aldiktan sonra malesef yapmiyorlar!HAYATINIZ VE ZAMANINIZ ONEMLI ISE DOGRU TERCIH VOLKAN BEYDIRcok mutluyum!Bir Cok avukatla gorustum hicbiri volkan bey kadar ilgilenmedi, whatsapptan turkiyede bile gorustumSiddetle tavsiye ederimTertermiz calisti emegine saglik volkan bey
Atahan Demir
Atahan Demir
1654288841
Amazing lawyer with great communication and he keeps track of every client closely. He’s a professional at immigration services and I hope to be a client for him in the future.
Sumeyye Unlu
Sumeyye Unlu
1653525255
Red edilmis green card basvurumuzun ardindan Volkan bey ile tanistik.Kendisi cok profosyonel,durust,disiplinli ve isini severek yapan birisi. 8 aylik surecte gece gunduz kendisine istedigimiz zaman ulasabildik ve her zaman sorularimizin cevabini aldik.Bugun itibari ile Green Card’mizi aldik.Kendisine ne kadar tesekkur etsem azdir.Volkan bey tavsiye edebilecegim en iyi gocmenlik Avukati.Kendisine kariyerinde basarilar diliyorum
Betul Aydin
Betul Aydin
1652301817
Green card surecimizde verdiginiz emekler ve samimi desteginiz icin tesekkur ederiz.
Ercan Cukurova
Ercan Cukurova
1652270560
Erika Gorlenko
Erika Gorlenko
1652051688
Outstanding, quick, punctual and an over all amazing service. This Lawfirm is by far the best!!
argun erdogan
argun erdogan
1651416301
Volkan bey ihtiyac duydugumuz butun hukuksal sureclerde yardimci oldugu gibi kendine her zaman kolaylikla ulasip surec boyunca ihyiyac duydugumuz sorulari cevaplayarak stresten uzak kalmamizi sagladi. Kendisine ve ekibine cok tesekkur ederim.
Ozgur Kose
Ozgur Kose
1650478618
Sagolsun telefonla aradim gayet guzel bir sekilde sorularima cevap verdi. Tesekkur ederim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Onur ERTURAN
Onur ERTURAN
1649946321
Bu arada diger aile fertleri ile ilgili green card basvurularini volkan bey ile kesinlikle devam edecegiz.Ayagina tas degmesin Volkan Bey.Esim, oglum ve ben kendi adima cok tesekkur ederim.
İlker Ser
İlker Ser
1649859293
Volkan bey hakkında buraya ne yazsak azdır Kişiliği,samimiyeti , yaptığı hizmet ,gerçekten çok ama çok başarılı .Uzun ve meşakkatli süren yolculuğumuzda bizi yalnız bırakmadığı için ve engin tecrübesi ile eşimin oturum almasında gerekli işlemleri eksiksiz yerine getirdiği için kendisine çok teşekkür ederiz.
ONUR GULMEZ
ONUR GULMEZ
1649294996
Mr Volkan helped me a lot with my case. He answered a lot of question and most important is he always directed me in correct way. I will always be grateful his professionalism. And thanks for today being there and helping me get my greencard.
Ozgur Cakir
Ozgur Cakir
1648598241
Red edilmis green card basvurumun ardindan volkan bey ile tanistim bana korkulacak ve ya endiselenecek hicbirsey olmadigini tekrardan basvuru yapip bu sefer green card alacagimi soylemisti ve bugun once Allah’in sonra Volkan beyin sayesinde green kartimi kazandim sizi tanidigim ve sizinle calistigim icin cok memnunum ben bugun green kartimi aldiysam bu sizin sayenizde com tesekkur ederim size volkan bey tanidigim tanimadigim herkeze onere bilecegim tek avukatsiniz .
Evren Konuk
Evren Konuk
1648434308
Trevor Hufnagel
Trevor Hufnagel
1647537437
I was planning to write for a long time, but I wanted to write it under the most recent post.I first contacted Mr. Volkan via messenger and in our first phone conversation, I understood how right I had to make a choice and carry out my file with Mr. Volkan.He is very patient, careful, analytical, intelligent and has a therapeutic personality. I hope there is a therapeutic word in the literature 😁He never asked for any confusing, unnecessary, or confusing documents. He is very knowledgeable about his file and his client. We never had the chance to communicate face to face, but he never made us feel his absence. A lawyer who really knows his business.According to some lawyers who demand tons of documents and take long files, Mr. Volkan enabled me to complete my process quickly and easily than I expected, with basic and simple real proof documents, without any interruptions or delays.I worked with him for an average of 7 months and was very satisfied. Thanks to his professional approach, flexibility and effective communication, he helped me a lot in controlling my anxiety level, so I said that he has a therapeutic personality.I was very pleased with my case and personally I plan to work with him again in my next case (I haven't told you yet, Volkan, but I'm sure of my decision 😅)I wish everyone good luck…
Emre G.
Emre G.
1647309460
Volkan bey gercekten alaninda uzman bir avukat. Kendisi yasanilacak sureci basit bir sekilde mukellerine anlatiyor ve her konuda da sorulan sorulara durust bir sekilde cevap veriyor. Ondan danismanlik hizmeti aldigim icin mutluyum ve kesinlikle danismanlik hizmeti almayi dusenenler icin tavsiye ederim.
N. Bauer
N. Bauer
1646324667
Volkan beye içinde bulunduğu bu zor dönemde bile beni kırmayıp buralara kadar gelip kızıma gösterdiği manevi destek ve hassasiyet için minnettarım. Ayrıca çok gecikmiş olan vatandaşlık başvurusuna katkılarından ötürü, göstermiş olduğu hassasiyet, anlayış, profesyonellik ve özveri için çok teşekkür ederiz. Her durumda her türlü sorumuza gecikmeden cevap verdiğini ve bizleri her konuda aydınlattığını da belirtmek isterim. Sizinle çalıştığımız için çok şanslıyız, işlerinizde üstün başarılar dilerken tekrar çok teşekkür ederiz, eşinize ve çocuklarınıza sevgi ve selamlarımızı sunuyoruz…
Bilge C.
Bilge C.
1645121578
Volkan Bey gocmen statusu degistirme surecinde is etigi ve profesyonelliginden hic odun vermeden bilgilerini ve tecrubelerini paylasark bu sureci basari ile gecirmemde cok yardim oldu. Kendisi her zaman email ve telefon ile baglantida kaldi ve butun bu surecte her zaman yanimda oldugunu hissettirdi. Her turlu gocmenlik ile ilgili konuda kendisine danismanizi gonul rahatligi ile tavsiye ederim.
Hanife Akinoglu
Hanife Akinoglu
1644900511
Thank u Mr Anik, u r a good person and good Lawyer..
Atilla Imamoglu
Atilla Imamoglu
1644804820
Volkan Anik beye ne kadar teşekkür etsem azdır.Benim davam bulunduğum eyalette birinin tavsiyesi üzerine bir Rus avukata gittim sonuçta ondan önce 2tane daha avukat ile konuştum fiyat uygun geldiği için Rus avukatı tercih ettim ne zaman benim evrak işimi aldı başladı 2 ay geçti konuştuğumuzdan bin dolar fazla istedi bende o durumda paranın çoğunu vermiş olduğum için istediği bin doları verdim evrakları gönderdi bir ay sonra vukuatli nufus kayit örneğini yanlış yollamis o evrak geri geldi bu evrakı 3 sefer yolladık farklı şekilde her defasında gerig geldi işte bu sırada Volkan Anik bey imdadıma yetisti.ondan sonra dosyayı Volkan beye verdim normalde hiç bir avukatın yapmayacağı şekilde ilgilendi ve a
özgü elveren
özgü elveren
1643670592
Volkan beyi adjustment of status dosyamla ilgili aradım. Kendisi çok ilgili , konu hakkında çok tecrübeli en önemlisi sorunuzu anlayıp dinleyip size spesifik cevabi veren biri. Çalışma şekli , iş ahlakı , disipliniyle keşke daha önce karşılaşsaydık dedik.Çok çok teşekkür ediyorum volkan bey 🙏🏼
Very professional lawyer! Helped a lot with my case. During the process Volkan was very responsive, answered all my questions, payed attention to details. I’m fully satisfied with the result! In future will work only with him!
Maria Kosmidou
Maria Kosmidou
1641814249
My family and I want to thank you for the professional work and advice we have received from you over theyears we have worked on my and my son’s immigration process. I deeply thank you for that. 🙏🏻"We greatly appreciate your hard work and expertise throughout the process what you did for me andfor my family. It was and will continue to be an unforgettable moment when we received the green card 🤩🤩 Thank you very much for beingour lawyer and we are very fortunate to have you 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Mr Volkan Anik
Elnur Hasanov
Elnur Hasanov
1641245023
Gerçekten mükemmel bir avukat, kendi avukatımın vermediği cevapları hiç bir ücret talep etmeden ön görüşme halinde yanıtladı, minnettarım keşke daha önce tanısaydım God bless!
Volkan Anik is the best lawyer for Immigration/Greencard issues. Literally applied for my change of status after I lost my status but thanks to his ways and work knowledge, got my first status and then after 2 years of long COVID-19 pendings I finally got my student status and getting ready for my first school day. He took care of everything all I had to do was to sign required documents. He cares about professionalism and work ethics which you won't find easily on any other Turkish/American lawyers. He makes sure that every case gets the best attention even if it's small or big case. Hopefully I will work my greencard/citizenship cases with him one day as well.Turkce:Volkan ANIK, Amerika'da bulabileceginiz sizi yolmayacak, tamamen durust ve profesyonel bir sekilde isini yapacak bir kac Turk avukattan birisidir. Kendisi hic olmayacak, approve almayacak dosyami dahi bir sekilde approved yaptirmistir, isinde en iyisidir. Gonul rahatligiyla en hassas dosyanizi bile kendisiyle paylasip iyi sonuclar alabilirsiniz. Allah izin verirse kendisiyle ileride greencard dosyalarimi da calisacagiz.
Agshin Yusubov
Agshin Yusubov
1640637932
He is one of the most professional person i have ever seen. If u are looking for lawyer who response the emails quickly, inform about every updates without calling or asking, he is the best.
Best personalized service. I send Mr. Anık all my family and friends for different type of immigration cases and everyone is happy. Thank you Mr. Anık.
Yucel Ontas
Yucel Ontas
1637817475
Volkan Bey’e ne kadar tesekkur etsem az . Kesinlikle ve kesinlikle Volkan Bey’i herkese tavsiye edicegimden suphem yok . Volkan Bey ‘in profesyonel ve deneyimli bir avukat olmasi disinda kendisi cok icten yurekli ve isini cidden cani gonulden yapan ve bunu size hissettiren bir avukat. Ne zaman bir olumsuz dusunceye kapilsam , Volkan Bey ile konustuktan sonra kafamda hic bir olumsuz dusunce ve negatif birsey kalmadi cunku Volkan Bey cidden iyi bir avukatin yani sira cok iyi bir dost oldu bu surecte. 2 yil sartli verilen yesil kartimi yineletmek icin Volkan Bey ile calismistim. Iliskimin devam etmedigi icin 10 yillik yesil kartimi alabilcegimin zor olucagini dusunuyordum ,fakat 10 ay bekleme sureci ardindan gorusme olmadan 10 yillik yesil kartim bugun basildi. Ben kendimi gercekten sansli hissediyorum Volkan Beyle calistigim icin.
Mariia DiCerbo
Mariia DiCerbo
1637512918
Working with Anik Volkan second time. Very helpful and understanding situations. Highly recommend.
Bahlul Guliyev
Bahlul Guliyev
1637342382
The best service everVolkan Anik have solved my immigration problems as quick as i wanted and in a smooth way.Thank you for being so professional and caring.
Ozgur Laleoglu
Ozgur Laleoglu
1636708837
Volkan beyden danışmanlık almıştım, profesyonel , güleryüzü ve çözüme odaklı yaklaşımıyla , ciddi anlamda yardımcı olmuştu..Kesinlikle tavsiye ediyorum …
Mujgan Turgut
Mujgan Turgut
1635823476
I recently contacted Mr. Volkan Anik. He was extremely prompt at returning my call.He is a wonderful person who makes our lives easier with the knowledge and experience he offers. I was amazed byhis amazing energy, honesty and sincerity. And I am so grateful to him for enlightening us on many immigration related questions without any expectation over the phone. A super professional attorney that I can wholeheartedly recommend.Iyiki Volkan Anik 🙂
MURAT BAYBAS
MURAT BAYBAS
1635445029
I contacted Mr. Anik to ask couple of questions. He was so helpful and professional. I can highly recommend him.
Mevlut Boyaci
Mevlut Boyaci
1635176904
Volkan beyle yolculugum 2019 da vatandaslik basvurusuyla basladi ve bugun mutlu sonla bitti vatandaslik testimi aksilik olmadan gectim cok sukur,pandemi suresince biraz uzun surdu 3 defa iptal oldu randevum defalarca sorgulama yapti ekstra ugrasti benim dosyamla sagolsun , sadece bir avukat degil abi kardes aileden biri gibi samimi gerektiginde bir piskolok gibi konustugumda beni rahatlatan morel veren bir insan her aradiginizda ulasabileceginiz her mailinize cevap alabileceginiz bir avukat burdan tesekkur ediyorum Volkan bey iyiki varsiniz 🙏🙏🙏
bilhan han
bilhan han
1634172240
İlk başta Volkan beye mesaj yoluyla bir soru sordum ve buradaki avukatlar gibi cevap almıyacagımdanda gayet emindim ,fakat akşam telefonum çaldıgında Volkan bey kusura bakmayın işim daha yeni bitti die cümleye başladı ,işini bukadar severek saygıyla ve düzgün yapan, insanlara yardım etmekten keyif alan samimiyetiyle güven veren bir Avukat çekinmeden herkeze tüm içtenliğimle ve şiddetle tavsiye edeceğim ,başarılarınızın devamını dilerim 🙏
John Can Ogan
John Can Ogan
1633799675
Amerika'da hiç bir avukatla muhattap oldunuz mu bilmiyorum. Hem ben hem de arkadaşlarımın yaşadıkları deneyimler korku filmini andırıyor. Genelde avukatlar para alana kadar ilgi gösteriyor ve sonra sizi önemsemiyor. Volkan Bey bu konuda bir istisna. Gerçek anlamda bilgilendirmeden, talebimin takibine, sonuçlanmasından bundan sonra ne yapmam gerektiğine kadar her konuda yanımda oldu. Anlaşıp, ödememi yaptıktan sona bile ben değil o benim peşimden koştu. Her gelişmeden beni haberdar etti, her sorumu büyük bir sabırla ve nezaketle cevapladı. Çevresinde hem Türk hem de Amerikalı avukatlarla çalışan bir olarak bütün içtenliğimle söyleyebilirim ki Volkan Bey, Amerikada "doktora ve avukata ihtiyacın olmasında ne olursa olsun" deyimine baş kaldırırcasına çalışkanlığı, bilgisi ve müşterilerine gösterdiği ilgisiyle bu söylemi çelişkiye düşürüyor. Kendisine yardımları, gösterdiği ilgi ve görevinin ve sorumluluklarının üstüne çıkarak -orijinal belgeleri Volkan Bey'e göndertmiştim ve benim teslim almam gerekiyordu fakat uçakta yaşadığım bir sorun nedeniyle ulaşamadım. Kendisi Pazar günü hiçbir zorunluluğu ve sorumluğu yokken 2 saat yol gelerek belgeleri bana getirdi- Amerika'da kimse seni avukata düşürmesin söylemini çarpıcı şekilde yalanlıyor ve belkide hiçbir arkadaşımın -Türk, Amerikan, Sırbistian ve İtalyan -avukatlarda göremediği iş etiğini ve insanlığını ve şefkatini yadsınamaz şekilde göz önüne sunuyor.I do not know if you ever need to work with a lawyer in the US. The common saying goes as you need to stay away from doctors and lawyers above anyone else. I know many of my friends and acquaintances who had a terrific rapport with their lawyers until they made the payment. Unfortunately, their lawyers almost disappeared once they received the payment. They had to chase their lawyers and even beg them to do the work they paid for them to do. Given what I know from the experiences of others, Mr. Volkan plays quite a controversial role. I never had to chase him (in fact, he chased me), and he informed me what was going on, and he even used unsolicited incentives to make the process faster. During the whole process, he was extremely kind, responsive, and retroactive. I had many friends who worked with American, Serbian, US lawyers, and they were highly interested until they received the money, and then they simply stopped caring about them. I am proud to say that Mr. Volkan and his law firm hold very high standards for work ethics. It is rare to find a law firm and lawyer that cares so much about their clients. I am not a person who leaves reviews on every occasion, but given the extraordinary care and service, I felt obliged to let you know that you will be in good hands with Mr. Volkan. I can not thank him enough for his patience, for keeping me informed on everything, to answer all my questions -even when I was asking the same question day after day- patiently, professionally, and without feeling me make awkward. I can not take him enough for all his hard work and patience.
Berk Kilic
Berk Kilic
1633470475
Volkan bey işinin uzmanı desem az kalır. Kendisi diğer avukatlar gibi cebini düşünmüyor. Eğer işiniz olmıyacaksa olmaz diyor. Amerikada böyle dürüst avukat bulmak zor. 👌🏻 Şiddetle danışmanlık almanızı öneriyorum.
Burak Tas
Burak Tas
1632973992
Gecen sene 9/18/2020 tarihinde baslayan cileli green card surecim volkan beyin destegi ve cabasi ile olumlu sonuclandi. Herkese oneririm. Kendisi istediginiz zaman surekli ulasabiliyorsunuz yogun bir tempo ile calisiyor gece gunduz demeden yardimci olmak icin caba gosteriyor. Kendisine bircok kez Tesekkur etmistim ve burdan da tekrar tesekkur etmek isterim. Kendisine cok minnettarim. Kesinlikle herkese oneririm.
tugana kacar
tugana kacar
1632859336
Volkan Bey ile 2020 de basladigimiz Green Card basvuru surecimiz 2021 de kendisinin sayesinde olumlu bir sekilde sonlandi. Her zaman profesyonel, olumlu, saygili ve sabirli olusundan herkese tavsiye ettigim avukatimiz Volkan Bey'e sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum. Kendisine gozlerim kapali guvenebilecegimi ilk konusmamizdan anlamamla beraber, bu zor surecte bir dakika olsun kendisinden suphe etmedim. Saat kac olursa olsun telefonlarima her zaman donusu disinda sorularimi hic bir zaman cevapsiz birakmadi. Ulasilabilir avukat bulmanin zorlugunu bu yolda olan kisiler bilirler, Volkan Bey pozitifligi ile Texas'da yasamama ragmen ayni statede gibi islerimi titiz ve hizli yuruttu. Suphesiz benim icin bulunabilcek en iyi avukat.
OZAN TUNCAY
OZAN TUNCAY
1632625298
Eger aradiginizda ulasabileceginiz, sorularinizi aktarabileceginiz bir avukat istiyorsaniz dogru adres VOLKAN ANIK.Hersey icin tekrardan tesekkur ederim Volkan bey.
Flamour Rama
Flamour Rama
1632620130
Very helpful, honest and professional one of the best . Strongly recommend
Alp Eren
Alp Eren
1632445059
Volkan beye ailem ve kendi adıma sonsuz teşekkürler bizimle çok ilgilendi güleryüzü profesyonel çalışmasıyla amacımıza çok kısa zamanda ulaştık en önemlisi istediğimiz zaman bize bir telefon kadar uzaktı başarılarınız daim olsun 🙏
Anil Serpin
Anil Serpin
1632165008
Great lawyer for immigration, everything was kept simple and smooth and we had no issues through the whole process. Thanks again!
Müzeyyen Demir
Müzeyyen Demir
1631659526
Eşimle birlikte green card başvurumuzun her adımında sorularımızı cevaplayıp, her aradığımızda ulaşabildiğimiz ve profesyonelliğine hayran kaldığımız bir avukat oldu. Süreç çok hızlı ve sorunsuzdu, her şey için çok teşekkür ederiz.He became a lawyer who answered our questions at every step of our green card application with my wife, whom we could reach every time we called and whose professionalism we admired. The process was very fast and smooth, thank you very much for everything.
Nese Top
Nese Top
1631659012
Fevzi Dirican
Fevzi Dirican
1631555453
Volkan beyin kaliteli hizmeti ve doğru yönlendirmelerinden dolayı vatandaşlık işlemlerim hızlı ve eksiksiz olarak tamamlandı bundan dolayı çok teşekkür ederim.
Erdem Aydın
Erdem Aydın
1631220605
Isini severek yapan insan, en basarili insandır. Tipki Volkan Bey gibi. Volkan Bey'le çalısmaya 2016'da başladım. Once fiancé visa, sonra 2 yıllık green card başvurusu, 10 yıllık green card başvurusu ve sonunda vatandaşlık başvurusuyla bugun vatandasligimi almış bulunuyorum. Her zaman kibar, nazik, ulasilabilir, isini doğru yapan ve gözünüzu arkada bırakmayacak bir insan. Emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum ve basarilarinizin devamını diliyorum.
Peyma Ayanoglu
Peyma Ayanoglu
1631100711
Volkan Bey'le çocuklarımın F1 vizelerini almak için uğraştığım şu günlerde tanışma fırsatım oldu. Kendisiyle çalışma fırsatını belki 6 ay önce bulmuş olsaydım hala vize için randevu açılması bekler olmazdım herhalde. Müvekkili olmamamıza rağmen bir pazar günü bile ailesinden vakit çalıp bize yol göstermeye çalıştı. Kendisine profesyonel ama bir o kadar da duyarlı yaklaşımı için çok teşekkür ediyorum. Hukuki bir sorunum olur ise Amerika'da aklıma ilk gelecek avukat kendisi olur.
Değerli Avukat Sayın Volkan Bey ,anne ve babamin Green Card basvurularinin son aşamasında işlemlerimize müdahil olmasına rağmen ,kısa zamanda başarılı, profesyonel, ve iş bitirici tavırları , olumlu ve iyi niyetli davranışlarından dolayı ,böyle sevindirici ve bizleri mutlu eden sonuca umduğumuzdan daha kısa bir zamanda ulaşmamızı sağladılar . Kısa süreli de olsa avukatımız olarak alınan bu sonuçta ki başarılı katkılarını , yaşadığımız sürece yüreğimizin bütün sıcaklığı ile ailece daima şükranla hatırlayacağız . Çevremizde alınacak sonuçtan mutlu olmak ve sevinmek isteyen arkadaşlarımıza Sayın Volkan Beyi önermekten her zaman gurur duyacağız . Her sey icin tekrar cok tesekkur ederiz Volkan bey.
Beyond Media
Beyond Media
1631030531
We just got our green card for my wife. Mr. Volkan Anik is always available, explains things in detail and has a ton of experience to pull from. We are grateful we chose him to help us with our AOS.
Very responsible and knowledgeable Attorney!Highly recommend. Mr Anik was helpful and responsive to all our questions and concerns. I did not regret . His office provided excellent service, demonstrating professionalism and personal attention to all details in my case.
Ayca S
Ayca S
1630869786
Mr. Anik is very professional and responsive. We worked with him twice on various immigration applications. He has always been very informative, honest, confidential and polite. He responds timely and informs his customer without leaving things in the air. I recommend his service to anyone. We are very pleased with Anik Law. Thank you Mr. Anik for everything you did for us!
Ece Zuhal Taner
Ece Zuhal Taner
1630869284
Mr. Volkan Anik is one of the most professional, responsive and sincere attorney you could find. He always puts his client’s needs first. He always answered all of my questions patiently and promptly even on weekends. Thank you for all your help, Mr. Anik.
Mike Sahin
Mike Sahin
1630868413
Aysegul Ozturk
Aysegul Ozturk
1630855938
Green card alma yolumuzda bir isik olan sayin Volkan Anik ve sayin Michael Gokhan Kiran avukatlarimiza sonsuz tesekkurlerimizi sunuyoruz. Durust, dakik ve hep disiplinli calistilar. New York ve New Jersey nin en iyi avukatlari
I was looking for immigration lawyer and I heard that Mr. Anik is professional and knowledgeable. I am so glad to met with him. He responded all my questions and gave me the best solutions.
Oguz Akgungor
Oguz Akgungor
1630186475
yunus parlar
yunus parlar
1629482220
I have received my green card today. I really appreciate Volkan Anik. He know what he is doing. He helped me with every single question. I reached him whenever I need. He is really professional. I definitely recommend to work with him. Thank you so much.
Volkan bey benim su ana kadar muhatap oldugum avukatlarin en iyisi. Kendisi her an yardima hazir, iyi yonlendiren , profosyonelSiddetle tavsiye ediyorum
Aydin Ataseven
Aydin Ataseven
1628740702
Mr Volkan Is the best lawyer I ever known, he is really professional and a kind person, I am extremely happy to work with him, he is not just an attorney, He is just like a friend or a family member. Thank you !!!Bir avukattan çok daha fazlası…Teşekkürler Volkan abi
Excelentes abogado. Me ayudo a obtener mi ciudadanía. Súper profesional. Lo recomiendo.
Cem KAPLAN
Cem KAPLAN
1627395897
Volkan Bey göçmenlik davamın başlangıcından sonuna kadar profesyonel şekilde tüm evraklarımla başvuruyu tamamlamama yardımcı oldu. Google 5 yıldız vermeme izin veriyor ancak kendisinin profesyonelliğine ve bilgisine 5 milyon yıldız bile az bence. Tüm göçmenlik sorunlarında yardımcı olunacak tek ve doğru adrestir kendileri. Zamanınızı başkalarıyla kaybetmeyin derim.
ismail cinar
ismail cinar
1625506901
Volkan bey cok tesekkur ederim nisanlimin vize islemleri konusundaki yardimlariniz icin ne zaman ihtiyacimiz olsa yanimizdaydiniz pandemic nedeniyle yasanan sanssizliklara ragmen sizin yanimizda olmaniz en buyuk sansimizdi
Ozy Violet
Ozy Violet
1625450883
The best of all the lawyers I've ever worked with! even on independence day he answered my questions! I can always reach him and get answers to my questions very quickly. He is very responsible, listens to you well and does a perfect job. Highly recomended! Thank you
Mehmet Yilmaz
Mehmet Yilmaz
1625187339
Öncelikle iyi bir insan sonra iyi bir avukat samimi,karsi tarafin duygularini ve hissiyatını düşünen, sorumluluk bilinci olan,profesyonel 7/24 saat ulaşılabilir ( aradığımda trafikte olmasina rağmen arabasını durdurup cevap verdigide oldu).Ailem ve kendim adıma Volkan beye teşekkür eder tüm içtenliğimle herkese tavsiye ederim.
serkanelibuyuk
serkanelibuyuk
1625006725
Volkan Bey bize esimin basvurusu icin yardimci oldu, her sorumuza aninda cevap verdi, corona doneminde bazi islemler elde olmayan sebeplerden uzadiginda dahi bize ara ara haber vererek yardimci oldu. Gercekten isinde profesyonel ve her turlu sorunuza aninda cevap veriyor, kendisini Bir cok arkadasima tavsiye ettim.
Almina Gulluce
Almina Gulluce
1624919579
Gocmenlik ile ilgili yapacaginiz tum basvurularda eksiksiz ve profesyonel bir hizmet bekliyorsaniz kesinlikle Volkan bey ile calismanizi tavsiye ederim. Fazlasiyla titiz bir sekilde her sey ile ilgilenip, tum process icin gerekli bilgilendirmelerden surekli haberdar etti ve dosyamiz kisa bi sure icerisinde olumlu bir sekilde sonuclandi. Cok ilgili ve isini en iyi sekilde yapiyor . Her sey icin cok tesekkurler.
abdulahtat feda
abdulahtat feda
1624120925
Cem Serpin
Cem Serpin
1624120900
Çok zor diye düşündüğüm iki yıl home residency kuralını Volkan Bey tamda söylediği süre içerisinde kaldırdı. Her aradığımda üslubuyla, kibarlığıyla hep yardım etmeye çalıştı. Maillerime kısa sürede dönüş yaparak kafamda hiçbir zaman soru işareti bırakmadı. Kendisi çalışabileceğiniz en iyi avukatlardan. Çok teşekkür ederim güzel insan.
Hasan Şahin
Hasan Şahin
1623495244
Volkan Bey tam covid öncesi başlayan ve pandemiyle beraber eden dönemde Green Card sürecimi yürüttü. Başından sonuna her zaman kibar, açıklayıcı, yardımcı, sabırlı ve profesyonel çizgisini korudu. Gece gündüz alakalı veya alakasız tüm sorularımı yanıtladı ve tüm süreci en hızlı şekilde yönetti. Böylesine tecrübeli ve işinde iyi biriyle bu süreci geçirdiğim için çok şanslıyım. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim. Tavsiye edebileceğim en iyi göçmenlik avukatı!!! 👍🏻💯
Volkan Bey öncesinde bi kaç avukatla iletişimim olmuştu fakat ne zaman bir sorunum olsa onlara ulaşmak veya bilgi almak külfet oluyordu. İyi ki diyorum şans eseri bulmuşum, bir başkasına belki yol gösterici olur diye bu yorumu yazıyorum, Volkan Bey bir avukattan çok daha fazlası buna şahit oldum. Yeşil kartımı alma sürecimde ki o kadar olumsuzluklara rağmen başardık 👍👍😎 Volkan Bey’i önerdiğim kişi sayısı her geçen gün artıyor ve artacak 🙌
Selim Sahin
Selim Sahin
1623259079
Very Very accurate smart gentleman lawyer he is always on top of his work gets the job done before you even ask him what’s going on with your case. Doesn’t ask for money if you have a question he will help you he will give you ideas and he won’t charge you.Unless he’s doing the job for you. I wish I met him before wish you the best luck in your career volkan anik.
Metin Dinç
Metin Dinç
1622817843
3 sene suren sancılı bir boşanma süreci yaşadım.İlk avukatımın iş bilmezliği yüzünden,kolay gibi görünen dava,gelinen süreçte,karmaşık ve işin içinden çıkılmaz bir hal almıştı.Bu süreçte davamın takibini alabilmesi için başka avukatlarla görüştüm.Bazıları pandemi sürecinden dolayı yapılabilecek birşey olmadığını ve sürecin daha çok uzayabileceğini söyledi ve davayı almak istemediler.Bazıları ise tamamiyle maddi çıkar gözeterek benden çok yüksek rakamlar talep ettiler ve buna rağmen belirsizlikten ve kesin olmayan sonuçlardan bahsettiler.Bir tanıdığım aracılığı ile Volkan bey ile tanıştım.Çok ilgili davrandı ve davayı yeni avukatım olarak devam ettirdi.3 sene sonuçlanamayan dava,volkan beyin sayesinde,2 ay gibi kısa bir süreçte adıma olumlu bir şekilde sonuçlandı.Demek ki avukat varmış bir de gerçekten avukat varmış.Gelişmlerden an ve an beni haberdar etti tüm şeffaflığıyla.Tekrardan çok teseekur ederim volkan bey
Recep Demir
Recep Demir
1620214433
Vize surecimde işini profosyonel ve severek işine karakterini yansıtan işinin ehli olan Volkan Beye ne kadar teşekkür etsek azdır eğer bu avukata sahipseniz her zaman bir sıfır öndesiniz
Ahmet
Ahmet
1620176476
Vize surecim boyunca yardimlarini bir an olsun esirgemeyen cok profesyonel ve basarili bir avukat. Hersey icin cok tesekkur ederim.
Gulsum Cevik
Gulsum Cevik
1619787857
Volkan bey hersey icin cok cok tesekkur ederim annem ve babamin greencart islemlerinde sizinle calistigimiz icin cok mutluyuz gercekten bu karisik ve zorlu covid doneminde bile surecte bizi hic yanliz birakmadiniz herkese sizi siddetle tavsiye ediyorum. Hic dusunmeden sizinle calismalilar:) iyiki varsiniz!!!
ahmet emin
ahmet emin
1619735147
Volkan Anik...... Kendiniz gibi görebileceğiniz bir avukat. Vatandaşlık işlemlerim için kendisiyle çalıştım ve bu süre zarfinda tanıdığım herkese tavsiye ettiğim ve edecegim bir avukat. Oyle ki bırakın benim işlemlerimle uğraşmayı başkaları için soru sorduğunda bile cevaplayan bir avukat. Size hiç bir zaman ücret yatırın sonra sizinle ilgileneceğim demeyen bir avukat. En önemlisi, istediğiniz zaman hatta gece bile ulaşabileceğiniz bir avukat. Kişiliği karakteriyle bence diğer avukatların örnek alması gereken bir avukat. Iyiki sizinle tanışmış ve çalışmıştım. Herşey için canı gönülden cok teşekkür ederim...
Jacob J. Levy
Jacob J. Levy
1619731791
I had a question about our US citizenship application timing to Mr.Anik (actually I prefer to call him as "Volkan Bey, our family attorney!") and he immediately responded through calling me on the phone and told every detail, every option and every probability, one by one, with a great deal of patience and impeccable professionalism to the point. It is the first time we speak each other on the phone but I feel as if I know him for many years. I am so sure that we will keep knowing each other closer for the forthcoming years as well.I am also a fan of his detailed online Q&A sessions about legal immigration, and I strongly recommend him to anyone who is interested in such delicate cases. Lucky, we have such a precious attorney here in US!Thank you so much Volkan Bey!
Halil Durak
Halil Durak
1619281863
Umit Tombas
Umit Tombas
1619136436
he did everything he could and did it fast, i was not expecting that he would take care of everything fast the staff he works also very responsive and helpful... thanks for everything
Fatma Dam
Fatma Dam
1618248502
Volkan bey her soruma net ve açıklayıcı cevaplar verdi, göçmenlik ve vize türleri konusunda çok bilgili ve tecrübeli.
Taylor Bryan
Taylor Bryan
1617679877
Migena Ergun
Migena Ergun
1617561409
Volkan bey hiç gocunmadan, hastaneden yeni çıkmasına rağmen bizim, sorularımıza cevap veren bir avukat. Gereksiz yere uçmadan ve netlikle gerçekleri söylediği için ona teşekkür ederiz. Dürüst bir avukatla görüşmek paha biçilemezdir. Çok teşekkür ederiz.
serkan alkan
serkan alkan
1617492380
I would definitely recommend Mr Volkan after I’ve worked with many attorneys. He is very responsible, listens you well and pays attention on your case. Thank you for the effort you put into my case and made it easy for me.
DİDAR ÇALIK
DİDAR ÇALIK
1617122890
Volkan bey birlikte çalıştığım en iyi avukat.işinde titiz ve çok ilgili.her saat ulaşabildim asla cevapsız kalmadım.her aşamada açıklayıcı ve kalbe su serpen bir avukat.sadece ben değil bir sürü arkadaşım aynı şeyi düşünüyor.gözünüz kapalı evraklarınızı teslim edin.ona çok çok başarılar diliyorum
Volkan bey ile tanışmamız oğlumun evliliği üzerinden greencard başvurusu ile oldu.Volkan bey bu süreçte bızlere gerçekten içten ve samimi yaklaşımı,yönlendirme ile zor ve meşekatli surecı atlattık şükür ve muradımıza erdik kendisine ne kadar teşekkür etsek azdırÇalışma hayatında başarılar diliyorum sevgiler saygılar
Muhammed Koc
Muhammed Koc
1616411814
Bugun itibari ile sonlanmis bulunan Adjusment of Status surecimin basindan itibaren Volkan Bey ile beraber calistik. Kendisi cok basarili bir avukat oldugu gibi, her daim ulasilabilir olusu, is ahlaki, kibarligi, alcak gonullu ve yardim sever yaklasimi ile ayni zamanda Amerika’daki Turk komunitesi icin cok buyur bir deger. Kendisi isini ozen ve titizlikle yapan cok tecrubeli ve basarili bir avukat. Surecin tamamini tum detaylari ile aciklamis olmasina ramen, kafama takilan butun sorulari pozitif enerjisi ile hic bir zaman yanitsiz birakmadigi icin, ayrica gonulluluk esasina dayanarak cekmis ve cekmekte oldugu bilgilendirici Facebook ve YouTube yayinlari icin kendisine sonsuz tesekkur ediyorum ve kendisini gocmenlik ile ilgili yardima ihtiyac duyan herkese tum ictenligim ile tavsiye ediyorum. Iyi ki varsiniz, Sevgiler.
binnur pire
binnur pire
1615696355
Sevgili Volkan Bey ,Sizin inanılmaz mesleki donanımınızın yanında insani yönünüzü anlatmaya gerçekten kelimelerim yetersiz ..Bu süreçte hiç yalnız bırakmadınız , herzaman ulaşılır oldunuz . Sorulmak istenen bir soru olduğunda , cevap almanın günler aldığı bir yerde yaşıyoruz .. Siz gece demediniz, haftasonu demediniz , anında geri döndünüz!En ufak detayına kadar herşeyi hem yazdınız , hem anlattınız . Konumuzla alakalı olmayan sorularıma dahi özveriyle ve sabırla cevap verdiniz . Hiçbir kazancınız olmamasına rağmen . . Bizler öyle şanslıyız ki ; ne sorunumuz olursa olsun kendimizi emanet edebileceğimiz siz varsınız .. Emin ellerde olduğunu bilmek öyle önemli ki ! Bunu kat kat fazlasıyla hissettirdiğiniz için sonsuz minnettarım ..Siz mesleğini tam hakkıyla , tüm kalbiyle , merhametiyle yapan eşşiz bir avukat veİnsansınız . İyi ki varsınız !Sonsuz sevgi ve saygılarımlaBinnur Jutras
Helin Holt
Helin Holt
1614111801
Kendisi alanında uzman, müvekkilleri ile çok yakından ilgilenen, bunun yanı sıra sosyal medyada dünyanın dört bir yanından kişilere yardım etmek için canlı yayınlar ve YouTube videoları ile alanın en iyilerinden, çok başarılı bir avukat! Buradan bir kez daha kendisine teşekkür ediyor gözü kapalı öneriyorum.
Sezgin Uzun
Sezgin Uzun
1613250844
Sayın kıymetli avukatım,Volkan bey cok tesekkur ederiz.Ben ve ailem icin cok değerli bir insandır.Profesyonel bir avukat, her zaman bize yardımcı oldu ,Benim ve esim icin yaptıklarınız ve bu kıymetli zamanınız bize ayırdığınız icin size minnettarız.Herkese tavsiye ediyorum avukat gibi degil bir ark gibi hep yanımızdaydı, Sizinle çalışmak çok güzeldi. Avukat aramanıza gerek yok volkan bey bir telefon uzağınızda sizi seviyoruz ...
s u
s u
1610208502
He's the best immigration lawyer in USA I work with I absolutely recommend him for anyone who needs immigration lawyer very easy to talk to and get to him when you need him THE BEST Thanks Volkan Anık
Atilla Mecit
Atilla Mecit
1609256994
Profosyonel ve kaliteli hizmet, , yesil kartim geldi. Cok Tesekkur ederim, kesinlikle tavsiye ederim.
Mert Hazinedar
Mert Hazinedar
1608654170
I don't know how I can explain his work discipline, respect and patience for his client. I worked with many lawyers on various files. Mr. Volkan Anik is one of the best lawyers in New York. Thank you again here. We'll meet in citizenship procedures.
Ibrahim Angur
Ibrahim Angur
1608471585
He is the best in NJ-NY. He responds in an extreme timely matter, he is a very knowledge, trustworthy person. Highly recommend.
Huseyin Kalafat
Huseyin Kalafat
1608311316
Volkan bey,Hiçbir talebiniz olmadan yaptığınız hızlı dönüş ve değerli yorumlarınız için eşimle birlikte teşekkür ederiz. Keşke aynı eyalette olsaydık, avukatlık işlemleri için kesinlikle sizi tercih ederdik.Kariyerinizde başarılarınızın devamını dileriz.Sağlıklı günler,Hüseyin Ümit
Rauf Ağazade
Rauf Ağazade
1607985694
He was my attorney and I can clearly say he is the best in NYC. Very friendly, professional and quick responder in any case and any time. I’m proud and happy that I got such a good lawyer. Thanks a lot Mr. Volkan!
Enis Bilgecan
Enis Bilgecan
1606619244
Volkan bey'e green card sureci ile ilgili danistim, kendisine vermis oldugu net ve yardimci bilgiler icin burdan da tesekkur etmek istedim.
Fikri Hervenik
Fikri Hervenik
1606282383
I would highly recommend Volkan to anyone who needs an immigration attorney. He is honest and has a lot of patience for his clients, answering all their questions. You can reach him anytime you want that’s one of the best thing about him. He is not only lawyer to us he become like our family. Thank you so much for helped us to got our green card.
I would like to thank Mr. Anik for all his hardwork.Also I would highly recommend Mr. Anik to anyone who needs an immigration attorney. He is highly knowledgeable and easily accessible. He knows how to get things done. They do their job very well, my wife's green card came.🙏
Gonca Erdoğan
Gonca Erdoğan
1603975374
Gerçekten çok profesyonel ve işini iyi bilenle yürütmek istiyorsanız kesinlikle tek adresiniz Volkan Anik.Çok destek oluyor ve emin ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz.Ben ve eşim volkan bey sayesinde hayallerimize kavuştuk ona ne kadar teşekkür etsek az kalır.Pandemi dolayısıyla konsolosluk görüşme günüm ertelenmişti ve volkan bey onuda bir şekilde halledip bir sonraki güne aldı ve benim için mucizeydi.Ben şuan eşimin yanında amerikadayım sonsuz teşekkürler Volkan bey elinize emeğinize sağlık.
shaweta pandey
shaweta pandey
1603724290
Our experience with Volkan and his team has been really good . In spite of the pandemic and its related challenges , he was able to help us get all our paperwork through even remotely . He was able to give us advice promptly and we were able to get our application processed in a short time . He has been very professional and helpful . Will surely recommend his services .
Tuncay Gunay
Tuncay Gunay
1603551987
They do their job very well, my wife's visa was approved yesterday and she will be in America soon .. Thank you very much for your help. You did a good job.
Ahmet Albayrak
Ahmet Albayrak
1602611051
I’m very satisfied with the service.He works very carefully, meticulously and with discipline.I got answers to my questions very quickly.I’m very glad to work with him.I recommend you work with him...
Mehmet Yener
Mehmet Yener
1602370128
I’m not the normally review a business but I must say I was impressed. Mr.Volkan took my case and start really fast. Mr.Volkan and his entire office very professional and made me feel comfortable when I had hard time. I thought his price were reasonable and actually was cheaper than some attorneys I had spoken with. It was great experience, definitely I recommend Mr.Volkan.(Volkan bey halden anlar 😀)
Volkan bey ,16 Aylik surecteki yardimlariniza ve profosyonel is bilginize sonsuz minnettariz.Sabirla dinlediniz,sabirla anlattiniz ve sonunda bizi kavusturdunuz.Hersey icin tesekkurler.Iyiki tanimisiz sizi.
fatih bertan
fatih bertan
1596730081
Çok saygılı sorduğum hersoruya içtenlikle cevap verdi.İnternetten bulup gitmiştim ofisine hiç tanımıyordum kendisini samimi davrandı yardımcı oldu işimi halletti bir sıkıntı yaşamadım.başarılar diliyorum...
Mert Duysal
Mert Duysal
1595877587
Highly recommended. Mr. Anik walked us through the entire process of our case. He is very responsive, knowledgeable and helpful. It was such a pleasure working with him. Thanks again for the help.
Beytullah Baris
Beytullah Baris
1592520871
Mr Volkan is one of nicest lawyer that I met in New York City. He has a positive energy which is perfect for most of the people who has Immigration case for green card. Most of the time he will gave fast response to my texts and questions, he even answered my friends questions which are not related with my case.I personally satisfied from his consultation and services. Thank you very much everything you have done Mr Volkan , I appreciated.
Seda Bak
Seda Bak
1592499394
Yabanci bir ulkede, haftalardir aradigim ilgi ve merak ettigim butun sorulara, acik bir anlatim ile uzun uzun cevap verdigi icin kendisine cok tesekkur ediyorum. Herhangi bir ucret yada randevu talep etmeden bir avukattan ilk kez bu kadar detayli bilgi alabildim. Ilk irtibata gectigim andan itibaren, (sans eseri telefona kendisi cikti;)) telefonda konusmamizla beraber, hicbir sorumu atlamadan oldukca aciklayici bir sekilde yanitladi.Gonul rahatligi ile tekrar arayabilecegimi biliyorum. Kendisine ilgi ve alakasi icin cok tesekkur ediyorum.
Burak Özdemir
Burak Özdemir
1590351731
Egri oturalim dogru konusalim, hic bir talepleri olmadan merak ettigim sorulari sordum ve hizlica cevap verdiler. ne yazik ki abd'de herkes boyle degil, bir gun (insallah kotu bir sey olmaz tabi) avukatlik bir isim olursa, ilk kendilerine soracagim/
Arif Islek
Arif Islek
1586128693
He is more than what we expected from an attorney. he is a great person. He did what he promised us on time. It was a great experience and we will look for working with him in the future.
Mehmet Kurhan
Mehmet Kurhan
1584469843
You won’t regret working with Mr Volkan he is always around to answer any questions you might have. I really had difficulties during the green card process yet I was lucky that I had Mr Volkan. He calmed me down and guided me in every aspect of the process. He is definitely your guy. Thank you so much for such a great job and making our lives easier.
Mr Volkan is an amazing and a very friendly lawyer. He explained our issue very clearly. Thanks to him we made the right decision.
Aysun Scott
Aysun Scott
1582560823
Eger samimi ve guvenilir hissetmek istiyorsaniz kesinlikle doğru adresdesiniz. Volkan bey cok içten her soruma sabırla tek tek cevap vererek beni yapmam gerekenler konusunda yönlendirdi. Aradığımda telefona kendisi çıktı hic kestirmeden zaman ayırdi. Gönül rahatlığı ile görüşüp çalışabilirsiniz . Burdan da tekrar tekrar kendisine cok teskkur ederim.
Nader Yafaee
Nader Yafaee
1582486667
Busra Yilman
Busra Yilman
1581630867
Volkan Bey çok güzel bir iş çıkarttı. Kendisi ilgili, bilgili bir avukat. Bizlerle iletişimi de çok güzeldi. Sonuc almadığı case yok sanırım ve ne dediyse çıktı. Kesinlikle tavsiye ederim.He was a great lawyer. He helped with everything from the start till the end. His communication still is perfect. I dont think he has any case without a good result. Highly recommended.
yakup eker
yakup eker
1581263173
... Degerli avukatimiz, Volkan beyin ilgi ve alakasi icin kendisine ne kadar tesekkur etsek azdir .... isinde son derece profosyonel ilgili, alakali, cok titiz kesinlikle tavsiye ediyoruz .....Emine & Yakup
SELÇUK UÇAR
SELÇUK UÇAR
1581182661
Volkan Anik is the best immigration attorney I've dealt with. He took our immigration F2A case and he mentioned specific time frames on how long it will take to process my case. Processing out case took exactly what he told us and My wife was granted U.S. visa in just 2 year and 3 months after applying. We are very grateful for Volkan and We highly recommend him for anyone who needs an immigration attorney.Thank you Volkan Abi for being so professional, caring and knowledgeable immigration attorney.Selcuk Ucar
Volkan beyle ABD.vatandaslik islemlerim icin calismis olmak buyuk bir sans ti benim icin.tesekkurker.🙏
merve babacan
merve babacan
1581007089
Bugün nişanlılık vizem onaylandı sevincimi anlamam. Volkan beye çok tesekkur ederim .Tatil veya saat gözetmeksizin sonuna kadar yardımcı oldu. Evraklar ve süreç konusunda stres yaşamamak icin bence en güvenilir kişi . Benim icin inanilmaz ve imkansız gibi bir durumdu vize alabilmek ama ilk seferde sorunsuzca sayenizde gerçekleşti. Tekrar çok çok çok teşekkür ederim.
Ilhan Gorgulu
Ilhan Gorgulu
1580830338
Mr.Volkan is very professional and friendly lawyer. We were able to reach him whenever we needed him. 👍🤲
Engin Baydemir
Engin Baydemir
1580656886
Vermis oldugunuz kaliteli hizmetden dolayi simdiden cok tesekkur ediyorum Volkan bey hafta sonu olmasina ragmen hizli cevap vermeniz beni cok sevindirdi vermis oldugunuz kaliteli hizli ve gevenilir hizmetlerinizden dolayi cok cok tesekkur ediyorum basarilarinizin devamini diliyorum
ceyda öztürk
ceyda öztürk
1579770880
Volkan bey sayesinde Cok kisa bir surede sorunsuz birsekilde 10yillik green card’imi aldim, nekadar tesekkur etsem azdir,yaptigi isi sonuna kadar takip ediyor ,ozverili calisiyor, kendisini bir arkadasimin referansiyla tanidim simdi bende herkese tavsiye ediyorum, icten , samimi, caliskan, basarilir bir avukat
Christina Pearl
Christina Pearl
1579304509
Volkan is an amazing lawyer. Whenever we needed to ask him any additional information he was always available to help and answer any questions. Me and my husband we are amazingly pleased by his service. He always assured us of care and his best efforts. I recommend him to anyone that needs a lawyer that will take the best care for the case possible.
ezgi koparan
ezgi koparan
1579230132
Mr. Anik was extremely helpful and attentive with my green card application and interview.You can reach him easily and he will answer your questions without making you feel panic about the process. He is honest and will explain you your situation clearly so you know what to expect from your ongoing case. I say he is honest because all the other lawyers I talked before him recommended they should come to the interview with us with an extra charge of money, and he told us himself that we don’t need a lawyer to go to interview (must say our case was an easy going case also because it’s a real one and I was pregnant when we sent our file and went to interview with our baby) so we appreciated that he didn’t try to rip us off.Overall it was a good experience and I already recommended him to my other friends those needed a lawyer for their status updates etc.
Yildirim LiKOS
Yildirim LiKOS
1579229983
He is one of the best lawyer I ever seen in my life.. he always answer even if he is so busy in any case whenever you need a help he’ll be there for you . Also he is not just a lawyer he is also life guide and always gives meaningful advice in any situation.. thank you so much ...
Mila Mila
Mila Mila
1578960741
Mr. Volkan is an amazing lawyer. I got to meet him years ago when I was in need of a good qualified lawyer for my case. He did a great job and what I liked most about him that he is very dedicated to his job and his clients. He helped in an amazing way , I have seen other lawyers during my life but none had such a great professionalism . He answers to his emails and calls on time and he never ignores any detail that you might need. I would recommend with Mr. Volkan Anik with no doubt for anyone who is in need of a good professional lawyer.Thank you Mr. Volkan for your great work and for meeting my needs in the most perfect manner.
K Silcott
K Silcott
1578960247
Referans uzerine Volkan Bey'le yesilkart surecinde birlikte calistik.Gerek ilgi ve alakasi gerekse her sorumuza ve sorunumuza hizlica yanit verip cozumler ureterek bu sureci en kolay sekilde tamamlamamizi sagladi.
mahmut ekmekci
mahmut ekmekci
1578531779
First of all I wanna start by thanking to this good person. He is really great and helpful person. In all our visa process he tried to be quick about responding to our questions . Don't hesitate to contact with him. You can make sure that he will solve as quick as your problems related to visa..
Muy buen abogado, recomendado para procesos de inmigración y cambio de estatus migratorio, no solo orienta sino que te acompaña durante todo el proceso, yo tuve aprobación inmediata en la primera entrevista. Dios lo bendiga.
George Gokmen
George Gokmen
1577932971
We had two different cases with Volkan Anik, we closed both successfully. Volkan's experience made the process easy and efficient for us.
Fatih Nebioglu
Fatih Nebioglu
1577294830
Çok kısa sürede sonuca ulaşmamıza yardımcı oldu.
gökay gören
gökay gören
1577229387
Herkese merhaba. Evlenmeye karar verdiğim gün Volkan beyi internetten görüp avukatım olmasını istedim. Aklımda soru işaretleri vardı nasıl bir avukat olduğu hakkında. Hiç beklediğim gibi olmamasına rağmen, çok iyi bir insan ve avukat olduğunu bana söylemesine gerek bile kalmadı. Yaptığı işler, prosedürleri zamanından önce bitirmesi gibi. Abi adam ne yaptığını biliyor. Sadece arayın ve arkanıza yaslanın yapmanız gereken tek şey budur. Teşekkür ederim Volkan abi!!!
basak diker
basak diker
1576700559
We have contacted with several lawyer firms before but non of them could give us the desired trust that Mr. Volkan gave us. Mr. Volkan is a very professional, experienced and knowledgeable person on his field. He has a very polite and kind personality. He really cares about his clients. He responds immediately on every questions you may concern. He shows personal attention to all details and reviews each points together with you to eliminate all questions in your mind. He has a master class knowledge and experience. We are very grateful for his help and I highly recommend Mr.Volkan Anik to anyone.
Caglar NAKKAS
Caglar NAKKAS
1573579208
yusuf ilkbal
yusuf ilkbal
1573522898
Volkan Bey, her zaman ulasabileceginiz güvenilir dogru bilgi veren, verdigi/verecegi hizmet icin uygun fiyatlandirma yapan vicdan sahibi dogru avukat, yardiminiz icin tesekkur ederim
Bizim Green Card başvuru hikayemiz, baştan sona Volkan Bey’in verdiği destek ile başlayıp sürdü ve başarıyla sonuçlandı. Her adımda yanımızda olup, büyük bi incelikle hiç bi detayı atlamadan çok sıkı ve disiplinli çalıştı. Verdiği bütün emekler için çok teşekkür ederiz.Çıkan tüm aksiliklere tecrübesinin verdiği soğuk kanlılıkla yaklaşıp doğru adımlar atmamızı sağlarken psikolojik anlamda da rahatlatmayı çok iyi başardığı için ayrıca teşekkür ederiz.Best lawyer in New York.
I highly recommend The Law Office of Volkan Anik. He worked vary hard to help me with my parents case. Very professional and kind. He is detailed in explaining the process of. Very responsive to my needs in every way possible. He answered all our questions promptly and did the best job to get the results I needed for my parents case. Thank you so much for best service and great personality.
Ugur Buyuk
Ugur Buyuk
1570491982
Adam gibi adam Volkan anik iş saatleri dışında gecenin saat 10 unda sorularımı yanıtlayan ve yardımcı olmak için çaba sarfeden güzel adam
I would recommend him to everyone, he is very attentive to his work and customers , you will never regret if you choose him because he will do the best work than any other lawyer!!!
sertur il
sertur il
1569769074
Volkan bey cok iyi bir avukat olmanin yaninda cok iyi bir insan.. sadece ofis saatlerinde degil her zaman muvekkilleriyle ilgili ve samimi bir sekilde dogrulari konusan birisi. Eger iyi bir avukat ariyorsaniz, Volkan Anik oldukca dogru bir secim..
mustafa capar
mustafa capar
1569718459
Kendisi çok beyefendi ve konuşması işine olan çiddiyetini yansıtıyor. Benim mesaj atmamla araması bir oldu sağolsun. Burdaki yaşanılan problemler hakkında fazlasıyla yasal bilgiye sahip . Sorularımın hepsine çok açık anlaşılır bir dille cevap verdi çok çok teşekkürler ederim kendisine. Allahım yolunu açık etsin inşallah. Evet kesinlikle avukat ihtiyaçı olan herkesede tavsiye ederim volkan beyi. İçtenlikle söylüyorum gurur duydum kendisi adına.
Alex Forshee
Alex Forshee
1569627857
Thanks to Mr. Anik, my fiancée came to New York in 6 months. We were able to reach him whenever we needed him. I recommend everyone to work with Mr. Anik...
Hande Ozdemir
Hande Ozdemir
1568495902
I appreciated to him, he is very helpful and knowledgeable lawyer. He always answer our problems, when we need him, he call to us anytime even holiday days. We were very likely to meet him! Thanks!!
Volkan Bey ile çalışmak çok rahat ve güvenli bir deneyimdi. İşini doğru yapmasının yanısıra; ulaşılabilirliği, rahat ve açıklayan yaklaşımı, ilgisi size yanınızda olduğunu hissettiriyor.Volkan Bey öncesinde çok tanınmış bir isimle çalışmaya çalışıyorduk:) Zamanı geldiğinde o kişiye hiçbir şekilde ulaşamadığımda panikle doğru ve güvenilir bir avukat arıyordum.Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Volkan Bey’in bilgilerine ulaştım. Kendisi attığım emaile aynı gün icinde geri dönüş yaptı.Ben sadece bir dosya icin calıştığım birisi olarak görmüyorum Volkan Bey’i; Amerika’da rahatlıkla danışabileceğim avukatımı bulmuş olarak görüyorum. Aklınızdaki soru ne ise mutlaka Volkan Bey ile iletişime geçin!Tesekkur ederim Volkan Bey.
Edi Ince
Edi Ince
1567372914
Without reservation, I highly recommend Volkan and Michael for their services they provided.I were extremely grateful for their hard work, dedication, attentiveness and time they invested helping us prepare for our case. The services they provided were excellent!They helped guide us through the interview process and prepared us to a point where we felt much more comfortable and at ease. Acknowledging their support through all of it meant everything to us!They are such a dynamic, dedicated team and we throughly enjoyed working with both of them. They provided us the security and confidence that we needed and we were truly thankful for their help.We were blessed with the positive outcome we received and we owe our gratitude to Michael and Volkan, they are one phenomenal team!Engin and ElizabethBrooklyn, NY
Ilknur Eren
Ilknur Eren
1566693124
Mr. Anik is amazing! I recommend him 100 percent!
Tansu Ayaz
Tansu Ayaz
1566692970
Mr. Anik is an amazing lawyer! He's always ready to take my calls and answer any questions I have about my case. He's kind, smart and an incredible lawyer! He was able to get my case to be approved very quickly. I cannot thank him enough!
John Okul
John Okul
1566480982
Fair , honest , excellent respond ! 5 star lawyer !
Noyan Nebioglu
Noyan Nebioglu
1565801418
Volkan Anik is a pleasant person and great lawyer. His attentiveness helped me to complete and get my citizenship in a short time without an issue. I'd would highly recommend him. Thanks a lot, Mr. Anik.
Ece Zuhal Taner
Ece Zuhal Taner
1562972138
He's a great attorney and a great person. He answered all of our questions with patience and he was very easy to reach to. I highly recommend him. Thank you so much Mr. Anik for all your help.
Emre ünver
Emre ünver
1562669837
Benim green cardım aracılığıyla eşim için başvuru yaptıktan sonra tüm yazışmaları en kısa sürede hatta telefonla USCIS'i arayarak hızlandırarak tamamladığınız için çok teşekkür ederiz.Volkan beyi içtenlikle herkese öneririm. Öncelikle kendisi her daim ulaşılabilir. Whatsapp üzerinden telefonla ve yazışarak her sorumuzu yanıtladı ve bizi konsolosluk görüşmesi için hazırladı. Sayenizde hiçbir sorun yaşamadan caseimiz onaylandı ve eşime de green card verildi. Takibiniz için çok teşekkür ederiz.
Pakize Sen
Pakize Sen
1562510735
Always quick to respond to emails and good about keeping me up to date on my case. I would recommend his services.
Umut Tunali
Umut Tunali
1562105023
Volkan is a kind and helpful person.he answered my first call and take cared of me very well. Replied all my questions with patients. Whenever i call him he keep his same kind talk and patient. Thanks a lot Mr. Volkan.
Gulcin Celebi
Gulcin Celebi
1561513015
I called him to ask something about my situation today. He listened to me very well and gave me good advices. He didn’t charged anything. I am so thankful to him.He is a professional lawyer. I was so glad to talked with him.He was honestly answering my questions.If you have any cases and questions , you can ask him.Thank you 🙏🏻
Busra Alpaslan
Busra Alpaslan
1561464835
Tanıyıp tanıyabileceğiniz en güvenilir avukattır Volkan Bey, müvekkili olmasanız bile hiçbir sorunuzu yanıtsız bırakmayan , parayı ikinci planda tutup sizi en doğru şekilde yönlendiren , insanlara avukatlık kimliğinden çok samimiyetiyle yaklaşan , çok başarılı bir avukattır kendisi.Daha önce gittiğim tüm avukatlara sadece para ödemiş fakat hiçbir sorumun cevabını alamamış ve yanlış yönlendirilmiştim, çaresizce internette avukat araştırırken Volkan beyi buldum tavsiyelerde ve mesaj attım anında dönüş yaptı bana. Paranın bahsi bile geçmeden uzun uzun problemlerimle ilgilendi ve danışmanlık yaptı. En net doğru cevapları da yine sadece kendisinden aldım. Hala En ufak problemde bile danıştığım, gözüm kapalı güvendiğim tek avukattır .Volkan beye tüm yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye’ninde sizin gibi avukatlara ihtiyacı var. Umarım yakında isminizi oralarda da duyarız. Hakediyorsunuz.
samet nur
samet nur
1560251713
Volkan abi boeing in oto pilotu gibi, sadece ilgili dokümanları verin anahtar teslim daire almak gibi isiniz yapilir.cok basinizi agrittigim icin kusura bakmayın neyseki volkan abi herseyi halletti.
Özlem Tuncay
Özlem Tuncay
1560117125
Hello all, Mr. Anik is our lawyer and he is the best we’ve ever met. He is very concerned about our cases. Think about it, especially in this country you barely talk to your lawyer. But Mr. Anik is not like that. When you call him yes you can talk to him. He even calls you to inform the processes. He is a very understanding attorney. My husband and I are very lucky. Thank you Mr. Anik for everything!!!
Mertkan CAVLAK
Mertkan CAVLAK
1560112858
Volkan abi çok iyi, kibar ve işini severek yapan biri. Abi diyorum, çünkü gerçekten bu şekilde cana yakın davranıyor.En küçük bilgi ihtiyacınızda size karşılık beklemeden bizzat kendisi gerekli bilgiyi çok anlaşılır bir şekilde veriyor.Maddi konularda da bana çok yardımcı oldu.En çok beğendiğim özelliği de, hiç aracı olmadan direk kendisiyle görüşebiliyorum ve hiç sizi oyalamadan direk bilgi veriyor, yani para kazanma amacıyla sizi oyalamıyor. Çok tavsiye ederim 🙂
Thank you so much for being very professional and organized.I heard a lot of horror stories about poorly managed clients by lawyers.I never had any problems with Mr. Volkan ANIK.Good job!
Mr. Anik helped us for our green card process. Before Mr. Anik, we spoke to 9-10 different attorneys and all of them charged us for consultation even some of them gave us useless , unrelated information. But Mr. Anik spend like 45-50 minutes with no charge and he answered all questions we have , not just my questions even my father's , mother's. He has a great personality.
Hülya Yıldız
Hülya Yıldız
1558713912
I called him to ask something about my case today. I was confused and worried about my case but he helped me to understand how actually things were. So He has great help and friendly talk. I am appreciative.
Turgay Saltu
Turgay Saltu
1558552102
saltu turgay
saltu turgay
1558552079
Very easy to work with answer all your question on the timeRecommend it to everybody
Ismail Turan
Ismail Turan
1558240694
Volkan Bey mukemmel bir insan. Cok mutevazi cok saygili cok ahlakli ve bir okadar durust. Avukatligi en az insanligi kadar duzgun. Kendisinden once 4-5 avukatla gorustum ve Volkan Beyin disinda hicbirisi beni 2-3 dk dinlemedi. Sadece odeme yapmami istediler. Volkan Bey ile ilk gorusmemiz 35-40 dk surdu, hicbir odeme almadi ve telefonu kapatirken bile rahat rahat bana sorunuzu sorun ve sorulariniza cevap verdim diye benimle calismak zorunda degilsiniz seklinde not dusuyordu. Kendisi ile calismaya basladik ve ne soylediyse o sekilde oldu. Hicbir zaman umut asilamadi. Calismaya baslayin ne demek istedigimi goreceksiniz. Verdigimiz her bir kurus anasinin ak sutu gibi helal hos olsun ve bu sekilde bir evlat yetistiren Anne Babanin eli ayagi opulur.
Dilek Basalak
Dilek Basalak
1557499110
Volkan Bey gerçekten çok ilgili bir avukat,sorduğum tüm sorulara çok net bir şekilde cevap verdi,kesinlikle tavsiye ediyorum!
Nurullah Tutar
Nurullah Tutar
1557454536
I can just say about this attorney mr volkan the service is awesome what he gave the all answers are certain and appreciate for your all answer 👏
Hande Arıman
Hande Arıman
1554399537
Sordugum her soruya vakit ayirip ozenle cevap vermis harika bir avukat. Gocmenlik icin kesinlikle KESINLIKLE tavsiye ediyorum. Saolun Volkan bey.
Tucen Bicer
Tucen Bicer
1554060717
What a great lawyer/person! He is always very helpful and responsive to all our questions and concerns. He has sense of humor and cares about his clients. He is a great lawyer full of knowledge and kindness.I don’t what people are talking about when they say “it’s hard to get in touch with Volkan Anik”. He answers or calls back no later than a day, not even!
Volkan Bey’e buradan çok teşekkür etmek istiyorum.Sorularıma hasta ve yoğun olmasına rağmen anında ve sabırla cevap verdi.Hiçbir avukat böyle yapmaz normalde.Çok mütevazi ve beyefendi bir insan.Ülkemizden uzakta olmamıza rağmen bize burada ki sorunlarımızda ciddi şekilde yardımı dokunuyor.Bir insanın işini severek yapması galiba böyle birşey.Tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum kendisine.Umarım bu yazılanları okuyordur🙈
gizem deluoglu
gizem deluoglu
1553807019
Denizcan Gök
Denizcan Gök
1553796281
He is the brightest lawyer I've ever met. He came with solution to each of my questions. I am so glad I met him. Highly recommend everyone. He was definitely above my expectations.
Burak Albayrak
Burak Albayrak
1553709798
Volkan bey, kendisine yönelttiğim spesifik soru üzerinden beni çok aydınlatıcı bir cevap verdi, küçük bir soru üzeriden uzun uzun konuştuk, kendisinin hem kişiliği hem de uzmanı olduğu avukatlık yönü ile mükemmel yeti’lere sahip, kendisine çok teşekkür ediyorum.Ve bizler gibi soru sorma ihtiyacı duyan, yardıma ihtiyaç duyan insanlara söylemek istediğim bir şey ise;Volkan bey ve gibi uzman insanlara genelden ziyade içinde bulunduğumuz durumun özetini içeren spesifik soru yöneltmek iki tarafında en iyi sonucu sergilemesini ve en iyi sonucu almasını sağlayacak basit ve olması gereken yol.
Nuri C Akdeniz
Nuri C Akdeniz
1553270293
Volkan Anık guided us through my Dad’s Green Card application. He is very knowledgeable with the process. We were very happy with his service and he is also very personable.
Onur Arca
Onur Arca
1552665025
Aradiginizda ulasabileceginiz durust bir avukat. 10 numara 5 yildiz 🙂
Tulay YENER
Tulay YENER
1552344401
Cok basarili ve yardimsever bir avukat.
S. Duman
S. Duman
1551395755
Five stars is not enough! Anything relating to immigration law, you best make sure to have Mr. Anık at your corner. He answers all questions and works with his clients diligently. His straight forward etiquette on working client cases surely makes him a star in this field of law. He is a true professional and was very compassionate to all cases he’s handled on my behalf. I highly recommend anyone who is seeking any advice or action regarding immigration to reach out to the office of Volkan Anik. You won’t be disappointed.
cafer dağlı
cafer dağlı
1551114628
Bu zamana kadar tanidigim on numara avukat isini severek yapan birisi herkese tavsiye ederim akliniza gelen bir soru olursa hic cekinmeden sorun aninda cevabini alirsiniz
Matt Gasimzade
Matt Gasimzade
1550665077
I would like to thank Mr. Anik for his time, support and patience. He carefully listened to me and I explained all details about my case. Then he gave me a lot of valuable knowledge that I should've considered and it made me feel less nervous afterwards. He definitely insisted on to call him back again if I have any issues. That's a great job! This is real responsibility! I highly recommend him and I'd like you to talk to him before doing anything, especially if it's about immigration law.
Arif Cumhur Cay
Arif Cumhur Cay
1550627624
Ugur Kose
Ugur Kose
1550627540
He is absolutely very good lawyer and take his job very seriously and his experience makes you feel much better !!
Adam Akarsu
Adam Akarsu
1550534635
Volkan Anık has provided legal advice and guidance during a difficult situation. I found him to be experienced, responsive, knowledgable extremely friendly and honest. While working with him, I felt as though my situation was in adept and trustworthy hands, and he did not steer me wrong.I would highly recommend Volkan Anık to anyone seeking legal representation that is fair, honest and will keep your best interest and unique needs at the forefront. Should the situation arise, I would not hesitate to seek representation from Volkan Anık again.I appreciated his kindly help and highly recommended to work with him to y’all
engin satir
engin satir
1550356992
Mr. Volkan is a very responsible lawyer. He always responses in a timely manner. Very professional and affordable. I highly recommend him to anyone who is looking for an immigration lawyer. Thank you Mr. Volkan.
Willow Yoruk
Willow Yoruk
1550078267
Very personable lawyer and very fast! When I have a question, I get a reply very quickly. When I needed a little extra help with a document, he was there going above and beyond to ensure that we could get our paperwork sent out asap and not have to wait for me... and we all want everything done like yesterday, and it seems like it is with him. I appreciate him and I recommend him to people near and far, he helps you wherever you may call home!
KAAN KIRNAK
KAAN KIRNAK
1549478979
I am new to the whole attorney thing so I was nervous with who i hired. I needed help and he was able to help me and answer all my questions. Needless to say he reaches out to me on a weekly basis.
kayla adorno
kayla adorno
1549478851
He is very precise and helpful. I did not even have to reach out to him he reached out to me. Definitely recommend!
JPMG Gaming
JPMG Gaming
1548894948
Volkan Bey’e Burda tekrar tesekkurler. Kendisi email’lime cok kisa surede dondu ve kendisi ile yapmis oldugum telefon gorusmesinde bana cok yardimci oldu. Birden fazla soru sormus olmama ragmen cok icten ve cok anlasilir bir sekilde cevapladi butun sorularimi. Cevaplari cok net ve aciklamalari cok yardim severdi.Kendisine cok tesekkur ederim.
Suleyman Ay
Suleyman Ay
1548440953
There is no word to describe the service I received from him. He is a great person great attorney. Anytime no matter what time you can reach him. He deserves every penny he receives. I have been in the USA for more than 25 years and I have not met any attorney like him. There is no way to be disappointed with him. If your case is weak , he says and he does not take for money. I referred him many friends of mine and all is grateful, happy for the services they received.
gokhan emir
gokhan emir
1547688260
Saygi ve sevgilerimi sunuyorum.Yaklasik 5 yildir usa da yasiyorum ve bir cok avukat ile bir cok konu hakkinda gorustum ve inan arkadaslar Volkan bey aldigim kadar net ve guzel cevaplar alamadim.Kendisi biz usa da yasayan insallar icin cok buyuk bir sanstir.Kendisine cok tesekkur ediyor ve is hayatinda basarilar diliyorum.
One of best lawyer his area. I highly recommend him, I won’t be feeling just talking with a man, gonna fell like someone at home. Kind, patient and friendly.
Pinar Emre
Pinar Emre
1547291751
Great lawyer .He was very attentive, respectful, professional, but most importantly got the job done for his client. Thank you Volkan Anik.
Hakan Çevik
Hakan Çevik
1547172653
Mr. Anik is definetly one of the best lawyers i’ve dealt with. He is very proffesionel and kind. I was able to reach out via text when i had questions. Unlike most lawyers, instead of telling me to come into the office, he would call me back with an answer if situation permited. Thank you much for all you’ve done!
Seda Ayala
Seda Ayala
1547136703
I just called to ask few questions and he was so professional, honest and nice. He took his time and answered all my questions in a professional manner. I would recommend him to everyone. He has high knowledge and expertise talks for itself.
Gamze Keceloglu
Gamze Keceloglu
1547063438
Nazli Gedlec
Nazli Gedlec
1546208366
Volkan bey, yeni yil arifesi ve Pazar gunu olmasina ragmen, bir konu hakkindaki sorumu en hizli ve anlasilir sekliyle yanitladi. Yapmis oldugu profesyonellik ve iyi niyet sayesinde yili cok huzurlu bir sekilde bitirmeme vesile olmustur! Tesekkur ederim.
Kerem Merih
Kerem Merih
1545657477
Volkan Anik is a great immigration lawyer. He had helped with our case at such a critical time without considering his holiday and personal time even. He has supported us to file on time just before holiday period on a Friday night and completed our package on the following Saturday morning. He has investigated our case, found out the best option and helped to file an impossible timing request in an incredible short period of time, which no other lawyer would be even close to.You can trust Volkan for your toughest cases. He will not turn you down, he will definitely find a way to support you and your case no matter what the circumstances are.He has a five star proffesional service with excellent communication skills with a humble and very kind personality. I definitely recommend Volkan Anik.Kerem Merih
Oksana Budak
Oksana Budak
1544115901
Mr. Volkan is very professional lawyer. Thank you so much Mr. Volkan for my immigrant visa! He do everything fast and always explain how is goin process. When I come to interview officer didn’t ask me nothing, because I have all documents correct. They give me visa very easy. Now I live in New York with my family. We are so happy because finally together. Mr. Volkan I wish you all the best in your work and you will be always our family friend!
burcin can
burcin can
1543948094
Mr. Volkan anik was referred by a friend. He gave me phone consultation appointment within 24hrs. During our 20min phone consultation, he provided excellent information to help me understand immigration progress of my situation. Very knowledgeable person. Highly recommended. Thanks for your time.
OZLEM&AZIZ
OZLEM&AZIZ
1543170469
Harun Er
Harun Er
1542237747
Helpful, responsible, reachable... I advice
Fatih Demir
Fatih Demir
1541789132
Mr. Anik has been my lawyer since 2011. Working with a lawyer for a long time over the issues that can affect our lives requires trust and reliability, so I am the witness that he can provide these elements over his work with great effort.He's helped me over numerous case about immigration that resulted successfully.Whenever I needed information over a problem that could cost me a fortune If I would ask to another lawyer, he always responded without asking anything.He's a great lawyer and human being.I definitely recommend him!
Revsan Deli
Revsan Deli
1541020149
Do you want a lawyer who won't leave you alone?YES HE İS!responds to all your questions with patience and experience! I would recommend.. Thankyou
İLAYDA ZEYREK
İLAYDA ZEYREK
1540755837
Volkan Bey inanılmaz hoş görülü ve çözüm odaklı bir avukat kendisine ilgisi İçin çok teşekkür eseriyorum ger türkü spesifik sorunlarınız da çözüme ulaştıracağınızı düşünüyorum
MerhabaVolkan beye burda hersey icin cok tesekkur etmek istiyorum.Beni özen ile dinledigi,icimi rahatlattigi icin ve benim butun sorularimi özen ile dinledigi icin.Ve en önemlisi isini en gerektigi sekilde yaptigi icin.2 hafta önce citizenship interview geldi New York- Baltimore MD bu mesafeye inanin kimse kolay kolay gelmez.Gecen hafta ise amerikan vatandasi oldum.6 sene icinde cok avukat degistirdim ve hepsi sadece parami aldi telefonlarima bile cevap vermiyordu.Size gercekten cok tesekkur ederim volkan bey.Burda sunu soylemek istiyorum immigration icin kesinlikle dogru adres ve dogru kisi.
Extremely helpful, very professional and knowledgeable. Quick and easy response to questions. Highly recommend. Will use again!!
ışıl kösem
ışıl kösem
1539062104
He has provided an excellent services and he was helpful and responsive to all my questions. He explains everything that you need on your case page by page about your documents. He is the only lawyer that i’ve ever met who responds your all phone calls.I would highly recommend him to everyone.
Elçin Koyuncu
Elçin Koyuncu
1538784969
Her işimi son dakikaya bırakmama rağmen, tüm işlerimi zamanında, en önemlisi doğru yönlendirme ve bilgilendirmelerle hallettim. Normalde çok panik bir insanım ama Volkan bey sayesinde herşey bir harika! Çok teşekkür ederim..
ESRA TEKİN
ESRA TEKİN
1537333270
Benim Volkan Bey ile tanismam Facebook vasitasi ile oldu. Yaptigi canli yayinlar gercekten cok basarili. Hatta bazen inanamiyorum. Insanlar oyle sorular soruyorlar ki inanin bana cevaplamak icin bir cok meslektasi ucret aliyor. Ama izliyorum son derece profesyonel bir sekilde Volkan Bey tek tek butun sorulari yanitliyor. Ben su an baska bir eyaletteyim. Acikcasi biraz cekinerek aradim kendisini. Su an baska bir eyalette olmama ragmen hatta baska bir avukat ile calisiyor olmama ragmen Volkan Bey tum sorularima tum ictenligi ile cevap verdi. Volkan Bey, samimiyetiniz, durustlugunuz ve profesyonel yaklasiminiz icin cok ama cok tesekkur ederim. Bu case ile kismet olmadi ama insallah baska bir konuda sizinle calisma firsati yakalayabilirim. Allah yolunuzu acik etsin. Bizim bu gurbet ellerde sizlere inanin cok ihtiyacimiz var. Tekrardan cok tesekkur ederim.
Merve Ozdogan
Merve Ozdogan
1536955694
I have found Volkan's number through a friend, as all other attorneys work in New York I thought he would always be very busy to answer our questions and concerns. He has helped us very sincerely. When other lawyers requested big amounts of money to do the same job, he has showed us the ways to solve our problems with no cost. He is a very valuable person and a lawyer. Me and my family feel very delighted to get to know such a person like Volkan.
esra eren
esra eren
1536867209
This is my first google review, because I appreciate it much and I would highly recommend Mr. Anik. He was there to answer every question I have. He is very helpful, very polite and knowledgable.
Muhammet Sahin
Muhammet Sahin
1536539555
Always so helpful, friendly, welcoming! Any additional help/consultations - always accommodating. Great at guiding through the process! Thank you so much for everything!
He is one of the best and helpful lawyer.Since I moved to USA he helped me for all my paper work and answered my all questions. I absolutely recommend him. I had a great experience with Mr.Volkan Anik. He is very professional and experienced lawyer. He takes his time and explain everything step by step. Anyone need a lawyer u should call him. I need anything in the future I would call him again. I appreciate it for your all help.
I am so happy today. My case was Approved. Thank you so much Mr. Volkan Anik. Answers every question you have. Calls and texts for follow ups. Any time answers. He is very professional and kind. He is very likely and very friendly. He is the best lawyer. Thank you for everything Mr. Volkan Anik...
Lonely Hero
Lonely Hero
1535989630
I can totally say that Mr.Volkan Sanik is the best and the most genuine lawyer, he absolutely made me feel comfortable even though I’m from another state and city.Thank you very much for your so kind helping Mr.Anik
ahmetcan kuzgun
ahmetcan kuzgun
1535731136
I Highly recommend attorney Anik. He Is a kind and reliable man that i was able to reach when needed. Was very helpful with every situation i had. Plus has decent rates compared to others.
Herşey bir yana ,samimiyet ve içtenlik bir yana.Eşimin işlemleri başladı ve green cardımla alakalı randevum Eylül 6 sı Volkan bey’in desteği ile alındı.Bu zamanda sanırım biz müşteri olarak sadece güvenmek istiyoruz, size en içten samimiyetimle iletmek isterim, doğru adrestesiniz, paraya öyle çok ihtiyacım olduğu bir dönemdeyimki ,Volkan beye vermem gereken tutarı bile almak istemedi durumumu bildiğinden,erteleyelim biraz dedi, herşey dolar demek değil demekki.Volkan bey çok teşekkür ederim size , benim için güven önemliydi onuda sizde buldum.İşiniz gücünüz rast gitsin inşallah.
Very satisfied with Mr.Anik's work. Every question answered and always kind. If you need a lawyer you should call him. You won't be regretting it.
Kalyon Yelken
Kalyon Yelken
1534698699
Sayin Volkan bey Oncelikle Avukatlik tecrubeniz ve vermis oldugunuz hizmet disinda ben ve aileme durust ve gercekci davranmanizdan dolayi size minnettarim, sizinle ciktigimiz bu zor yolda bize bir musteri gozu ile degil ailenizden biri gibi davranmaniz ve davamizi davaniz olarak gormeniz inanin bizi cok ama cok mutlu etti, belki bunlari davalari kazandiginiz icin yazdigimi dusunen olabilir ama sunu net ifade edeyim ki eger kaybetmis olsaydik da sizin hakkinizdaki su andaki dusuncelerim degismeyecekti, davalar kazanilir kaybedilir ama onemli olan isini samimiyetle ve durustce yapmak cok cok daha onemlidir, sizin gibi hafta sonlari bile telefonlara cevap veren ve benim gibi sabirsiz bir insana dahi, sabirla olaylari izah eden bir "Arkadasla" calismak hakikaten bizim icin buyuk bir mutluluk oldu, Yolunuz acik olsun Amerika da daha buyuk basarilara imza atacaginizdan eminim, Saygilar
A G
A G
1534195458
Very professional very good.
EDA U
EDA U
1531795390
I reached him more than twice, every time he addresses my questions and doubts. He always gives answer with details to your questions and he is very friendly. I very like his professional job as well as personality towards people who reach him for legal asist. I would always recommand him and thank Mr. Volkan Anik for his job.
He has been so supportive and helpful. Even through our over a year process he has been so kind to answer all of our questions and to give us the assistance we needed every step of the way. i can only very very highly recommend Mr Anik to anyone who is dealing with immigration issues.. He is the best!
Loomeyz Samy
Loomeyz Samy
1530670684
The best immigration lawyer you can ever go to. He is honest and has a lot of patience for his clients, answering all their questions and providing them with a detailed explanation every step of the way. I personally had a great experience with him and would highly recommend him to anyone who is in need of his area of expertise. He respects his clients and is always on time for his appointments. To sum up, He's just great from all aspects and has alot of experience. Thank you volkan anik you are the absolute best. My number 1 attorney!
Helped with all paperwork and answered every question that was needed. Is able to get in contact with very fast. Thank you volkan anik.I highly recommend him for anytype of work that needs to be done with by lawyer!
Birant Akarslan
Birant Akarslan
1530106038
He is a very knowledgeable lawyer regarding immigration related applications and issues. With his help everything went so smooth and came out as he stated. He is very accessible as well whenever you need him.
Filiz Vural
Filiz Vural
1529959854
This is the best immigration law firm in my opinion. If you want the best lawyers working on your case, this is the place. Volkan Anik provides professional advice. He is very knowledgeable and experienced in the field. His expertise gave me confidence to continue with the firm, immediately after I talked with him.He is also well-versed in U.S. immigration policy, and keeps up with the latest trends in immigration law. He is detailed oriented and sharp.Very helpful and compassionate lawyer.
Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır bir Avukattan ziyade yol gösteren bir abi gibi davrandı ve işleri kolaylaştırıp güven vermesi onun gibi bir-çok artısi olan başarılı güvenilir bir Avukat vatandaşlık işlemlerime bugün yardımcı olan Volkan beyle umarım yakın zamanda da iş konusunda yardım alabileceğim süreklilik arzeden bir bağımız olur
batuhan ozturk
batuhan ozturk
1529948217
Sn. Volkan Anik, sizi tanimak bizim icin mucize gibi birsey..!Green Card alabilmemin neredeyse imkansiz oldugunu dusundugumuz anda sizinle calismaya basladik ve bu surecte aklimiza takilan her konuda bizi inanilmaz aydinlattiniz..Evraklarimin teslim edilmesi icin kalan son bir gecede overnight mail yapmayi onerdiniz ve bizim bu konuda herhangi bir bilgimiz yoktu..!Volkan Bey’in sayesinde 19 haziran’a interview geldi ve gorusmemiz muhtesem gecti, 10 yillik Green Card’im onaylandi..!Ailemizin mutlulugunu gelecegini sanirim size borcluyuz ve size hayatimiz boyunca minnettar olacagiz.Hukuki islemleriniz icin istediginiz sonuca ulasmak istiyorsaniz, soz konusu iyi bir avukat ise mesafelerin gercekten onemi yok.Sn. Volkan Anik Bey ile iletisime gecmenizi tavsiye ederim..!Saygilarimizi ve sevgilerimizi sunuyoruz.
90's cartoon
90's cartoon
1529728739
Volkan beyi ben de tecrube edindim gerek kisisel gerek psikolojik olarak ozguven veriyor ve istedigim butun sorulara aninda cevap aldim yardima ihtiyac olan arkadaslara kendisini tavsiye ediyorum .. muvekkiline yaklasim bicimi cok iyi ve cok mutevazi biri .. tekrardan tesekkurler Volkan bey.
merve toslu
merve toslu
1529613000
Great lawyer! Answers every question you have. Calls and texts for follow ups. Definitely highly recommend
Sinan Ortak
Sinan Ortak
1529509113
Amerikada ki yasal boyutta halledebileceğiniz tüm işlerin güvenilir adresi ,en önemlisi ulaşılabilir olması ve işleri çok hassasiyetle takip ediyor gerek açıklamaları ile olsun Ail bizden birisi olarak gördüğümüz volkan Anık beyi herkese tavsiye ediyorum teşekkürler.The reliable address of all the jobs you can handle in the legal dimension in the USA, the most important being accessible, and the jobs are followed very sensitively with the necessary clarifications.
Semih selbasan
Semih selbasan
1529423229
Cok ilgili, caliskan ve tecrubeli bir avukat. Herhangi bir anda sadece kafaniza kucuk birsey bile takilirsa arayabilirsiniz, her zaman hizli donus yapar ve cozum/bilgi sunar. Ayni zamanda gayet makul bir ucret talep ediyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Seda Sarno
Seda Sarno
1529340836
Definitely the one and the only adress if you are looking for a good immigration attorney. He took care of our process, he is so much knowledgeble, prompt and friendly. Even if I am so much detail oriented, he always patiently replied all my questions. He always returned my calls so quickly. With his advices all worked well.Cok dogru bir adrestesiniz. Volkan bey hem konusunda uzman, hem cok yardimci. Kendisi ile calistigim icin cok mutluyum. Daha once bircok avukatla gorustum Volkan bey ile calismaya baslamadan once, Volkan bey kimsenin belirtmedigi hususlara degindi ve kendisinin tavsiyeleri sayesinde surecimiz cok kisa ve kolay bir sekilde tamamlandi.
Metin Gencturk
Metin Gencturk
1529268543
He was helping my mother to get her citizenship. He went well and beyond to accomplish the task. Great lawyer .
Doruk
Doruk
1529177552
oncelikle sunu soylemeliyim ki Abd'ye geleli bir seneden fazla oldu Volkan Bey'den once bir cok avukatla gerek mail gerek telefonla gerekse yuzyuze kontak kurdum sans eseri kendisini youtube videolarinda tanidim ve kontakt kurdum oncelikle kendisiyle calismadan once benim sorudugum butun sorulari cevapladi hic bir beklenti olmadan sonra kendisiyle calismayi cok istedim benimle ilgili islemleri o kadar guzel yapti ki bu islemlerin ne kadar hizli profesyonellce oldugunu calismaya baslayinca anlarsiniz.Ayrica yabanci bir ulkedesiniz ve devamli olarak yeni birseyler ogrenmek istiyorsunuz kendi dosyanizla alakali internet bir deniz ve bazen cok farkli ve yanlis bilgiler bulunuyor bazi bilgiler sizinle ilgili gozukmekle beraber sizinle hic alakasi olmayan bilgiler cok fazla basagrisi yasamak istemiyorsaniz gozunuzu kapattiginizda rahat uyku uyumak isterseniz kendisi sizlerle tanismayi bekliyorsize son olarak sunu tam samimiyetimle soyleyebilirim ki benim ABD'de resmi islemler icin bir avukat arama derdim kalmadi bu ayrica guven veren samimi bir dostlugun baslangici da oldugenelde bir cok kisi green card vb surecte kendisiyle kontakt kurdugunu dusunuyorum sizin beklemeniz icin bir neden yok ve ayrica youtube' Volkan Anik yazmaniz yeterli ne demek istedigimi anlyacaksinizBugune kadar kaybettiginiz zaman yeter simdi harekete gecme vaktiTesekkurler Volkan Bey bugune kadar gosterdiginiz ilgi'alaka'yakinlik ve ictenlik icin...
Outstanding attorney! Very professional, experienced, attentive and knowledgeable! He will guide you step by step and is always there to answer any of your concerns.
Tuba ERDEM
Tuba ERDEM
1528901501
My experience with Mr.Anik was great! Would definitely recommend Anik Law to anyone looking for a good reliable immigration attorney that is knowledgeable and caring to his customers.Absolutely 5 stars.
Melek Cetin
Melek Cetin
1528482758
I found him end of December, 2017. He like to work with people who knows what they want. I was the same way. I knew what I want and I found him from these good reviews. He can answer all of your questions any time. He’s very helpful and different than any other attorneys. I haven’t heard any bad reviews about him so far. Highly recommended 👍
Bana cok yardimci oldu. Hem cok samimi hem de cok detaylı bir sekilde danistigim herseyi yanitladi. Üstelik hic bir beklentisi olmadan zamanini ayirdi. kendisine çok teşekkur ederim. Yolunuz Amerikada bir avukata düşerse gönül rahatligi ile tavsiye ederim.
hikmet özbek
hikmet özbek
1527542239
Volkan has made our process so easy. We can’t thank him enough. If you are looking for someone with great customer service and provides timely responses & someone who can provide answers to all of your questions...look no further. He Is very efficient and my wife and I would recommend that you give him a call right now!
Sevgili Volkan Anik guvenle calisabileceginizTum konularla sizlere yardimci olacak ve istediginiz sonuclara tasiyabilecek bir isim. Kendisine bana ve aileme bulundugu tum katkilardan ve calismalardan dolayi cok tesekkur ediyorum. He is the best !
Evren Imer
Evren Imer
1526142819
It was such a pleasure to meet Mr. Anik , he didnt hesitate to answer any of my questions online. His wide perspective and knowledge helpmed me a lot. Last couple of years i haven't talk to any lawyer that know this much about the situations in America. I highly recommend Volkan Anik. Thanks for everything
tugay kaya
tugay kaya
1525898392
11 yildir Amerikadayım bugüne kadar avukatlık bir isim olmamisti, ne zamanki avukata ihtiyacim oldu bana tavsiye edilen avukatlar icinde en hizli cevap veren Volkan Bey oldu. Isini gayet ciddiye alan, kisa surede bitirmeye calisan, sizinle saat farketmeksizin iletişimde olan avukata ihtiyacınız varsa kendisiyle calismanizi tavsiye ederim. .
murat AKYOL
murat AKYOL
1525885013
ozellikle bu siralar daha stresli bir hale gelen bu surecte her sorumuz oldugunda tecrubeniz ve iyi niyetiniz ile bize yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim. telefon, mesaj ya da e-maillerimize gece gunduz, hafta ici hafta, sonu demeden hizli cevaplariniz zaten farkinizi ve temsil ettiginiz kisilere verdiginiz degeri ortaya koyuyor. her turlu yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum.
Sedat Guler
Sedat Guler
1525655586
Always recommend him to my friends and they are very happy as I am too. He's very reliable
Serhat Celik
Serhat Celik
1525314022
Had a great experience dealing with Volkan Anik. He made my experience as easy as possible. Will definitely recommend him to my friends and family if ever needed. Thanks Volkan for your help.
Ensar Yanik
Ensar Yanik
1523418798
Hi is best lawyer in new york.Her ihtiyacimiz oldugunda telefonun ucunda ve yanimizda oldugun icin tesekkurler.....
Ali Samrioglu
Ali Samrioglu
1523055930
Very helpful and able to work around everyone's personal schedule. I highly recommend
Inna Vlas
Inna Vlas
1521246298
Очень благодарна Volkan Anik! Очень довольна его работой, очень ответственный подход, всегда отвечает на мои вопросы, находит время даже если у меня не назначена встреча. Мне пришлось поменять адвоката 3 раза, Волкан лучший адвокат который действительно мне помог. Очень рекомендую!
selcuk A
selcuk A
1520615033
Since I came to USA, I have seen many attorneys and I swear that he is the best one I ever seen. He is super helpful and is super easy to communicate and you never talk to secretary or paralegal , directly to Mr. Anik what we call is personal attention. Mr. Anik thank you so much for being so helpful and nice.
Şaban Aydın
Şaban Aydın
1520614030
I worket with Mr.Anik about business visa he was asisst me correctly, he saved me money and time.Thank you.
Isa Alan
Isa Alan
1520613610
He is very helpful, he helped me a lot.I would like to work again thank you.
Alişan ULUÇAY
Alişan ULUÇAY
1518638335
Omg. He is an awesome person. I called him because of I needed, he talk to me very nice and made me clear about my all questions! Thanks for doing great job Volkan!
Fatih Atak
Fatih Atak
1518372890
Volkan bey 10 sene icerisinde kesinlikle tanistigim en iyi avukat. Herzaman size geri donus yapan, her konuda yardimci olmaya calisan ayni zamanda isini severek yapan birisi. Eger immigration ile alakali herhangi bir sorunuz yada probleminiz varsa hic dusunmeden danisabileceginiz basarili bir avukat.
mustafa ergun
mustafa ergun
1518311278
Uzun yillardir Amerikada yasayan biri olarak bircok Avukatla calistik ve bircogu Turktu ve Amerikada Turk Avukatlar ile ilgili tecrubelerimiz cok aci oldu.Odeme ardindan sekreter asistan ile muhatap olursunuz ki Volkan Beyin kendisi disinda kimse ile konusmadik bu bile Volkan Bey ile ilgili kanaat olusturmasi icin onemli. Artik Turk avukatlarla calismayacagiz derken Volkan Beyi tanidik ve sadece iyi bir Avukat degil ayni zamanda halden anlayan cok iyi bir insan. Keske imkan olsa 5 yildizdan fazla verebilsem. Sadece ben degil refer ettigim herkes ayni sekilde memnun.Emin olun Volkan Bey ile calistiktan sonra sizinde fikriniz cok farkli olmayacak. Iyi varsiniz Volkan Bey. Amerikada sizin gibi kiymetli insanlarin var oldugunu bilmek bizi cok mutlu ediyor.
Gizem Camlica
Gizem Camlica
1514062005
Aklımızda yanıtsız bir çok sorumuz vardı, kısıtlı imkanlar dahilinde işlemlerimizi yürütmeye çalışıyorduk, arkadaş tavsiyesi ile Sn.Volkan Bey’e ulaştık, bir saate yakın bir telefon görüşmesi sonucunda kafamızı karıştıran tüm sorulara yanıt bulduk. Kendisi, asla umut vaadetmeden, anlayacağımız bir dille sorularımızı yanıtladı ve danışmanlığı karşılığında asla bir talebi olmadı. Kendisine bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyoruz ve green karta giden yolda kendisi ile çalışmayı diliyoruz...
I had so many questions, I called a few other lawyers before Volkan and all they had done was confuse me. But Volkan works differently. He asks you what your situation and listens to every detail. He assesses what happens and very clearly tells you the available options and what you can do. His prices are very reasonable as well.
Turkuaz Coating
Turkuaz Coating
1507651429
Ben bir gocmen adayi olarak tavsiye uzerine gelmis bulundugum Sn Volkan Anik Bey in ofisinde hemen hemen tum sorularima yanit aldim,bilgilerinize..
FATOS SENGUL
FATOS SENGUL
1507561881
Volkan bey oğlumun vatandaşlık ve pasaport işlemlerini yaptı.Öncelikle soylemem gerekir, Volkan Bey sadece iyi bir avukat degil ayni zamanda cok iyi bir insan. Bizim hemen hemen butun hukuksal islerimizde yanimizdaydi ve diger sozde avukatlarin islem ücretini aldiktan sonra yaptigi gibi sekreterimle konus, asistanimla konus durumu hic olmadi. Devamlı kendisiyle konustuk. Bunun ne anlama geldigini Amerikada baska bir avukatla calisan cok iyi anlar.Volkan Bey iyi ki varsiniz. Hersey icin çok sağolun..
Yuksel Tunc
Yuksel Tunc
1507057302
Crazy Driwer
Crazy Driwer
1506512479
Google’da V yazıyorsun Amerika’nın en iyi avukatı VOLKAN ANİK karşınıza çıkıyor her şey için teşekkür ederim bu ülkede bulunan bütün Türklere Tavsiye ederim
RİCHARD
RİCHARD
1505748261
New york ta çalışabileceğiniz en iyi avukat. İyi iş bilgisinin yanında mükemmel kişiliğe sahip bir insan.
irmak ozdemir
irmak ozdemir
1505508526
Ben Volkan bey'le tesadufen tanistim.Yaptigi islemlerden Ben ve ailem cok memnun kaldik.Gercekten isini bilen, guler yuzlu biri.Herkese tavsiye ederim..
Kubra Yanik
Kubra Yanik
1504744103
I was looking for a good immigration attorney and first saw the Mr. Volkan in review,we did all the work very fast.He helped me. I want to thank Mr.Volkan for all the services that he has provided for. He is one of the best lawyer I ever had...
Mehmet Okumus
Mehmet Okumus
1504150191
He is the best lawyer US thank you for everything MR volkan anik
MERVE
MERVE
1502735648
4 - Yapamayacağı işe "Hayır bunu yapamam " diyen, kısacası sizi boş umutlarla aylarca bekletmeyecek birini arıyorsanız;Volkan Bey ile kesinlikle tanışmanızı öneririz.
Kendisine yurekten tesekkur ederim, ilgi ve alakasindan her konuda dinleyen yol gosteren samimi bi sekilde yardimci olmak isteyen ve bunu muvekili olsanizda olmasiniz da sizi geri cevirmeyen degerli bir insan.Her ihtiyac duydugum da beni samimiyetiyle ve can kulagi ile dinleyen guzel insan.Tesekkurler Volkan Anik
Yigit Sahin
Yigit Sahin
1501707230
He answers all my calls and he is a very helpful and kind attorney. His advises are very useful.
Mert ŞENOL
Mert ŞENOL
1501648966
Volkan bey'le tesedufen tanistik ve tanismamiz esnasinda da bazi gerek hukuksal gerekse bireysel problemlerim vardi;bunlari kendisiyle paylastim, kendisinin bana arkadasca yaklasimi sorunlarimi dikkatle dinleyip cozum bulmasi takdire sahân.Hersey icin.cok tesekkur ederim volkan bey.
I could call anytime i needed anything, and always got the help i needed. Thank you.
Gozde Ustuner
Gozde Ustuner
1501605433
I would highly recommend Mr. Anik. He was the best attorney we have had since we came to America. He was not only our lawyer, he was there to answer every question we had related any other legal issues. He is very helpful, very knowledgable and organized. He explains every little detail about the imigration process and responds quickly; not like any other lawyer where you wait for days to get an answer. He follows up the process very closely as he puts so much work into each case and inform us in detail with every progress. We are very happy and appreciated to work with Mr. Anik.
nail yetim
nail yetim
1499742115
Successful, confidential and so much friendlier than other lawyers. My wife and i definitely appreciate his work and efforts.
Pelin Cansev
Pelin Cansev
1498584930
I worked with Mr. Volkan Anik for immigration purposes. He is a very knowledgeable attorney, always responded back quickly whenever I had questions and answered them in detail which was very helpful throughout the process. I would highly recommend him.
N. G.
N. G.
1497434963
We had consultation about our immigration case from Volkan Anik. I would recommend Volkan Anik for anyone looking for an immigration lawyer because he gave us very useful advice.
Gigi R
Gigi R
1496459250
Volkan Anik is one of the best attorneys I've known.Last year I had contacted him through a family member who said, he will be the one who can help with my case. At first I was skeptic, because he sounded too good to be true. I was wrong. As soon as I told him what I needed, he provided me with all of the information I had to collect, and send me an email with instructions, which were broken down to the easiest step by step process and the timeline for the case to be completed didnt sound right - too fast. Well, I collected everything and send it to him.Long story short, my mother in-laws green card came way earlier than I expected, and Mr. Anik made this happen.I, highly recommend him to everyone,He is the best!
merve yalniz
merve yalniz
1495027816
Volkan bey şimdiye kadar tanidigim en iyi avukat diyebilirim. bilgisi dişinda candan samimi içten olmasiylada insanların sempatisisini kazaniyor harika bir insan... Herşey için tekrar teşekkürler Volkan ANİK....
Ridvan Kal
Ridvan Kal
1494963142
He is really helpful unlike the other lawyers around he responds back quick and helps you..Highly recommend
Smeyl Can alp
Smeyl Can alp
1494540685
They have great knowledge. Professional service.. Thank you very much.
Haluk Aktuccar
Haluk Aktuccar
1493643648
I would highly recommend Mr. Anik to anyone who needs an immigration attorney. He answered all my questions on my mind.
Osman New york
Osman New york
1491904256
Best lawyer
Ayhan Sagir
Ayhan Sagir
1490895634
He took his time to listen to our problems and his suggestions were very helpful, he takes interest in any case like his own. Highly recommended.
Maria Cerrato
Maria Cerrato
1488250542
I want to thank Mr.Volkan for all the services that he has provided for. He is one of the best lawyer I ever had, he helped my family and I reach our dreams in becoming an American citizen. I recommend him in a heart beat.
Ali Ayaz
Ali Ayaz
1487505589
Volkan bey ile bir kaç kez çalıştım her defasında sorunsuz ve hızlı sonuç aldım. sorularimi açiklayici bilgilendirdi ve ardigimda kendisine ulaşmak çok kolay oldu ben Volkan beyden çok memnun kaldım ihtiyacı olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilim
Sizi gercekten can kulagiyla dinleyen,karsilasabileceginiz her turlu durumla ilgili sizi bilgilendiren,guven veren,isini gercekten kusursuz bir sekilde yapan biridir.Onunla calisirken akliniza takilan hersey icin herzaman iletisime gecebilir,isinizin her daim takip edildiginden emin olabilirsiniz.Guler yuzlu,samimi,durust biriyle calismak isteyen herkese tavsiyemdir.Yasemin Durmusoglu
emre akcabay
emre akcabay
1486998661
Volkan bey ile esimin ve benim oncelikle immigration islerimiz icin calistik ve sonra lari emlak alim satimi icin bize cok yardimlari oldu. Bilgili, tercrubeli, isleri hizla halledebiliyor olmasi, dostane yaklasimlari ve yonlendirmeleriyle her seferinde fazlasiyla memnun kaldigimizi ozellikle belirtmek istiyorum. Sagladigi herhangi bir servis icin aramaktan hic cekinmeyin.. o zaman ne demek istedigim daha iyi anlasilir.Bu vesile ile tekrar tesekkurler Volkan bey, bir sonraki isimizde kapinizi calacagiz..
Atilla Iyibas
Atilla Iyibas
1486993038
Volkan is a very quick and very responsive lawyer.
Jennifer Sharma
Jennifer Sharma
1486991996
Volkan is a very quick and responsive lawyer. He is very easy to work with and definitely very informative. Thank you for all your help!
Mr. Volkan is not only me and my husband's lawyer but also our adviser about every legal process. He explained clearly and correctly the citizenship process, help him to fill out forms correctly. My husband got his citizenship immediately with his fast actions. Also he help my mother in-law to get her green card. She wasn't even know English but Mr. Volkan followed up the process so close. Now he is following my green card process and I have already gone for finger prints. He is very professional, trustable and friendly. During my green card process even if I forget some documents to give him, he didn't make me wait and got himself to put in the process. It would take months to fill out the immigration forms, if he didn't show me. I'm sure it won't have too much time to get my green card. Thank you for your help and your friendship!
Berk Topal
Berk Topal
1486695308
First I can say he is the best.Once you leave your case to him that's it you don't need to worry because he follows it like his own.Almost seven years I work with him he has perfect personality trustable standing and excellent knowledge.
Ergun Polat
Ergun Polat
1486621869
I would like to thank Mr. Anik for all his hardwork. I got my green card and everything went by smooth. He has a great personality and is always willing to assist where he can. I would highly recommend Mr. Anik to anyone who needs an immigration attorney.
Müge Kendirlik
Müge Kendirlik
1485992183
Mr. Anik is one of best lawyers I have ever worked with. He is very knowledgeable in his field. He works with all of my friends and they are all very happy with the results. He is very accessible as well.
Ece Firat
Ece Firat
1485990497
Mr. Anik is the best! I enjoyed working with him very much. He knows what he is doing. Problem solver, friendly, funny and very knowledgeable. I highly recommend him.
Melike Sica
Melike Sica
1485036152
We hired Mr Anik to help us with a visa application. He was great at educating us about the process to help create the most successful application. His work is detail oriented and he's ready to answer any questions you may have. He got the work done in half the time and also saved us some money. We highly recommend him.
brian senturk
brian senturk
1482814809
Mr Anik exceeded my expectations in my immigration case.I found him very reliable, courteous, prompt, and knowledgeable.Anik has great expertise in his field ,as well as great understanding of his clients' needs. No matter how complicated your case is he will get the job done.Anik took the time to listen to me as a client, he understood the ramifications in my case and impressed me with his knowledge.I appreciate the fact that he cared about me as a person not just a client and being very personable, caring and empathetic. I would reccommend mr Anik to anyone who needs a real lawyer with his skill set. Excellent is not even enough to say about him. Thanks so much.
Skye Kiefer
Skye Kiefer
1482198982
I hired Mr. Anik for an immigration matter regarding a green card application. He is extremely knowledgeable in the field. He is very accessible through text, phone calls, and emails. Very patient and took time to answer all questions I had and continue to have. Highly recommend.
Enisa Yilmaz
Enisa Yilmaz
1482174683
By far the best Lawyer very knowledgeable and Honest,. Highly Recommended.
js_loader
Scroll to Top